Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

KARÁCSONYI AJÁNDÉK DILEMMA?! SEGÍTÜNK!

Bár a karácsony eredetileg a béke és a szeretet ünnepe - mi mégis hajlamosak vagyunk túlbonyolítani, és stresszé, kényszeres ajándékvásárlási dilemmává fordítani, ahelyett, hogy megélnénk a pillanatot.

Mi lenne ha az idén ez most picit másképpen lenne?

Lelassíthatnánk és újragondolhatnánk, egy amolyan tudatos szemüvegen keresztül, hogy mi az hozzá tudunk járulni szeretteink fizikális vagy mentális egyensúlyához, támogatni őket.

Bár minden szentnek maga felé hajlik a keze, és ezzel a blnce szakértői csapata sincs másként, de igyekeztünk olyan ajándék ötleteket összegyűjteni és átadni, ami hasznos, gyakorlatias, támogatja az egészséget, és bizony - főleg hosszútávon - kellemes meglepetésekkel szolgálhat a hatásait illetően.

 

1. CUKORMENTES ÉDESSÉGEK ÉLŐ KULTÚRÁKKAL?!

PROTEIN - BEAUTY - SLIM FLASH SZELETEK

 

 

A karácsony szó szerint az édes íz körül forog a mézeskalácstól kezdve, a szaloncukrokon át, egészen az ünnepi asztalon lévő mákos gubáig és/vagy bejgliig.
Mindezt ráadásul még megtetőzzük azzal, hogy ajándékba is csokoládét, bonbont, és egyéb desszerteket adunk át szeretteinknek.
Holott nincs olyan család, ahol ne lenne egy túlsúlyos vagy cukorbeteg nagymama, nagypapa, nagybácsi, vagy unokatestvér.

Mi lenne, ha az idén ízletes, fehérjében és rostokban gazdag szeletek kerülnének a csomagokba vagy ötletesen fel a karácsonyfára?

A blnce szeletek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, ellenben már bizonyították kicsiknél és nagyoknál is, hogy akár köztes, kis étkezés formájában gyümölccsel vagy desszertként megállják a helyüket a “hagyományos” nassolnivalók helyett.

Legyél te a család reformere, aki megmutatja anyunak, apunak vagy a nagyinak, hogy egy ilyen kis változtatással már meg is lehet tenni az első lépéseket a jobb szokások irányába.


“ A megjelenésük óta mindig van nálunk itthon, fent - a korábban édességes - polcon blnce szeletet. A beauty a kedvencünk. Van, hogy ebéd vagy vacsora után hiányérzetem van, és jól esne egy kis csoki vagy édes nasi - ilyenkor aranyat ér, és nem követi bűntudat! Már anyukámat is sikerült rászoktatnom!”

Veres Anita - Blnce Brand Specialist


2. A NAGYSZÜLŐK AJÁNDÉKA - SZINTE - MINDIG FOGÓS KÉRDÉS

A legtöbb családban a nagyszülőknek való ajándékvásárlás gyakran fejtörést okoz. Szeretnénk óvni őket, kedveskedni, eközben újat is mutatni nekik, olyan meglepetéssel, amit nem vennének meg magunknak. Ismerős, ugye, hogy a nagyszülők mindent megvesznek az unokáknak, miközben saját magukat helyezik a sor legvégére?

Miközben nekik kiemelten fontos lenne az erőnlétük, vitalitásuk megőrzése, a bőr, csontok, porcok védelme. Az idősebbek, akárcsak a gyerekek gyakran válogatnak, emellett viszont hajlamosak nassolni, azaz tápanyagban szegény, de kalóriában gazdag étrendet folytatni.

 



Számukra fejlesztettük ki a Seniorshake 5in1 turmixot csupa értékes és kíméletes összetevőből, ami rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.

Ellenben a nevével, nem csak a kifejezetten Senior korosztálynak szól. A rohanó életmódot folytató középkorúaknak is kifejezetten előnyös beiktatni az étrendjükbe.


“Újabban a Seniorshake 5in1 termék lett nálam a favorit, érezhetően javítja a szellemi és fizikai teljesítményem, és a magamfajta, középkorban járó emberek szükségleteire lett szabva. Az elméletet a tapasztalat is igazolta. A fermentált és csíráztatott barna rizs, köles, vadköles, lenmag, quinoa, földimandula, gyömbér, kurkuma és a kikísérletezett rostkeverék egyedivé teszi. Így nem kell ezeket az alapanyagokat egyenként megvennem és az értéknövelő technológia, valamint a nyers jelleg sem utolsó szempont. Sokáig fenntartja a teltségérzést.”


Tóth Gábor
Bio Gabi - élelmiszeripari fejlesztőmérnök
termékfejlesztő



3. KISMAMA - SZOPTATÓS ANYUKA VAN A CSALÁDBAN?

Amikor kisbaba érkezik a családba, a rokonok és barátok szó szerint elhalmozzák a picit játékkal, kis ruhákkal, tisztálkodási szerekkel, és egyéb babaholmival.
Szép és kedves gesztus, de ne feledkezzünk meg az anyukáról sem - legyél te az, aki kedveskedik neki egy finom, tápanyagokban és rostokban, élő kultúrákban gazdag finomsággal!

 



“A kedvenc blnce fejlesztésem a kávés Slim Flash: Mindig is szerettem a kávét az íze kedvéért. Terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott magas koffein tartalmú italokat fogyasztani. A Slimflashel a kávézás örömét kapom vissza a szoptatás során és emellett ellát a szükséges tápanyagokkal is, mely ebben az időszakban is kiemelten fontos. Egyszerűen imádom💕”

       Horzsa Krisztina
       dietetikus


4. WOMAN POWER - AZAZ JOLLY JOKER AJÁNDÉK LÁNYOKNAK, NŐKNEK MINDEN ÉLETKORBAN


“Mit kérnék én, az egészség és vitalitás jegyében a Blnce Jézuskától Karácsonyra?


A válaszon gondolkodnom sem kell sokat, hiszen egyértelmű. :)
Kedvenc Blnce fejlesztései a Beautyshake 5in1 (gránátalmás) és az Immunshake 5in1 (áfonyás).

Miért pont ezek a kedvencem és miért ajánlom őket meleg szívvel és teljes bizalommal mindenkinek?

Nos az Immunshake önmagában egy superfood fejlesztés. Magas tápértékkel rendelkezik, rengeteg jól hasznosuló, a szervezet számára elengedhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A Beautyshake szintén komplex módon támogatja szervezetünket, hiszen C-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a kollagén termeléshez, így többek között, a bőr és a porcok egészségéhez. - Állati összetevők nélkül -

Ez a két termék ízvilágában jól passzol egymáshoz így nagyon könnyű őket beépíteni a mindennapokba.

Csak egy kis személyes példa: Mikor rohanós napjaim vannak, csak készítek egy gyors turmixot a fejlesztésekből, némi ananász és víz hozzáadásával és már indulok is. Ezzel a kombinációval biztos vagyok benne, hogy megfelelő támogatást kap a szervezetem, eltelít és energikusságot kölcsönöz. “

    Picabo Weltzien
   Életmód és táplálkozási tanácsadó


5. LE A STRESSZEL!

Ki ne lenne fáradt, kimerült, vagy épp pattanásig feszült az év végi hajtásban?
Pedig sajnos az oxidatív stressz, a kimerültség hosszútávon hatással lehet az immunrendszerünkre, az emésztésünkre, az energiaszintünkre.
Javasoljuk, állj meg és húzd be a kéziféket csak egy pár napra és legyél magadnak te az első. Hiszen hiába a szépen feldíszített karácsonyfa és lakás, a mennyei finomságok, ha közben elcsigázott vagy ingerült vagy.

Így magadra is gondolj, mert mi, a blnce fejlesztői és szakértői csapata gondoltunk rád! Igen, rád!
Lepd meg magad egyik legújabb fejlesztésünkkel, ami nem debütálhatott volna jobbkor.
Az új, Regeneráló kapszula segít az év végi hajrában és az azt követő feltöltődésben is, olyan értékes hatóanyagokkal, mint a gyulladásgátló és erős antioxidáns feketekömény vagy az L-arginin.
Támogatja az érfalak, hajszálerek és az ún. epitél sejtek működését, valamint a nitrogén-oxid termelést, ilyen módon javíthatja a sportteljesítményt és támogathatja a sejtek regenerációját.



Békés és boldog, egészségben gazdag ünnepeket kívánunk!