Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

EMESE TITKA - ÉLET 40 KILÓ FOGYÁS UTÁN

EMLÉKEZTEK EMESÉRE? 

Kárpáti Emese grandiózus fogyását tavaly tavasszal mutattuk meg Nektek, miszerint az akkor 24 éves lány több, mint 40 kilótól szabadult meg. Hihetetlen változáson ment keresztül, szó szerint újjászületett. Ha még nem olvastátok a cikket, ITT megtehetitek. 

Azóta is folyamatosan érkeznek a levelek, tanácskérések, hogy szeretnétek többet tudni Emese titkáról, hogy mit, mikor és hogyan eszik, min változtatott, és ami a legfontosabb, hogy azóta is tartja-e a súlyát? Hiszen oly sokan esnek vissza hihetetlen fogyásuk után. Ilyenkor már a megtartásba kell munkát beletenni. 

Cikkünkből kiderül - Emesének sikerült!

Kárpáti Emesével Veres Anita beszélgetett

 

AZ EURÓPA BAJNOKI BRONZÉRMES JUDÓS LÁNY GYŐZELME A KILÓK FELETT 

AZ OKOK - A NEM MEGFELELŐ ÉTREND

Emese már egészen kis korában elkezdett sportolni versenyszerűen. 6 éves korától úszott, majd 13 évesen kezdett el judózni. Szülei testalkata átlagosnak nevezhető, sőt apukája kifejezetten sportos - ő is judózott -, testvére vékonyabb, szálkás testalkatú, így Emese nem okolja a genetikát korábbi nagy súlyfeleslegéért. Ahogy visszagondol, egyértelműen a táplálkozása nem volt megfelelő, azon belül pedig a minőség, az alapanyagok.

Emese

Egyszerűen nem figyeltem, az iskola, az edzések, majd a kollégium, össze vissza ettem mindent!

Nagydarab gyerek voltam, de mozgékony, a sport az életem része volt, mégis, hiába égettem el rengeteg kalóriát a sporttal és a növéssel, ezek szerint jócskán vissza is pótoltam evéssel. Nem figyeltem az ételek minőségére, nem néztem összetevőket, nem foglalkoztam a makrókkal, csak ettem, amikor éhes voltam, de volt, hogy akkor is, ha nem! Ráadásul a nagyszüleim sem sajnálták tőlem az édességet, gondolom ez sokaknak ismerős, meg is lett az eredménye. Rendszeresen ettem sült krumplit, amit mára már zöld köretre, párolt zöldségre cseréltem. 

 

 Kárpáti Emese 2018-ban fotó: Romao André 

 

LÉPÉSEK A VÁLTOZÁS ÉRDEKÉBEN - MILYEN ÉLELMISZEREKET HAGYOTT EL EMESE FOGYÁSA ÉRDEKÉBEN, ÉS MIT FOGYASZT HELYETTÜK? 

Blnce

Mi az amit lecseréltél még? Nagyon sokan szeretnék tudni a titkod, hogy pontosan milyen módszerrel érted el ezt a fantasztikus eredményt, beleértve, hogy egy éve már, hogy tartod is az álomsúlyod. 

Emese

Az elején még szigorúnak éreztem a diétát, mivel Éva (szakértőnk: Haris Éva) grammra kiszámolva állította össze az étrendet, amit be kellett precízen tartani, majd idővel megszoktam az alapokat és ment rutinból. Van, hogy néha-néha csalok és elcsábulok, de egy-egy bűnözés után folytatom tovább a diétát. Úgy gondolom, hogy lélekben így stabil tudok maradni, és a kezemben tudom tartani a gyeplőt, sőt egy-egy csalónap még újabb löketet, motivációt is tud adni. 

A junk foodokat, feldolgozott bolti készételeket, snackeket, édességeket száműztem, ezekből korábban akár napi szinten is fogyasztottam. Szintén nem fogyasztok már hagyományos kenyeret, péksüteményeket, felvágottakat, és a tejtermékeket is elhagytam. Nagyritkán eszem sajtot, de tejet szinte egyáltalán nem, továbbá vörös húsokat sem. Őket is teljesen elhagytam, pontosabban halra és csirkére cseréltem. Említettem, hogy régen viszonylag gyakran fogyasztottam édességet, mára már ez magas kakaótartalmú csokoládéra szelidült, no meg persze a blnce granolák. Bár az veszélyesen finom. :) 

Továbbá végül, de nem utolsó sorban, de még egy nagyon fontos csere történt, a vacsorákat heti 2-3 alkalommal blnce Slim Flash turmixokkal váltottam ki, és ez így van a mai napig. 

Sőt, negyedévente szoktam csinálni egybefüggő 10 napos tisztító kúrákat, amikor minden este Slim Flash-el zárom a napot, és ilyenkor tudatosan iktatok be más blnce fejlesztéseket is, mint például az Immunshake 5in1 és a fehérje. 

A fehérjét az edzések után egyébként is fogyasztom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. 

 

Kárpáti Emese - jobb oldalt - 2021-ben

 

MIKOR ÉS HOGYAN? ÍGY NÉZ KI EMESE ÉTKEZÉSI RUTINJA 

Blnce

Ez így valóban hosszútávon fenntartható. Tehát egy tudatosan megtervezett életmódváltás történt, amit akár egy életen át tudsz és szeretnél folytatni. Napi hány alkalommal és milyen időpontokban étkezel? Hogyan kötöd össze az edzésekkel? 

Emese

Napi 3-4 étkezésem van, egy viszonylag kései reggeli, vagyis inkább már bőven tízórai az első étkezésem. Preferálom a reggeli, éhgyomros edzéseket, ilyenkor rengeteg energiám van, kipihent vagyok, és időt is nyerek vele. Aztán edzés után fehérje, majd ebédre hal vagy csirke sok zöldséggel. Van, hogy magam készítek rakottas ételeket, ha van időm sok zöldséggel. Uzsonnára Immunshake, este saláta vagy leves, például zöldségkrémleves. Illetve a Slim Flash nap zárásaként heti pár alkalommal. Nagyjából 10 és 18 óra között eszem egy nap! 

 

Kárpáti Emese MOST!

 

Blnce 

Tehát mondhatni, hogy az időszakos böjt szerint 16:8-as időablakban étkezel csak, és 16 órán át pihenteted az emésztőrendszered? Tudtad, hogy az IF az egyik leghatékonyabb étkezési rendszer fogyásra és súlymegtartásra? 

Emese

Igen, hallottam róla. Ráadásul nálam ez nem is igényel erőfeszítést, nem tudatosan indult, hanem egyszerűen nem voltam reggel éhes, és nem erőltettem, az edzésekkel is így volt ideális összehangolni, abszolút tartható, tényleg nem ördöngösség.

 

Ha téged is inspirált Emese története, fogadd meg tanácsait! 
Vágj bele a 10 napos tisztítókúrába, tehermentesítsd a szervezeted, és támogasd tudatos életmódváltásod a szakértők által megálmodott csomaggal!