Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

Küzdelem az életért: Levelezés egy hazai (Covid-os) beteggel

Szeretnénk veletek megosztani egy friss levelezést, amelyet Tóth Gábor szakértőnk folytatott egy Covid-fertőzött, kórházba kerülő anyukával hosszú heteken át, aki életveszélyes állapotban került kórházba, majd végül a felépülés útjára lépett. A kritikus heteket Gábor és Andrea együtt vészelték át online.

EXTRA EGÉSZSÉG ITALPOROK FORMÁJÁBAN – LEHETSÉGES EZ? IGEN, EZ 900%!

Néhány éve fény derült a színes növényekben található értékes színanyagok, bioflavonoidok, polifenolok hasznosságára. Védik a keringési rendszert (hajszálereket, agyi ereket), valamint a sejteket az oxidációtól és számos védelmi mechanizmusban vesznek részt, mint másodlagos vitaminhatású vegyületek.

A REGGELIZÉS FORRADALMA – új izgalmas kutatási eredmények

Mutasd a reggelid, megmondom, ki vagy! – Divathullámként köszöntött a közép-kelet-európai régióra, köztük hazánkra is a „müzliláz” évtizedekkel ezelőtt. A megszokott szalámis-sajtos fehér kenyeret és vajas-mézes fehér kiflit egyre több helyen váltották le az iparilag gyártott kukoricapelyhek.

Hatékony súlyvesztés? A 24 éves lány, aki több mint 40 kilót fogyott..

Talán nagyon kevés ember van, aki, ha mérlegre áll vagy tükörbe néz, akkor nem szeretne fogyást elérni. Sokan vagyunk ezzel így, de sajnos leginkább a kinézetünk, megjelenésünk miatt szeretnénk ezt elérni. Pedig az életmódváltás sokkal több pozitív hatással is rendelkezi

Egy növényevő carnivor naplójából

Szakértőink nagy fába vágták a fejszéiket: Ágh Csaba erőnléti edző elindult a változás útján 2020 januárjában, és mindenevő sportolóból vegán sportolóvá válik. Haris Éva sportolókkal is foglalkozó egészségügyi szaktanár pedig kritikusan szemlélve, támogatva és ellenőrizve kíséri a változást.

Apigenin: a védelem egyik leghatékonyabb eszköze

Több mint ötven éve kezdtek kutatni egy, a flavonoidok családjához tartozó különleges anyagot, az apigenint. Azóta több ezer szakmai tanulmány született róla, és kutatók sokasága vizsgálta az apigenin antioxidáns, rákellenes és egyéb előnyös tulajdonságait, meglepő eredményekre jutva.

Így fogytam le 5 kg-t csak zsírból 42 éves nőként Bio Gabival és a Slim Flash-el!

Mindenevőből vegán - vegánból teljes értékű növényi. Ancsi története - a képek magukért beszélnek.

Fogyás COVID-19 idején

avagy a testtömeg és a fertőzési hajlam kapcsolata. Elsőre furcsának tűnik kimondani, de a járványhelyzetben nem az immunvédelem az első, hanem a súlybeállítás, ezen belül is a testzsír arányának csökkentése. Miért?

BIOGABI MEGVÁLASZOLJA: E-SZÁMOK - videó a cikkben

BioGabi összegyűjtötte a leggyakoribb kérdéseket az e-számokról, cimkékről és hogy mit kell megnézni vásárlás során a terméken és megválaszolta ezeket. Részletekért kattints a lejátszásra.

Tóth Gábor, BioGabi bemutatkozik

Tóth Gábor vagyok, szakmámat tekintve élelmiszeripari technológusmérnök , minőségszabályozó okleveles élelmiszeripari mérnök, táplálkozáskutató, termékfejlesztő és élelmiszer-tudományi tanácsadó. Több mint húsz esztendeje foglalkozom élelmiszer- és táplálkozástudománnyal.

FOGYÁS 50 FELETT: 3 hónap alatt -8 kg és -6 év a SLIM FLASH-sel – döbbenetes fotó a cikkben!

Érhet el az ember jelentős változást, fogyást és átalakulást közel 50 éves férfiként? Igen, itt a bizonyíték! Tartsatok velem, és ismerjétek meg Gyuri történetét! Azt tapasztalom, hogy 50 éves kor felé haladva a férfiak jelentős része már nem foglalkozik a testével.

AMIT TUDNOD KELL A PROBIOTIKUMOKRÓL

Laktobacillus, Bifidobakterium - ezekkel a fura elnevezésű bacikkal élünk együtt. Talán ha úgy mondom, hogy bélflóra mindenkinek egyértelmű. A bélflórát tehát különböző baktériumok és gombák alkotják, amelyek száma több tízszerese a saját sejtjeink számának, és ha az összes bélbaktériumunkat összegyűjtenénk és lemérnénk nagyjából 1 kg-ot nyomna.

BIOGABI MEGVÁLASZOLJA: A TEJ - videó a cikkben

BioGabi összegyűjtötte a leggyakoribb kérdéseket a tejről, állati és növényi tej fogyasztásról és megválaszolta ezeket. 

REMÉNY EGY HASNYÁLMIRIGY-DAGANATOS BETEGNÉL - 1. rész

Diagnózis: rosszindulatú daganat 2020 októberében egy közeli idős rokonomnál, a sérvműtét utáni normál klinikai kontroll alkalmával „sárgaságra” figyeltek fel: a szem és bőr láthatóan sárgás színűvé vált.

20 POZITÍV HATÁS EGYETLEN ÜVEGBEN – édességkedvelőknek csodálatos finom receptötlettel!

Nagyon szeretjük a csicsóka-sűrítményt – nemcsak azért, mert finom és édes, hanem mert az inulindús csicsóka koncentrátumnak rengeteg hasznos élettani tulajdonsága van. 

ÓRIÁSI TÉVEDÉS LENNE, HOGY A KENYÉR EGÉSZSÉGTELEN - recept a cikkben

A kenyérféléket sok támadás és kritika érte ez elmúlt időkben. Számos fogyókúrás irányzat tiltólistára helyezte a gabonatermékeket, kérdés, hogy jogosan vagy sem?