Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

A Slim Flash havi 2 kg testtömegcsökkentést eredményezhet.*

*Megfelelően beállított diéta (napi 500 kcal energiacsökkentés) mellett, napi egy vagy két főétkezés Slim Flash-sel történő kiváltása esetén. Főként vacsora, illetve az ebéd kiváltására ajánljuk.
Slim Flash termékfogyasztók körében tartott nem reprezentatív felmérés alapján.

Termékeink:

SlimFlash többféle édes ízben (epres-málnás, kávés, vaníliás, banános, csokis, kávés)

Megnézem

Borsókrém leves

Megnézem

Paradicsomleves

Megnézem

“Én sokat nem szerettem volna fogyni, de 5 kg-ot szinte egy hónap alatt ledobtam, aminek nagyon örülök. Most már csak "kúraszerűen”, reggelente iszom. Nehogy vissza hízzam:) Mindenkinek szívből ajánlom.“

- Szonja Jan 31, 2023

“Szuper! Nekem bélflóra, emésztés, feldolgozás stb. problémáim voltak. Minden bajom megszűnt. Nincs puffadás nincs görcs, bélfortyogás. Tökéletes „életmentő”!“

- Anett Oct 10, 2023

“Pár hónapja kezdtem el használni, edzés után fogyasztom, heti 2-szer. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, zömében, smoothie-ba, turmixba keverem, de zabkásába is kevertem már.
Az életmódváltással együtt könnyen lemennek a plusz kilók. Én január óta vagyok vegán, tehát csak növényi alapanyagú ételeket fogyasztok és olyan 6 kg-tól szabadultam meg.“

- Ica Aug 29, 2022

“Nagyon szeretem, hogy gyorsan kész van és már kortyolhatom is, így az esti teendőim közben meg is tudok vacsorázni. Kellemesen eltelít. A vaníliás a kedvencem. A legjobb benne, hogy már pár alkalom után sokkal jobbakat tudtam aludni és másnap reggel kipihentem keltem. A 30 napos diétaprogram keretében sikerült 6 kg-tól megszabadulnom, amit többet között a Slim Flash-nek köszönhetek, így heti pár alkalommal továbbra is a vacsoráim egyike.“

- Betti Mar 10, 2022

Én is választok terméket!

Iratkozz fel az e-bookért!

Miért jók a SlimFlash termékek?

Egy adag energia-, vitamin- és ásványi anyag tartalma úgy lett beállítva, hogy ne kelljen mellette vízen kívül más tápanyagokat tartalmazó folyadékot bevinni az adott étkezés során. Folyadékba keverve azonnal fogyasztható shake-et kapunk. Fogyasztása után általában hosszan tartó teltségérzést, jó közérzetet, komfortérzést érzünk, a nassolási vágy csökkenését, megfelelő szellemi és fizikai állapotot, kiegyensúlyozottságot. A bélműködést, mikrobiom egyensúlyát kíméletesen támogathatja, a puffadásos problémákat csökkentheti.

Egy doboz termék általában 11 adagot tartalmaz, amelyből egyszerre 50 grammot (3 ek) javasolunk 2,5-3 dl növényi italhoz keverni. Két teljes adag elfogyasztásánál több nem ajánlott egy napon belül.

A termékek

fehérjében, élelmi rostban és vitaminokban gazdagok

gluténmentesek,
laktózmentesek,
szójamentesek, vegánok

minden korosztály
számára hasznosak

támogatják a normál anyagcsere-folyamatokat (szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcsere), a B1-, B2-, B6-, B12-vitamin, magnézium, mangán révén

hozzájárulnak az immunrendszer, az idegrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához és a normál kötőszövet képződéséhez (D-, C-, B6-, B12-vitamin, szelén, cink, réz, mangán)

hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez (B2-, B5-, B6-, B12-, C-, E-vitamin, magnézium, vas)

Hogyan működik?

A Slim Flash barna rizs csíráztatásával és tejsavas erjesztésével, majd az előállt bioaktív anyag vákuumszárításával készül, többféle növényi fehérje (rizs-, borsó- és kendermagprotein), vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, probiotikus kultúrák és édesítőszer (steviol-glikozidok) hozzáadásával.

A módszer két lényeges eleme:

1.   A barna rizs csíráztatásakor a többi maghoz képest több gamma-amino-vajsav (GABA) képződik és egyéb olyan értékes vegyületek, B-vitaminok, enzimek, amelyek a súlybeállításban és az anyagcsere-egyensúlyban segíthetnek. A rizskorpát, azaz a csírázott magvak szitával elválasztott éléskamra-rétegeit külön tejsavas fermentálásos feltárásnak vetjük alá, az élelmi rostok hosszú láncai rövidebb oligoszacharidokká hasadnak, emellett vitaminok képződnek, mindez előnyös az emberi szervezet számára. A Slim Flash a csíráztatott teljes magvakat és a fermentált magkorpákat is tartalmazzák, a már említett fehérjékkel, vitaminokkal, nyomelemekkel és hozzáadott kultúrákkal együtt.

2.  A csíráztatás és a fermentálás első fázisában ún. tápanyagcsúcs mérhető a biomasszában, így a kiindulási nyugvó magvak biológiai értéke többszörösére emelkedik egy rövid ideig (48-72 óráig), emellett a hasznosulás (emészthetőség) is növekszik az anti-nutritív, vagyis emésztést zavaró, gátló anyagok elbomlása miatt. A gyártás során ezt a tápanyagcsúcsot ragadjuk meg. A kíméletes vákuumszárítás (40 fok alatt) megőrzi a magvak értékes vegyületeit és „élő”, enzimaktív jellegét, a dúsítás és utólagos újrakultúrázás pedig tovább növeli a beltartalmi paramétereket.

1 adag termék 109 CFU (1 milliárd) élő csíraszámú hasznos, probiotikus tejsavbaktériumot tartalmaz (CFU: Colony Forming Unit, telepképző egység).

A Slim Flash csíráztatott és fermentált barnarizs-alapú, dúsított és kultúrázott termékek azonos mennyiségű fehér rizs vitamintartalmának 4-13-szoros, ásványianyag- és nyomelemtartalmának 10-30-szoros értékével bírnak. Barna rizzsel összevetve a vitaminoknál és mikroelemeknél 2-6-szoros mennyiséget találunk. (Forrás: Bíró Gy.-Lindner K.: Tápanyagtáblázat, Medicina, 1995, Bp.) Egyes vitaminok a rizsben eredetileg nincsenek benne, vagy csak kismértékben képződnek, ezek a Slim Flash-hez megfelelő mennyiségben hozzáadásra kerülnek (A, E, D3, C, B12).