Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

BEACH BODY PROGRAM- TÖBB, MINT FOGYÁS

Többlépcsős megújító programot alkottunk Számotokra a BLNCE doktori team termékeiből, ahol minden lépcső önmagában is megáll, használható. 

A PROGRAMOT TÓTH GÁBOR ÉS ANCSI (KÉPEN) IS VÉGIG CSINÁLJA! START: JÚLIUS 10. Rendeld meg előtte a terméket, hogy együtt csinálhassuk! 

A 10 napos tisztítókúra az első lépcsőfok, és már ennek elvégzése is nagy lépés, ami érezhető lesz az erőnlétben, közérzetben.

A 21 napos program a 10 napos meghosszabbított formája, itt már természetesen egy vagy két „saját” étkezés javasolható, főétkezésként. Természetesen közreadunk receptjavaslatokat is.

A 30 napos program a bátrabbaknak javasolt, akik nem állnak meg a 21 napnál sem, és egy egész hónapig vállalják a kifejezetten megújító programot.

Csatlakozz Facebook zárt csoportunkhoz.

MINDEN AMIT A PROGRAMRÓL TUDNI KELL

Hasznos infók, receptek, termékleírások, blogok.

10 NAPOS CSOMAG


Egy hamisítatlan tisztítókúra, éhezés nélkül, garantáltan vegyszermentes alapanyagokból készült hazai doktori munkával, fejlesztésekkel. 100% növényi eredetű összetevők, káros E-számok nélkül. Elvégzése nagy lépés, ami érezhető lesz az erőnlétben, közérzetben. 1-3kg mínusz. 5.000Ft kedvezmény.

Ha megtehetjük, ezt a kúrát csak a megadott termékekkel végezzük, bőséges folyadékbevitel mellett. Ha mégis szükségesnek érezzük, könnyű zöldséglevest (tészta nélkül), illetve salátákat (hal, húsfélék, tojás és sajt nélkül) adhatunk, napi egy alkalommal. Növényi tej és gyümölcsfélék beszerzése szükséges a kúrákhoz.

21 NAPOS CSOMAG


Ez a program a 10 napos tisztítókúra meghosszabbított változata, éhezés nélkül, garantáltan vegyszermentes alapanyagokból (legfeljebb) kismértékű otthoni főzés mellett. 100% növényi eredetű összetevők, káros E-számok nélkül.. 2-4kg mínusz. 9.000Ft kedvezmény.

30 NAPOS CSOMAG

Ez a program a 21 napos tisztítókúra meghosszabbított változata, éhezés nélkül, garantáltan vegyszermentes alapanyagokból  kismértékű otthoni főzés mellett. 100% növényi eredetű összetevők, káros E-számok nélkül. 3-5kg mínusz. 11.000Ft kedvezmény.

A blnce készítmények mellett itt is belefér az otthoni ételkészítés, megfelelő szabályok mellett (állati termék kiszorítása, alacsony zsír- és szénhidrát-tartalom)

AKIK MÁR VÉGIG CSINÁLTÁK

Ancsi (és BioGabi) ismét végicsinálja a programot, JÚLIUS 10-től. Tőlük, Emesétől és Gyuritól is tudsz majd kérdezni a Facebook zárt csoportunkban.

GYURI: 3 HÓNAP ALATT -8KG ÉS -6 ÉV

EMESE: TÖBB, MINT 40KG MINUSZ

ANCSI: -5KG CSAK ZSÍRBÓL

Beachbody