Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

A JÖVŐ "KOLLAGÉNJE" NÖVÉNYI ÉS FENNTARTHATÓ

AZ ELŐZMÉNYEK - ÍGY SZÜLETETT MEG A BEAUTYSHAKE 5IN1


Egyszer volt, hol nem volt, volt Bio Gabinak tavaly tavasszal egy "világrengető" posztja a kollagén peptid divatról és termékekről. Az állóvíz annak rendje és módja szerint jól fel is kavarodott, hiszen nem lehet nem észrevenni, hogy fogyásra, szépségre, mozgásszervi panaszokra, edzéshez, sőt még a jó közérzethez is, egyszóval mindenre a kollagént ajánlják facebook csoportokban, reklámokban, de még sok neves szakember is.

A szkeptikusok és hitetlenkedők között Gábor posztja után megjelent egy egyre növekvő kis csoport is, aki azt kérdezte:
"Rendben, nem veszünk többet kollagént, de akkor mit lehetne helyette?!"

Ez adta az ötletet egy saját fejlesztéshez, amibe belekeverünk mindent, ami valóban jótékony, hasznos és bizonyítottan elősegíti a saját kollagéntermelés serkentését.

Most már eláruljuk, hogy a hatalmas tenni akarás és ellenszél mellett - nagyon sokan kiálltak a kollagénpeptid fogyasztása mellett - volt bennünk némi félelem, hogy mégis vajon hogyan fogadjátok majd a növényi "kollagénünket".

Természetesen ez csak egy szójáték, mivel a növényekben valódi kollagén nincs, viszont Gábor egy hosszabb cikkben el is magyarázza, hogy az emberi - és nem csak az emberi - szervezet azért komplexebb annál, hogy bőrre bőrt, csontra csontot fogyasszunk.

Utólag már kijelenthetjük, hogy a félelmünk alaptalannak bizonyult, és a Beautyshake 5in1 szinte azonnal best seller fejlesztéssé nőtte ki magát. Nagyon sokan bizalmat szavaztatok neki első körben ősszel - amiért nagyon hálásak vagyunk nektek -, közvetlenül a megjelenése után, és ami még ennél is fontosabb, hogy 3-4 hónappal a forgalomba kerülése után már azt látjuk, hogy valóban működik, hiszen sorra érkeznek nem csak az utánrendelések, hanem a pozitív visszajelzéseitek is a termékkel kapcsolatban.

 

1. HATÁSA A BŐRRE

 

"Kedves Bio Gabi! Évek óta vegánként élek, ezért a hagyományos kollagén italok és porok számomra szóba sem jöhetnek. Igyekszem az egészségemre odafigyelni, a teljesértékű növényi étrendet követem, sok friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Úgy voltam vele, hogy adok egy esélyt a terméketeknek - holott idegenkedem a dobozba zárt "csodaszerektől", de a Te szakmai ajánlásod, és a gyönyörű összetevők meggyőztek. Azóta folyamatosan a reggeli és délutáni rutinom része már, mivel nagyjából 1 hónap után megtapasztaltam a pozitív hozadékát. A bőröm hidratáltabb és kevésbé gyulladt. Nem gondoltam volna, hogy még az aknéra is hatással lehet."

Valóban, a Beautyshake 5in1 összetevői, mint antioxidánsokban gazdag gyümölcsök: a gránátalma, a bodza és a homoktövis vagy az áfonya őrleménye, illetve a vegán hialuronsav szerves nyomelemekkel kiegészítve, és a magas C-vitamin tartalom nagyban hozzájárul a bőr egészségi állapotának fenntartásához.

A Beautyshake 5n1 készítmény csíráztatott (aktivált) teljes biomagvak finomra őrölt keveréke az előbb jelzett gyümölcsporokkal, növényi hialuronsavval, szerves nyomelemekkel és probiotikus kultúrával (lakto- és bifidobaktériumokkal).

Mik is a készítmény konkrét összetevői? Íme: csíráztatott sárga lenmag, köles, zab és barna rizs lisztje, gránátalmapor (2,5%), bodzabogyópor (2%), homoktövishús-őrlemény (gyümölcsvelőből, 2%), áfonyapor (1,5%), természetes aroma (gránátalma- és citruskivonat), xantán (természetes emulgeálószer), hialuronsav (0,4%), steviol-glikozidok, cink (inaktivált élesztőben), szelén (inaktivált élesztőben), aszkorbinsav (antioxidáns), probiotikus kultúra (bifidobaktériumok), réz.

A kutatás alapját a teljes gabonamagvak képezik, amelyek feltárt teljes lenmaggal társulnak, ehhez "érkeznek" a szuperkoncentrátumok, a növényi fermentációval készülő hialuronsav, a szerves nyomelemek (nemes élesztők által előzetesen megkötve) és a C-vitamin. A kollagénszintézist a B-komplex vitaminok, a cink, a réz, a szelén, a színes bogyósokban lévő fitonutriensek és a C-vitamin együtt serkentik, a gabonákban lévő egyéb értékes anyagokkal együtt. A termék nyers, élő, feltárt, enzimaktív gabonákat hordoz, és a bioflavonoidok szintén aktívak maradnak a gyártás során, a hialuronsavnak pedig már kis mennyisége is elindítja a bőr hidratációját. A bifidobaktérumok, a hozzáadott folyadék, nedvesség hatására azonnal munkához látnak és a "terített asztalról" csemegézni kezdenek, azaz az élő kultúrák elkezdik felhasználni a tápanyagokat és azokat átalakítják, újabb vitaminokat, antioxidánsokat, enzimeket képezve (biokatalizáció). A szervezetben az élő kultúrák tovább működnek (kibírják a sav- és enzimes hatásokat is) és támogatják a bélflóra működését is (a bélflóra és a bőrünk minősége összefügg). Fontos megjegyezni, hogy a csíráztatott teljes magvak és lenmag nem azonosak a normál, nyugvó magvakkal, amelyekből a lisztek készülnek, a kettő között nagyságrendnyi különbség van felszívódás, hasznosulás, B-vitamintartalom terén, nem is beszélve az élő enzimek jelenlétéről. (Emiatt a shake-et nem szoktuk tárolni, hanem az elkészítés után maximum 2 órán belül elfogyasztandó, a tárolás hűtőben javasolt e kis ideig is.)

 

2. HATÁSA A KÖRÖMRE ÉS HAJRA


"Kedves Blnce csapat, Lehetséges, hogy a Beautyshake 5in1 hatással van a körmök és a haj növekedésére is? Jó 3 hónapja használom, és pozitív változást érzek e téren, továbbá, mintha meg is erősödtek volna. Hihetetlen!"

Valóban, a lenmag a növényi alapú termékek elismert vezetője a többszörösen telítetlen omega-3 és az omega-6 zsírsavak tekintetében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban (különösen a leghasznosabb fajta - gélképző vagy vízoldható) gazdag. Ezen túlmenően az ízletes arany lenmag rendkívül fontos az emberi szervezet számára, és képes megvédeni a véredények falát a meszesedéstől. 

A lenmag kozmetikai hatása kifejeződik a hajnövekedés fokozásában, a nyomelemek közül pedig a cink az, amely a legfontosabb hajunk egészsége szempontjából. A hajszálainkban és bőrünkben raktározódik. Ha szervezetünk nem tartalmaz elegendő mennyiségű cinket, akkor a fejbőr száraz, korpás lesz, bőrgyulladás és hajhullás lép fel.

A szelén is sok fontos szerepet tölt be szervezetünk működésében, például fokozza a C-vitamin és a cink hatását, van antioxidáns tulajdonsága, és részt vesz különböző enzimek felépítésében is.

A vékony és gyenge körmökért a cink, kalcium, C-vitamin, szelén hiánya a felelős, melyek miatt körmünk elvékonyodhat, apró, fehér pöttyök, csíkok is megjelenhetnek rajta. A köröm egészségének megőrzésében tehát szintén fontos szerepet kap a B-vitamin, szelén cink, réz.

 

3. HATÁSA A MOZGÁSSZERVEKRE


Egy másik kedves vásárlónktól is kaptunk egy levelet, miszerint az első doboz Beautyshake 5in1 elfogyasztása után nem sokkal a lépcsőzés közben már "nem érezte" a térdét. Ez kellemes meglepetés volt a számára, mivel azt hitte a neve alapján, hogy kizárólag a külsőre lesz pozitív hatással, és még azzal kapcsolatban is picit szkeptikus volt. Viszont rohanó élete miatt kényelmesebbnek és megnyugtatónak érezte, ha a számára fontos tápanyagokat egy shake-ben fel tudja hörpinteni uzsonnára. Hogyan lehetséges, hogy e jótékony összetevők hatással lehetnek a porcokra és ízületekre, amikor valójában nem is tartalmaznak kollagént?

Nagyon sokan tartanak a régi beidegződések miatt a növényi étrendtől, hogy nem kap elég fehérjét az izomzat, illetve aggódnak a porcok, csontok, ízületek egészségéért.

Pedig van lehetőség, hogy kiegészítsük étrendünket vegánként olyan élelmiszerekkel és vitaminokkal, amelyek növelik a testünk saját kollagén termelését. A tanulmányok azt mutatják, hogy sok növényi alapú élelmiszer elősegíti a kollagén szintézisét.

A C-vitamin, a poliszacharidok, a szilícium-dioxid, a cink, a réz és az aminosavak (fehérje) mind szükségesek a szervezetben a kollagén előállításához. Tehát egy ásványi anyagnak vagy vitaminnak a hiánya visszatarthatja a test képességét a kollagén előállítására, míg ennek optimális bevitele elősegíti az egészséges kollagén szintézist, tehát szervezetünk építi és gyógyítja önmagát. 

4. ETIKUS ÉS FENNTARTHATÓ

Sokszor hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a nagyipari állattartás milyen áldozatokkal jár, az állatokra az ökoszisztémára és ezáltal az emberiség jövőjére nézve is. Az állattenyésztés, beleértve az állattartást és a takarmánytermesztést is, az egyik legnagyobb bűnös az üvegházhatású gázok termelésében, emellett a fő felelőse az erdőirtásnak, nagyban hozzájárul az erőforrások kimerítéséhez, a víz- és levegőszennyezéshez, illetve a biodiverzitás [biológiai sokszínűség] csökkenéséhez is. Ahogy a helyzet egyre rosszabbodik, úgy tapasztalhatunk majd egyre több és hosszabb hőhullámot, természeti katasztrófát, növekvő tengerszintet és globális élelmezési válságot.

A világon a lakható földterület 50 százalékát mezőgazdaságra használjuk. Ebből már önmagában kikövetkeztethető, hogy ehhez valószínűleg rengeteg természeti erőforrást használunk fel, tömérdek vegyszert juttatunk a természetbe és hatalmas mennyiségű üvegházhatású gázt juttatunk a légkörbe.

Ennek a hatalmas területnek a 77 százalékát állattenyésztésre és takarmánytermesztésre használjuk, és mindössze 33 százalékán termesztünk emberi fogyasztásra szánt növényeket: így könnyen eljutunk oda, miért olyan fontos megvizsgálnunk az állattenyésztés ökológiai lábnyomát.

Az állattenyésztéshez köthető kibocsátásokkal kapcsolatban két dolgot fontos megérteni: egyrészt azt, hogy a közvetlen emberi fogyasztásra szánt növények termesztése jóval kevesebb üvegházhatású gázzal jár, nem csak azért, mert kevesebb területet foglal el, hanem azért is, mert a mezőgazdaságban a leggyakrabban kibocsátott gáz a metán, ami az állattenyésztéshez köthető.

A szarvasmarhatenyésztés pedig kiemelkedően sok Co2 kibocsátással, és mindemellett hatalmas vízigénnyel és vízfogyasztással is jár.

Az elmúlt 45 évben a vadállatok 60 százaléka tűnt el a Földről; a rovarok globális tömege minden évben 2,5 százalékkal csökken. Ennek pedig nem más az oka, mint az ember: az egyre növekvő kereslet a húsra, a tejtermékekre, és a fosszilis energiára a kihalási esemény fő okozói.

Hogy hozható össze ez a szépséggel és egészséggel? Muszáj gondolnunk a jövő nemzedékre is, nem dughatjuk homokba a fejünket.

Ezért, mi a Blnce-nél úgy gondoljuk, hogy "A jövő kollagénje" legyen növényi eredetű és fenntartható!

 

Fokozd a Beautyshake 5in1 hatását vegán hialuronsavas kapszulával bőröd belső hidratáltságáért!


A Beauty Hialuronsav kapszula támogatja a további hialuronsav és C-vitamin bevitelt, valamint B12-vitamint (450%/db), zöld algát és csalánport hordoz, így napi 1 adag Beautyshake mellett (legalább 5 óra eltolással) egy kapszula igen előnyös a bőr védelme terén, így szinte mindig lesz hialuronsav utánpótlás a szervezetben, még éjjel is, amikor a szövetek regenerálódnak. A Beauty shakeket javasolt első étkezéshez elfogyasztani, a kapszulát pedig este, lefekvés előbb bevenni - így alvás, pihenés, regenerálódás közben szépülhetünk, támogatva a saját kollagéntermelés fokozását!

forrás:prove.hu