Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

VEGA, VEGÁN, PLAT BASED, TÉNÉ - TE TUDOD, HOGY MI A KÜLÖNBSÉG? ELMAGYARÁZZUK!

Az utóbbi pár évben exponenciálisan növekszik a vegán piac kereslete és kínálata egyaránt, sőt egyenesen felrobbant!  De vajon mi történt? Honnan jön a "vegán-divat" vagy eszmerendszer?  Mi vagy ki a mozgatórugója?  Ki a vegán, és miért?  Segítünk eligazodni a fogalmak és ideológiák között, ahol sok esetben átfedések, közös motivációk is előfordulnak.

Zsírégetés alvás közben? - A fogyókúrás vacsora is lehet finom és laktató

Te is este vagy a legéhesebb? Megfigyelted már, hogy nap végén valahogy minden jobban esik? Holott a táplálkozási szakértők egybehangzóan a könnyű vacsorát ajánlják, súlykontroll esetén pedig ez egyenesen elvárás. Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen ételeket válassz bűntudat nélkül, illetve miket kerülj, ha a fogyás/súlymegtartás a célod.

Beach Body napló - A(z egyik) legjobb, ami ezen a nyáron a Blnce-nél történik!

Közel 100-an vágtunk neki a programnak közösen, és átlagosan 3-10 kg-tól szabadultunk meg, ki-ki súlyfeleslegének, illetve céljainak megfelelően, de ami ennél még fantasztikusabb, az az, hogy többen is ugródeszkának tekintették a programokat az életmódváltáshoz, így megtartva jó szokásaikat, - és persze néhány Blnce terméket - folytatják tovább kitartóan a jövőben...

A NAGY FEHÉRJE - KÉRDÉS

"Te mivel pótolod?!" Ritka (szerencsés) az a vegán, aki ne kapta volna meg a fenti kérdést, akár jó szándéktól vezérelt aggodalomból, vagy épp froclizási céllal. Természetesen a fehérjekérdésről van szó. Mert sajnos még mindig az alábbi TÉVES, csúsztatott elgondolások élnek a többség fejében.

Életmódváltás A-Z-ig: mire figyelj, hogy sikeres legyen

Manapság mindenki hatalmas életmódváltásba kezd ilyen-olyan módszerek segítségével. Azonban ezek a változások nagyon sokszor kudarcba fulladnak, és nem történik meg a várva várt szint lépés és az eredmények is elmaradnak.

A REGGELIZÉS FORRADALMA – új izgalmas kutatási eredmények

Mutasd a reggelid, megmondom, ki vagy! – Divathullámként köszöntött a közép-kelet-európai régióra, köztük hazánkra is a „müzliláz” évtizedekkel ezelőtt. A megszokott szalámis-sajtos fehér kenyeret és vajas-mézes fehér kiflit egyre több helyen váltották le az iparilag gyártott kukoricapelyhek.

Így fogytam le 5 kg-t csak zsírból 42 éves nőként Bio Gabival és a Slim Flash-el!

Mindenevőből vegán - vegánból teljes értékű növényi. Ancsi története - a képek magukért beszélnek.

ÓRIÁSI TÉVEDÉS LENNE, HOGY A KENYÉR EGÉSZSÉGTELEN - recept a cikkben

A kenyérféléket sok támadás és kritika érte ez elmúlt időkben. Számos fogyókúrás irányzat tiltólistára helyezte a gabonatermékeket, kérdés, hogy jogosan vagy sem?

VEGÁN TORTA - nem csak Valentin napra

Ha egy finom, de hozzáadott cukortól mentes tortát szeretnél készíteni párodnak, vagy akár magadnak, akkor az alábbi recept neked való! A videóban VegaKata bemutatja lépésről lépésre ennek a fenséges tortának az elkészítését.