A NAGY CELLULIT-KÉRDÉS: LENNI VAGY NEM LENNI?
A cellulitot főként a nyirokkeringés és a kollagéntermelés megváltozása okozhatja, amely jellegzetes narancsbőrszerű felületet hoz létre. A legtöbb nőt érinti és nem feltétlenül az elhízással van közvetlen összefüggésben, bár kimutatható a párhuzam főként az étkezéssel és a sportolással. A cellulit csökkentését C-vitamin, mangán és réz bevitelével támogathatjuk, amelyek a kötőszövetek működésére hatnak, valamint hozzájárulnak a kollagénképződéshez.Szintén segítségünkre vannak a hialuronsav, a csíráztatott és fermentált magvak, aflavonoidok, és nem szabad elfelejtkezni a megfelelő napi vízbevitelről sem. A blnce kutatómunka hangsúlyt helyez a cellulit kérdésére, akár külsőleg, akár belsőleg, így létrejöttek ilyen jellegű hazai innovációk, egyenesen a kutatóktól.