Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

ÁRAK

Az árak forintban értendők, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Egyes termékeink a fentiektől eltérően 18%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Egyes termékeink a fentiektől eltérően 5%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.


FIZETÉS

Vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét:

- elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor

- utánvétellel a Futárszolgálat munkatársának az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel

A Futárszolgálat a készpénz átvételéről bizonylatot ad. Eladó részteljesítést nem vállal, a futárszolgálat munkatársa részteljesítést nem fogadhat el.


FIZETÉSI MÓDOK

- Bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor, a OTP Simplepay szigorúan ellenőrzött rendszerén keresztül

- Utánvétel, amennyiben a rendelés ellenértékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, ez esetben a Futárszolgálat munkatársának készpénzben átadhatja.


ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

- Futárszolgálat (GLS) általi kiszállítás: a Futárszolgálat a Vásárló által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át melynek díja bruttó 1.590,- Ft.


SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

Az Eladó részére a megrendelés összegétől függetlenül bruttó 1.590,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni. Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt az Eladó vállalja át. A szállítási költség bruttó 30.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.

Kivételes esetben előfordulhat, hogy magasabb szállítási díjat kell az Eladónak kiszámláznia. Ilyen esetben a díjról részletes kimutatást készít és arra a megrendelés előtt felhívja a Vásárló figyelmét.

Amennyiben a megrendelést követően technikai vagy logisztikai okból több lépésben kell a megrendelést kiszállítani, a szállítási költségeket természetesen csak egyszer számítja fel az Eladó.