Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

ÁRAK

Az árak forintban értendők, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Egyes termékeink a fentiektől eltérően 18%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Egyes termékeink a fentiektől eltérően 5%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.


FIZETÉS

Vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét:

- elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor

- utánvétellel a Futárszolgálat munkatársának vagy a csomagponton az áru átvételekor készpénzben (egyes esetekben bankkártyával)

- csomagautomatás átvételkor előzetesen, a Packeta applikáción keresztül teljesítheti.

A Futárszolgálat a készpénz átvételéről bizonylatot ad. Eladó részteljesítést nem vállal, a futárszolgálat munkatársa részteljesítést nem fogadhat el.


FIZETÉSI MÓDOK

- Bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor, a OTP Simplepay szigorúan ellenőrzött rendszerén keresztül

- Utánvétel, amennyiben a rendelés ellenértékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, ez esetben a Futárszolgálat munkatársának vagy a csomagponton készpénzben (egyes esetekben bankkártyával) átadhatja.

- Csomagautomatás átvételkor előzetesen, a Packeta applikáción keresztül.


ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

- Futárszolgálat (GLS) általi házhozszállítás: a Futárszolgálat a Vásárló által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át melynek díja bruttó 1.800,- Ft.

- Csomagpontba (Packeta) való kiszállítás: a Futárszolgálat a Vásárló által megadott, Packeta Hungary Kft.-vel szerződött Átvevőhelyre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át melynek díja bruttó 990,- Ft.

- Csomagautomatába (Packeta) való kiszállítás: a Futárszolgálat a Vásárló által megadott, Packeta Hungary Kft. által üzemeltetett csomagautomatába viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át melynek díja bruttó 990,- Ft.


SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

Magyarországi kiszállítás esetén az Eladónak a GLS General Logistics Systems Hungary Kft.-vel történő házhozszállítással megrendelésenként bruttó 1.800,- Ft, míg a Packeta Hungary Kft.-vel történő csomagpontos és csomagautomatás szállítással megrendelésenként bruttó 990,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni. Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt az Eladó vállalja át. A szállítási költség házhozszállítás esetén bruttó 30.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.

Kivételes esetben (jellemzően külföldi kiszállításnál vagy futárszolgálat által kirívó méretűnek, értékűnek, stb. feltüntetett csomag esetében) előfordulhat, hogy magasabb szállítási díjat kell az Eladónak kiszámláznia. Ilyen esetben a díjról részletes kimutatást készít és arra a megrendelés előtt felhívja az Ön figyelmét.