Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

Kik vagyunk?


Mi, a blnce, magyar tudományos kutatói és fejlesztői munkára szakosodtunk, a népesség tápláltsági állapotának javítása érdekében. Elsőrendű feladatunk a súlykontroll, a vércukor-beállítás, a szív- és érvédelem, és a bélvédelem. Célunk a sportélelmiszerek fejlesztése is, mert a sportoló sosem hazudik, nincs placebo hatás, vagy működik egy termék,  vagy nem.

Hazai kutatói körökkel vagyunk kapcsolatban, részben magunk fejlesztünk, részben magasan kvalifikált tudóscsapatokkal dolgozunk, fejlesztőüzemek bekapcsolásával, a legújabb szakirodalmak és EU ajánlások ismeretében. A márka mögött álló szakmaiságot Tóth Gábor, BioGabi  élelmiszeripari fejlesztőmérnök, kutató garantálja.

Miben hiszünk?

Nincs kompromisszum, minden termékünk természetes, növényi alapú, vegán élelmiszer, fenntartható gazdálkodás mellett, E-mentesen. Hiszünk a csíráztatásban és fermentálásban, a rostban gazdag étkezésben. Meghagyjuk az élelmiszer természetes szerkezetét: natúr formák, kíméletes gyártás, vákuumtechnológiák.

Nem használunk szóját, pálmazsírt, búzafehérjét, káros E-számokat, hozzáadott cukrot, fruktózt.

Koncentráljuk a tápanyagokat az élelmiszerben, ún. aránytartó módon, azaz a gyártás során nem silányul, mint az élelmiszer ipar jó részében, hanem értékesebbé válik a késztermék. Többirányú a kutatási programunk: flavonoidok, gyógygombák, csírázott magvak, magtáplálkozás, élő kultúrák alkalmazása, funkcionális rostok, DAG olaj. Egymással vegyítjük a legkorszerűbb technológiákat, amelyek külön is nagyszerűek, együtt szinergensek: csíráztatás, fermentálás, funkcionális élesztők, 10 feletti probiotikus kultúra adása egyidőben, szuperkoncentátumok, rostfejlesztések, omega-3 olajok, DAG-kötések.

Szakértőink

Büszkék vagyunk arra, hogy ők segítik munkánkat. Van köztük élelmiszeripari fejlesztőmérnök, klinikai dietetikus, egészségügyi szaktanár és vegán chef.

Nagykövetünk

Tóth Krisztián - világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozó

Egy sportoló sosem hazudik, nincs placebo hatás, vagy működik egy termék vagy nem. Krisztián több éve fogyasztja a blnce növényi fehérjéket, immunkészítményeket és a reggeli crunchy-t. Termékfejlesztéseinkben is részt vesz. Nagyon szurkoluk neki Tokió-ban!