Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

TÖBB MINT FOGYÓKÚRA - A SLIM FLASH TURMIXALAPOK 10 ELŐNYE

A Blnce (kiejtve belensz) Kutatás-Fejlesztési Program 2016-ban indult el, és a magyar kutatócsoport évről évre újabb hazai fejlesztéseket hoz ki. A szakmai munkában doktori kör, nyugalmazott egyetemi tanár, mérnökök, őstermelő családok, egy-egy terület iránt elhivatott, kvalifikált magyar kutatók vesznek részt.


A szakmai munka gyöngyszemeit képviselik a Slim Flash shake-alapok, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek országszerte, sőt a határokon túl is. Érdemes mégis róluk elmondani a legfontosabb tudnivalókat, melyeket 10 pontban összegeztünk.


  1. Magyar tudományos fejlesztői munka eredménye, emellett a termékek Magyarországon készülnek.
  2. Egyszerre érvényesül három szempont: a.) természetesség, azaz nincsenek mesterséges anyagok b.) környezettudatosság, vagyis vegyszermentes magvakból, talajerózió nélkül c.) korszerű, kíméletes vákuumtechnológiával állnak elő.
  3. A teljes értékű rizsdiéta képezi az innováció alapját, amely a fehér rizshez képest 15-20-szor, a barna rizshez képest mintegy 5-ször nagyobb értéket képvisel, a nyersanyagban található vitaminok és nyomelemek tekintetében.
  4. A Slim Flash-ben megtalálható minden vitamin és nyomelem a napi szükséglet legalább 30%-os arányában, amely mennyiségeket részben csíráztatással és fermentálással, részben dúsítással érjük el.
  5. A Slim Flash olyan súlycsökkentést szolgáló porkeverék, amely napi egy vagy két főétkezést képes helyettesíteni.
  6. Hosszan tartó teltségérzést biztosít a képződő gamma-amino-vajsav (GABA), a fehérjék és az élelmi rostok révén.
  7. A fejlesztéskor a testtömeg-csökkentés mellett más élettani szempontokat is figyelembe vett a kutatócsoport, például: hozzájárulnak az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, illetve a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához és a normál kötőszövet képződéséhez (eszközei: D, C, B6, B12, szelén, cink, réz, mangán).
  8. A termékek egy adagjában 1 milliárd élő probiotikus kultúra található 8 különböző hasznos törzsből.
  9. Fehérjében gazdagok, hozzájárulnak az izomzat és csontozat normál működésének fenntartásához. Megfelelő sporttevékenység mellett csökkenthetik a fogyókúrák alatti izomveszteséget.
  10. Támogatják a normál anyagcsere-folyamatokat (szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcsere). Eszközei: B1, B2, B6, B12, magnézium, mangán, inulin, probiotikus kultúrák, GABA.


A Slim Flash termékek ma már elérhetőek többféle édes és sós ízben.


A továbbiakban jelezzük azokat a tudnivalókat, amelyek a Slim Flash termékeben megfelelő mennyiségben található vitaminok és mikroelemek, nyomelemek működéséhez kapcsolódó élettani folyamatokat vetítik fel.

 

Slim flash

Részletes tudnivalók a Slim Flash termékekről, egészségre vonatkozó állításokkal


A Slim Flash shake-alapok fehérjében, élelmi rostban gazdagok, emellett egy adagjuk (50 g) A-, D-, E-, C-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12-vitaminban, valamint káliumban, kalciumban, foszforban, magnéziumban, vasban, cinkben, rézben, mangánban, szelénben gazdag


Vitamin- és nyomelem-állítások a SLIM FLASH termékek egy adagjának összefüggésében, a testtömeg-csökkentés fő célkitűzése mellett:


- A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, valamint a normál izomzat és csontozat fenntartásához.


- A B1-vitamin (tiamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a szív megfelelő működéséhez.


- A B3 vitamin (niacin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.


- A B5 vitamin (pantoténsav) részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál mentális teljesítményhez. 


- A B6-vitamin (piridoxin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


- A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


- A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a csontozat, a porcok, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez és a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.


- A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és fogazat, valamint az egészséges izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.


- Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Whole grains

 Image by Freepik

- A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban. A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.


- A foszfor részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a normál csontozat fenntartásában. Hozzájárul a sejtmembránok megfelelő működéséhez, és a normál fogazat fenntartásához.


- A kalcium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben. Hozzájárul a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában, emellett szükséges a normál csontozat és normál fogazat fenntartásához.


- A kálium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez és részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában.


- A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat és normál fogazat fenntartásában és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, valamint a sejtosztódásban.


- A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, a normál szénhidrát- és zsírsav-anyagcserében, valamint az A-vitamin és a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez, a normál csontozat fenntartásához, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának, valamint a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. Hozzájárul a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


- A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet-képződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


- A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szervezetben részt vesz a normál vasszállításban.


- A szelén részt vesz a normál spermaképződésben, hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Minerals

 

(A 432/2012/EU rendelet, az élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állítások jegyzékének felhasználásával.)


Bízunk abban, hogy a Slim Flash innovációkat egyre többen kipróbálják és érzik előnyeit.


A szakmai team nevében:

Tóth Gábor


Az ajánlott mennyiség (50g) fedezi az adott vitamin vagy ásványi anyag napi szükségletének legalább 30%-át. Fehérjében gazdag: az élelmiszer energiaértékének legalább 20%-át a fehérje biztosítja. Élelmi rostban gazdag: a termék élelmi rost tartalma legalább 6 g/100g.