Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

MIT MIVEL PÁROSÍTHATOK? - A BLNCE FEJLESZTÉSEK EGYMÁSSAL VALÓ TÁRSÍTHATÓSÁGA

Sokszor felmerülő kérdés, melyek egészítik ki egymást és hol nem érdemes, netán nem szerencsés egyidőben fogyasztani.

Shake-alapok: általában megállják a helyüket önmagukban, de akár keverhetők is.

A Slim Flash-t kombinálhatjuk az Immunshake, a Beautyshake, Anti-stressz shake vagy Seniorshake termékekkel, az utóbbiak egyéb csíráztatott és fermentált bio magot és magkorpát tartalmaznak. a Slim Flash főként fermentált barna rizsre épülő probiotikus modell, mivel az a magféle a leghatékonyabb a súlybeállításban (intenzív GABA-termelő). A shake-alapok olajokkal (Algaolaj, Hialuron Beauty) jól kombinálhatók, étrend-kiegészítőkkel szintén.

Az Immunshake-et, a Seniorshake-et és az Anti-stressz shake-et egymással nem javasoljuk keverni, mert mindegyik önálló termék és jórészt fermentált korpákat hordoznak, magas rosttartalommal. A Beautyshake terméket bármely shake-alaphoz keverhetjük, hialuronsavat pótol.

Proteinek: általában önmagukban használjuk, de a shake-alapokhoz is tehetünk 1 kanál Proteinport is, így a fehérjetartalom, laktató hatás tovább emelhető (inkább sportolóknál említhető).

smoothiebowl

Csicsókasűrítmények: szinte minden termékhez mennek, a Seniorshake-ban és az Anti-stresszben van csicsókapor, így ez utóbbiaknál felesleges. Ugyanakkor: a sűrítményeket általában étkezés előtt ajánljuk 20-30 perccel, így a kérdés annyira nem is hangsúlyos.

Crunchy-k: minden shake-alaphoz, Proteinhez adhatók, nyilván a csokisakat édes formákhoz tesszük, az almás mehet akár sósakhoz is. A Lenmag crunchy mellett az Algaolaj egyidejű adása felesleges, a Beauty olaj adható. Étrend-kiegészítőkkel társíthatók.

Granolák: édes ízű shake-alapokhoz, Proteinekhez alkalmasak, olajokkal, étrend-
kiegészítőkkel jól párosíthatók.

Olajok: az Algaolaj édes és sós termékekhez is passzol, értékes DHA-t ad hozzájuk, a Lenmaggal együtt a használata felesleges (minkettő omega-3-ban gazdag). Hasonlóképpen a Beauty olaj is társítható szinte minden termékkel, mivel színanyagokat hordoz, a Shield kapszulával nem érdemes egyidőben párosítani, mert vannak színanyag-átfedések, de egy napon belül e kettő is adható, egymástól legalább 5-6 óra különbséggel (pl. egyik reggel,
másik délben stb.).

Az Algaolaj és a Beauty olaj együtt használható, egymást kiegészítik (mindkettőből mehet a napi 2x1 adag akár egyidejűleg is). Az olajokat étkezés előtt 20-30 perccel is bevehetjük (pipettás formák), de akár étkezés közben is alkalmasak lehetnek, nem baj, ha keverednek az étellel.

products in basket

Az étrendkiegészítők: egymás mellett túl sokféle hatékony étrend-kiegészítőt nem javasolunk használni, általánosan maximum kettőt. Ennek oka az, hogy a termékeket egyenként is komoly hatóanyag-tartalommal tervezzük, és engedni kell önmagukban hatni őket az immunfolyamatokban.

Egy-egy készítményt egy másik termékkel társítva egymást jól kiegészíthetik, ám egy harmadik fejlesztés egyidejűleg már sok lehet. Ilyenkor a „kevesebb: több” elvet tartjuk célravezetőbbnek, illetve az egyidejűség helyett az újabb készítményt más napszakra csúsztatjuk (általában 4-5 óra elcsúsztatással, vagy egy főétkezés múlva).

Az étrend-kiegészítőket általában az étkezések előtt 25-30 perccel vesszük be bő vízzel, így a shake-alapokkal, Proteinekkel jellemzően nem találkoznak, de jelen anyagba a shake-ekkel való társítást is belevesszük, mivel előfordulhat, hogy étkezés közben alkalmazzuk őket.

Kifejezetten étkezés előtt javasoltak (ne keveredjen az étellel):

  • gyógygombák,
  • Regeneráló kapszula,
  • Immugenin Max,
  • ProMax LGG,
  • AnxioControl.
A Beauty kapszula mehet étkezés előtt vagy akár közben/után is. A Shield csak étkezés után ajánlott, éhgyomorra nem.

 

Gyógygombák: A kétféle gyógygomba kapszulát (Süngomba Mix, Cordyceps Mix) egymással nem érdemes egyidőben használni, hanem végigszedni a kúrát az egyikkel, majd a másikkal, tehát időben egymás után. Ha az a kérdés, hogy lehet-e az egyiket például reggel, a másikat délben és este, itt nincs kizáró ok, mégis élettanilag úgy látjuk, hasznos először csak az egyikkel az egy hónapos kúrát megtartani, így a hatékonyság jobb lehet, mint a terminuson belül kevert módon. A gyógygombák használhatók egyidőben a Shield, az Immugenin Max, a
Hialuronsav Beauty kapszula, a ProMax LGG vagy a Regeneráló kapszulával is.

medicinal mushroom

Shield: minden shake-alap és crunchy mellett alkalmas, az étrendi kiegészítőket is jól támogatja, egyedül a Beauty olaj mellett felesleges az egyidejű alkalmazása. Ha mindkét termékkel rendelkezünk, legalább 3-4 órás elcsúsztatást javasolunk, egy napon belül így mindkettő használható. Figyelmeztetések: más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem alkalmazható egy napon. Terhes vagy szoptató nők és 18 év alatti gyermekek nem fogyaszthatják. Nem fogyasztható éhgyomorra. (Epikatekin-3-gallátot tartalmaz, koffeinmentes.)

Regeneráló kapszula: minden shake-alap és crunchy mellett alkalmas és minden étrendkiegészítővel együtt használható.

Hialuronsav Beauty kapszula: szintén minden termék mellett szabadon használható.

Immugenin Max: minden termék mellett használható.

ProMax LGG: itt különösen fontos, hogy ne keveredjen az étellel, az étrend kiegészítők között bármelyikkel társítható, nem zavarják egymást.

AnxioControl: Minden termék mellett használható, az Anti-stressz shake 5in1 termékkel is.

Megjegyzés: vérhígító készítmények szedése esetén kérje ki kezelőorvosa javaslatát az étrendkiegészítők (Immugenin Max, Regeneráló kapszula, Hialuronsav Beauty kapszula, Shield, gyógygombák), valamint az Algaolaj és a Hialuronsav Beauty olaj alkalmazása terén!

Köszönettel: Tóth Gábor