Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

Kettőt veszel, hármat kapsz


Szeptember 13-a és 30-a között 10 termékünkre érvényes 2+1 akciónk, azaz ha kettőt vásárolsz ugyanabból, egyet mi adunk mellé ajándékba, hogy hamarabb érd el a kitűzött célt, legyen az fogyókúra vagy immunvédelem.

Nincs kompromisszum, minden termékünk természetes, növényi alapú, vegán élelmiszer, E-mentesen. Nem használunk szóját, pálmazsírt, búzafehérjét, káros E-számokat, hozzáadott cukrot, fruktózt. A nálunk kapható BLNCE termékek szinte 100%-ban, hazai innovációt követően, nagyrészt magyar alapanyagokból, hazai üzemekben készülnek, az alapanyagok ellenőrzött, vegyszermentes gazdálkodásból származnak.

SlimFlash fogyókúrás por csokis ízben


Étkezést 100%-ban helyettesítő superfood. 

Napi egy vagy két étkezést tudsz helyettesíteni úgy, hogy jellemzően nem alakul ki éhségérzet, mert  folyamatosan biztosítja a szervezeted minimális energia szükségletét. 

Gyógygombák - Süngomba mix


Süngomba Mix: szárított shiitake-, pecsétviasz- és süngombapor egyedileg összeállított keveréke, magyar vegyszermentes gazdaságból.

A SÜNGOMBA ISMERT HATÁSAI RÖVIDEN: gyulladáscsökkentő, tumor esetén áttétgátló hatás, bőr öregedését lassítja, hangulatjavító


Gyógygombák - Hernyógomba mix


Hernyógomba Mix: hernyógomba-kivonat, júdásfülegomba-kivonat, szárított pecsétviaszgomba por egyedileg összeállított keveréke.

A HERNYÓGOMBA ISMERT HATÁSAI RÖVIDEN: a teljesítőképesség és vitalitás támogatása, a vérkeringés és szívműködés javítása, a légutak erősítése, az immunrendszer stimulálása, a hangulatra gyakorolt pozitív befolyás, szexuális teljesítmény 

Gyógygombák - Kontroll mix


Kontroll Mix: mandulagomba kivonat, szárított bokrosgomba- és tintagomba por keveréke.

A BOKROSGOMBA ISMERT HATÁSAI RÖVIDEN: erősíti az immunrendszert, immunmodulálás, antibakteriális és antivirális hatás, a szervezet támogatása a tumorok feletti felügyeletben, kemoterápia és sugárkezelés elviselhetőbbé tétele, hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez, vércukorszint szabályzó hatás

Gyógygombák - Sport mix


Sport Mix: hernyógomba és pecsétviasz gomba egyedileg összeállított keveréke. 

A PECSÉTVIASZ GOMBA ISMERT HATÁSAI RÖVIDEN:
általános immunvédelem, véralvadásgátlás, a vércukorszint szabályzása ill. csökkentése,
Oxigénfelvétel javítása

Almás csicsókasűrítmény


Cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak. Jelenleg világszerte igen ritka a vákuumsűrített csicsóka-szuperkoncentrátum!

Egy üveg mintegy 1,8-2 kg biocsicsóka értékes anyagait hordozza és szárított, őrölt magyar almát tartalmaz.

Multirost formula


Természetes rostforrás cukorbetegek és fogyókúrázók étrendjébe is.

A rostok különösen javasoltak az ülő munkát végzők, illetve a vegyes (nem vegetáriánus vagy vegan) étrenden élők számára. Tej-, tojás-, szója-, glutén- és adalékanyag-mentes.

SlimFlash Oil


Az első fogyókúrához is ajánlott olaj. Forradalmi kutatási eredmény: az olaj, ami segít a súlycsökkentésben, a szív- és érrendszer védelmében.

Helyettesítheti az általánosan használt étkezési olajokat a konyhában, sőt azok élettani értékét meghaladhatja. Lényege a súlybeállítás támogatása és a normál koleszterinszint beállítása.

Vörösszőlőmag őrlemény

A vörösszőlőmagból készült őrlemény rendszeres fogyasztása jelentősen növeli a vérben fellelhető antioxidánsok mennyiségét.

A szőlőmagőrlemény por állagú, frissszőlőmag-ízű, és 100%-osan felszívódik a szervezetben. 

Magnézium olaj

30%-os koncentrációjú magnézium-klorid oldatot tartalmaz, pumpás flakonban, így jól adagolható. Bőrön keresztül felszívódik. 

Jelentősen növelheti a szervezet ellátottságát. A bőrfelületre juttatott magnézium jótékony hatással van az izmokra, idegekre, roborációra, regenerációra és teljesítményre.

2+1