Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

EMESE ELÁRULJA, HOGYAN TARTJA SÚLYÁT 40KG FOGYÁS UTÁN

Régi olvasóink biztosan emlékeznek Kárpáti Emese történetére, aki az elmúlt években két fantasztikus dolgot vitt véghez: az U23-as Judo Európa-bajnokság bronzérmese lett, majd 40 kg súlyfeleslegtől is megszabadult.

 

győztesen

Kárpáti Emese - jobb oldalt - 2021-ben

Emeséről 2021-ben jelent meg az első cikkünk „A 24 éves lány, aki közel 40kg-t fogyott” címmel. Aki eddig nem olvasta Emese történetét,  ITT  megteheti.
Ezután 2022-ben is felkerestük Emesét, hogy mesélje el milyen az élet 40 kg fogyás után. ITT
Most ismét kíváncsiak voltunk Emesére, hogy mi újság vele azóta, tartja-e a súlyát, hogyan változott az élete, hiszen már a jogi tanulmányainak a végén jár és mellette dolgozik is. Vajon Emese életére, súlyára, mindennapjaira milyen hatással voltak ezek a változások?

blnce: Legutóbb 2022. márciusában beszélgettünk, közel 2 éve. Nagyon kíváncsiak vagyunk, mi történt veled azóta?
Emese: Igen, nagyon hamar eltelt ez a két év. A versenysportot azóta már abbahagytam és belecsöppentem a munka világába, de továbbra is az életem része maradt a mozgás a mindennapokban.

 

a fogyíás előtt

Kárpáti Emese 2018-ban fotó: Romao André 

blnce: Milyen szerepe van a sportnak jelenleg az életedben? Mit sportolsz, milyen rendszerességgel és milyen eredménnyel?
Emese: A sport továbbra is meghatározó része az életemnek a hétköznapokban, akár a nap levezetéseként. Jelenleg kondi terembe járok és futni, de más jellegű sportok is érdekelnek a küzdősport világán belül, amelyeket szívesen kipróbálnék, akár hobbi szinten, bár a versenyzés nagyon hiányzik.

blnce: Hogyan változott azóta a súlyod?
Emese: Szerencsére nem igazán változott, van pár kg kilengés, de ezeket már nem veszem olyan szigorúan. Haris Éva által összeírt étrendnek és tanításának köszönhetően teljesen tartható a súly, de mivel már nem judozok, így másfajta edzéseket végzek a konditeremben. A judot követően átálltam a különböző izomterületek edzésére, így van, hogy növekszik a súlyom kicsit, de ez az izomtömegnek köszönhető.

 

konditeremben

blnce: Hogyan éred el, hogy évek óta tartod a nagy fogyás utáni súlyod? Mik a legfontosabbak, amit betartasz?
Emese: Tartani a súlyomat abból áll, hogy odafigyelek az étkezésre és az alapanyagokra, továbbá ha sportolok mellette, akkor egészen biztos, hogy tartható a formám. Amikor csökkenteni szeretném a súlyom, akkor visszanyúlok a legelső összeírt étrendhez és többször kiváltom a vacsoráimat SlimFlashel.

blnce: Milyen blnce termékeket fogyasztasz?
Emese: Több blnce termék is sorakozik a polcomon. Legtöbbször a SlimFlasht fogyasztom , mivel a rohanós hétköznapokban kifejezetten praktikusnak találom egy- egy étkezés helyettesítésére és az íze is finom. Edzések időszakában a Regeneráló kapszula nagyon bevált, illetve a proteint is használom, az epres és a kávés az abszolút favorit. A ráérős hétvégéken a lenmag crunchyt és a granolákat is nagyon szeretem ropogtatni a reggelim tetején. Mindezeken felül a Beautyshake 5in1, a SlimFlash szeletek és a szérumok (Algaolaj és Beauty olaj) is a mindennapjaim részét képezik.

 

Emese a SlimFlashekkel

blnce: Neked hogy jön be, hogyan készítesz blnce turmixot? Van bevált recepted?
Emese: Nem bonyolítom túl, mindent növényi tejjel készítek, így nagyon szeretem az ízüket. A SlimFlashből a hétköznapokban általában reggeli turmixot készítek, időnként egy kis plusz gyümölccsel és ha oda kell figyelnem, akkor este kiváltom vele a vacsorát is, akár egy gyors krémlevesnek elkészítve a paradicsomosat vagy a borsósat. A proteint pedig edzés után használom, váltogatva az ízeket, így nem unom meg.

 

póz

blnce: Melyik a kedvenc blnce terméked?
Emese: A kedvencem termékem egyértelműen a SlimFlash. Mindig a legújabb ízért rajongok és jól betárazok belőle. Az új epres-málnás egyszerűen mennyei! És persze a legfontosabb, hogy nagyon sokat segít az minőségi étkezésben, a súly megtartásban és az elkészítése nagyon egyszerű, praktikus, nem vesz el sok időt, mégis minden szükséges tápanyagot be tudok vinni a szervezetembe.
A SlimFlash-en kívül több kiegészítő terméket is szeretek, nem csak a súlycsökkentést vagy megtartást célzókat. Úgy gondolom a blnce termékek jó minőségűek, kitartó munka mellett teljes mértékben látható a változás és nem utolsó sorban ezek a fejlesztések teljes értékű, természetes, növényi alapú, koncentrált és vegán élelmiszerek. E-mentesen készülnek, amelyben nem használnak szóját, pálmazsírt, búzafehérjét, hozzáadott cukrot és fruktózt. Nekem ez fontos szempont.

 

SF

blnce: Van kitűzött célod 2024-re?
Emese: 2024-ben szeretném a legjobb formát kihozni magamból, amelyhez a blnce termékeit természetesen használni fogom. Már forgatok valamit a fejemben, de az még maradjon titok, annyit elárulok, hogy lehet, hogy találkoztok még velem valamilyen versenyen, ami nem küzdősport...