Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Immunshake 5in1 - Áfonyás íz

Immunshake 5in1 - Áfonyás íz

Immunshake 5in1 - Áfonyás íz

A legjobb immunvédő termékünk. Egy doboz = 20 adag

  • Gyártó:BLNCE
  • Készlet információ:Készleten
  • 7 990 Ft


Miért?

Élelmi rostban gazdag

Csíráztatott és tejsavasan fermentált

Vitaminokban és nyomelemekben gazdag

Élő kultúrákat hordoz

Növényi fehérjében gazdag

Az immunvédelem mellett rendszeres használatával hatékonyan helyettesítheted az egyéb, gyakran nem olcsó vitamin- és ásványi anyag-kapszuláka termékeket, hiszen e fejlesztésben egy helyen megvan a számos fontos védőanyag ami megvédi bélrendszered egészségét és erősíti immunrendszered.

Cukormentes. Laktózmentes. E-mentes. Vegán. Csíráztatott. Steviával. 

BioGabi bővebben is elmagyarázza... ITT

Mikor?

Naponta egyszer vagy kétszer.

Kinek?

Nőknek és férfiaknak egyaránt, bármely életkorban. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges, aktív életmódot!

1 adag tartalma (30 g):

9,6 g élelmi rost (38,4%)

9,1 g növényi fehérje (18,2%)

102 kcal energia (5,1%)

6,9 g szénhidrát (2,7%)

2,3 g minőségi zsír (3,3%)

Nyomelemek (mangán, cink, szelén, réz)

Felhasználás:

Tegyél 2 csapott evőkanálnyi (2 x 15g) mennyiséget 2,5-3 dl vízhez vagy növényi tejhez, majd az optimális állag eléréséhez keverd 10-15 másodpercig kézi shakerben vagy turmixgépben. a shake-et ne készítsd 40 foknál magasabb hőmérsékletű folyadékkal (ne forrázzuk vagy főzzük). Egy doboz 20 adagot tartalmaz (600 g, egy adag: 30 g). Két teljes adag elfogyasztásánál több nem ajánlott egy napon belül!

Összetevők:

tejsavasan (lactobacillusokkal) fermentált bio korpamix csírázott magvakból (barna rizs, kendermag, lenmag, köles, hajdina, csicseriborsó), csíráztatott bio kender protein (fehérjetartalom 50%), bio fehérjekeverék (rizs, kender, borsó), csíráztatott bio lenmagliszt, szárított bio gyümölcspor (piros ribizli, áfonya, bodza, arónia), csíráztatott bio quinoa (2,5%), stevia, természetes aroma, dúsított élesztő (inaktív), Bifidobaktérium kultúrák (109 CFU/30 g


Tápértéktáblázat:

Átlagos tápérték 100 g termékben100 g1 adag (30 g)NRV%
Energia kJ / kcal1417/340425/1025,1%
Zsír g7,72,33,3%
- amelyből telített zsírsavak g1,10,31,5%
Szénhidrát g23,06,92,7%
- amelyből cukrok g5,51,71,9%
Élelmi rost31,99,638,4%
Fehérje g30,29,118,2%
Só g0,10,00,0%
Vitaminok és ásványi anyagokmértékegység100 g1 adag (30g)NRV%
A-vitaminμg236,070,88,9%
D-vitaminμg1,80,510,0%
E-vitaminmg3,90,43,3%
K-vitaminμg47,014,118,8%
C-vitaminmg65,019,524,2%
B1 vitamin (tiamin)mg1,60,545,5%
Riboflavinmg1,40,428,6%
B3 vitamin (niacin)mg22,37,043,8%
B6 vitamin (piridoxin)mg1,80,535,7%
B9 vitamin (folsav)μg235,070,535,3%
B12 vitaminμg2,70,832,0%
Biotinμg56,016,833,6%
Pantoténsavmg6,31,931,7%
Káliummg957,0287,114,4%
Kálciummg665,0199,524,9%
Foszforμg482,0144,620,7%
Magnéziumμg213,063,917,0%
Vasmg7,82,316,4%
Cinkmg18,35,555,0%
Rézmg1,70,550,0%
Mangánmg2,90,945,0%
Szelénμg92,0

BioGabi elmagyarázza: 

A doktori csapat új bio fejlesztése magában foglalja a jelenleg elérhető legmagasabb szintű szakmai tudásanyagot, a legfejlettebb, igen kíméletes gyártástechnológiát, valamint az egészség- és környezettudatosság (fenntartható gazdálkodás) szemléletmódját.

A fejlesztés fontos eleme a tejsavbaktériumokkal erjesztett (fermentált) aktív korpamix, amely csíráztatott biomagvak külső, tápanyagokban és rostokban igen gazdag részéből készül. A korpafélék normál esetben áthaladnak a tápcsatornán és védik azt, ám itt más is történik. A csíráztatás és a fermentálás során a korpamix is aktív, biológiailag feltárt, hasznosítható biomasszává, „tápanyagbombává” válik a szintézis (csíráztatás) és a feltárás (fermentálás) során, azaz felszívható, beépíthető védőanyagokat hordoz (B-vitaminok, nyomelemek, aminosavak, védő hatású egyéb fitonutriensek, GABA). 

Nem egyszerű rostkeverékről van tehát szó (bár ballasztanyagokat hordoz továbbra is), hanem funkcionális, azaz magas tápértékű élő, aktív és biológiailag hasznosítható, élő kultúrákkal(109 telepképző egység/adag) rendelkező superfood-ról. A fermentálás során a rostok egy része prebiotikus hatású oligo-szacharidokká hasad, így a bélflóra számára még előnyösebb (szimbiotikus) hatások jönnek létre. Az aktív korpakeverék alapját szintén nem átlagos biomagvak csíráztatott formája képezi: barna rizs, kendermag, lenmag, köles, hajdina, csicseriborsó, quinoa.

Komplex növényi bio fehérjék kerültek a keverékhez (rizs-, borsó- és kendermagfehérje), amelyek a tápláltsági állapot fontos elemei. A növényi alapú termékek esetében mindig figyelnünk kell a megfelelő proteinbevitelre is, a szabályozó anyagok (vitaminok, ásványok, színanyagok stb.) mellett.

Természetesen nem maradhattak ki a fejlesztésből az értékes bogyós termések és azok bioflavonoidjai, így hozzákevertünk vákuumszárított (azaz alacsony hőfokon készülő) színes szuperkoncentrátum-porokat (ribizli, áfonya, bodza, arónia). 1 adag turmixban mintegy 30 gramm friss gyümölcsből készült, szárított gyümölcspor található.

A bifidobaktériumok száma úgy lett beállítva, hogy egy adagban (30 g) legalább egy milliárd élő sejt, azaz aktív telepképző egység legyen, amelyek képesek elszaporodni a vastagbélben, támogatva a bélrendszeri immunitást és a bélnyálkahártya munkáját (ún. cross-talk jelenség). Emiatt a shake-et ne készítsük 40 foknál magasabb hőmérsékletű folyadékkal (ne forrázzuk vagy főzzük).

Felhasználás:

Tegyél 2 csapott evőkanálnyi (2 x 15g) mennyiséget 2,5-3 dl vízhez vagy növényi tejhez, majd az optimális állag eléréséhez keverd 10-15 másodpercig kézi shakerben vagy turmixgépben. a shake-et ne készítsük 40 foknál magasabb hőmérsékletű folyadékkal (ne forrázzd vagy főzz). Egy doboz 20 adagot tartalmaz (600 g, egy adag: 30 g). Két teljes adag elfogyasztásánál több nem ajánlott egy napon belül! 

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó