Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

EDDIG CSAK ÁLMODOZTÁL RÓLA? AZ IDÉN SIKERÜLNI FOG VELÜNK!

BLNCE SUMMER EDITION BEACHBODY 2022 PROGRAM

Napsütés, tengerpart, boldogság, és Te a legjobb formádban!

Még nem késő belevágni, hogy elérd az áhított nyári formád a Blnce fantasztikus és tudományos fejlesztéseivel, szakértői gárdájával és a hozzád hasonló lelkes és motivált emberekkel, akár együtt közösen, támogatva egymást.

Az idén ismét megrendezésre kerül a Blnce nagy sikerű Beachody programja, viszont közkívánatra most júniustól indulunk el gőzerővel, hogy még felkészültebben, eredményesebben és energikusabban vághassatok bele a nyárba.

 

A KEZDETEK ÉS A TAVALYI SIKEREK

Nagyjából két éve történt, hogy Bio Gabit felkereste egy - akkor már egy ideje vegán - IR-rel küzdő hölgyismerőse, és szakmai, ezen belül is kifejezetten étkezési tanácsokat kért fogyási céllal.

A mi Gáborunk mint a jó kiscserkész, ott segít ahol tud, így átbeszélték az étrendet, mozgást, majd bemutatta egymásnak Ancsit és a Slim Flash-t.

Ancsi kicsit szkeptikus volt, mert volt már dolga korábban táplálékkiegészítőkkel, és tartott is a dobozba zárt csodaszerektől, de Gábor minden összetevőt és gyártási mechanizmust elmagyarázott, így megkezdődött a közös, fogyással kikövezett út, majd a közérzet javulással egybekötött energiaszint növekedés.

Teltek a hetek és a hónapok, és Ancsi szépen leszálkásodott, tünetei enyhültek, majd teljesen megszűntek. A laborvizsgálatok eredményei is megerősítették azt, ahogy érezte a változást kívül és belül, ezért történetét blogbejegyzésben osztotta meg képes beszámoló keretében.

A cikk kikerülése után nem sokkal a Blnce főhadiszállásán “felrobbant az internet”, és a rengeteg dicsérő és elimerő szó mellett még több segítségkérő levél és üzenet érkezett a Blnce csapatához, amiben arra voltatok kíváncsiak, hogy mit, mikor, meddig és hogyan fogyasztott Ancsi, hogy elérte ezt az eredményt.

 

 

Így hát életre hívtuk tavaly nyáron az első Beachbody programunkat, amiben kedvezőbb áron, csomagok formájában állítottuk össze nektek az egymásra épülő Blnce fejlesztéseket, és zárt csoportunkban közös edzésekkel, recept és tapasztalat cserével segítettétek egymást.

A recept működött, a program fantasztikus eredményekkel zárult, miközben egy összetartó és pozitív közösség is kiépült. Nagyon sokan a programokat követően is “úgy maradtatok”, és egy teljes életmódváltás ment végbe, ami azóta is tart. Míg mások kúraszerűen, de rendszeresen visszatérve vagy egy-egy fejlesztést megtartva építették be az életükbe a Blnce életérzést.

Részletes beszámolók a tavalyi program résztvevőitől, első kézből: ITT

Hogy fokozzuk a hatást, felkértük tavaly nyáron a Blnce szellemi atyját, Bio Gabit is, hogy végezze el a 30 napos programot, ami annyira jól sikerült, hogy a mi Gáborunk egyszerűen nem tudott leállni.

Részletes Beach Body napló Bio Gabi tollából: ITT

Közkívánatra, januárban is visszatértünk egy hasonló koncepcióra épülő életmódváltó programmal, ahol rekordot döntött a jelentkezők, és az általuk megvásárolt csomagok száma, és több ezer leadott kilóval lettetek könnyebbek!

Részletes beszámoló és kedvcsináló a januári program résztvevőitől: ITT

Persze, hogy adta magát, sőt Ti is kértétek, hogy ismét legyen egy nyári program, ahol “fogjuk a kezeteket”, így örömmel szeretnénk bejelenteni nektek, hogy:

 

2022-BEN IS LESZ BLNCE BEACHBODY PROGRAM!

 

A BEVÁLT RECEPT - KIBŐVÍTETT SZAKÉRTŐI CSAPATTAL

 

 

1. Végy egy hazai fejlesztésű, professzionális vegán brandet, a jövő élelmiszereivel, melyek egytől egyig prémium minőségű szuperélelmiszerek, köztük olyan különleges eljárással készítve, mint a csíráztatás vagy a fermentálás. Mindezt mentesen állati eredetű összetevőktől, szójától, cukortól és további felesleges vagy káros adalékoktól.

2. Adj hozzá egy okleveles élelmiszeripari fejlesztőmérnököt, egy vegán séfet, egy vegán táplálkozási szakértőt, egy hajlékonyság fejlesztő szakembert, és végül, de nem utolsó sorban egy csipetnyi vegán csoport-szakértőt.

3. Keverj hozzá egy közösséget, ahol mindenkinek hasonló céljai vannak, de nem gond, ha más-más úton vagy ütemben haladnak.

4. Támogasd meg egy ingyenes e-book-kal, hatékony és mégis szórakoztató edzésekkel, szuper hasznos edukációs tartalmakkal és nézd meg az eredményt.

 

KIKNEK AJÁNLJUK?

Szeretnél a nyári hajrában beleférni a kedvenc bikinidbe? Vagy még csinosabban, feszesebben várni a nyarat?

Szeretnél egy kicsit felfrissülni, energikusabbá válni, vagy szimplán csak felölteni sejtjeidet rostban és tápanyagokban gazdag szuperélelmiszerekkel?

Régóta kacérkodsz a vegán életmóddal, de még nem mertél vagy nem tudtál belevágni, mert úgy érzed, hogy egyedül nehéz vagy bonyolult?

Vagy épp vegánként keresed a számodra is megfelelő 100%-ban növényi alternatívát a fogyáshoz?

Bármelyik is a te utad, nálunk a legjobb helyen jársz!

 

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ A PROGRAMOK SORÁN?

CÉLJAIDHOZ ÉS IGÉNYEIDHEZ IGAZODÓ CSOMAGOK

Szakértők által megtervezett, kiszámolt és összeállított étkezési minta és ehhez igazodó csomagok.

A csomagokban 90%-ban mindent megtalálsz, amit a programok ideje alatt fogyasztani szükséges, ezen felül már csak napi 2,5-3 liter friss vízre, 4 dl növényi tejre (2-2 dl/nap reggel és este) és 250-250 gramm friss zöldségre és gyümölcsre lesz szükséged!

Természetesen ha szeretnél lazítani a gyeplőn, megteheted a programokhoz illeszkedő 100%-ban növényi alapú, kíméletes receptjeinkkel, amelyek ízletes és változatos fogásokat kínálnak Vega Kata - vegán séfünk, továbbá rutinos csoport tagjaink ötletei alapján.

 

A csomagok már elérhetőek: ITT

 

 

TÖBB, MINT "CSAK EGY PROGRAM"

Fontos! A Blnce fejlesztései nem pótszerek - mint ez lenni szokott a fogyókúrás termékek körén belül -, hanem a biológia "nagy oktatói", mivel a pre- és probiotikus (szimbiotikus) hatásúak, és gamma-amino-vajsavat (GABA), valamint az orizanolt hordozó innovációk megtanítják a bélrendszert és az egész testet a tápanyagok szabályozására, elosztására, okos hasznosítására, amelyet a program után is a szervezet folytatni fog.

Tehát a termékek megtanítják hatékonyan működni a testet, beszabályozzák az optimális testtömeget, és például a bélflórát is újra megtanítják kommunikálni.

A Beachbody nemcsak egy program, annál több: egy olyan szakmai modell, amely a belső szabályozó és védő folyamatok magasiskoláját jelenti a biológiában. Egy kicsit olyan, mintha a szervezetünk egyetemre járna, azaz egy szintet feljebb lépne az egészséges működés terén.

 

ÚJDONSÁG AZ IDÉN ELŐSZÖR: HARC A NARANCSBŐRREL

 

 

A fogyás önmagában nem elég, nagyon fontos a bőr és a kötőszövetek állapota, a feszesség megtartása, annak fokozása, a méreganyagok távozásának rásegítése. 
Ezért a 30 napos BB ANTICELLULIT csomagban a testsúlycsökkentés mellett a kötőszövetek, a bőr, a csontok és a porcok egészsége is fókuszba kerül, így igen teljes körű és izgalmas programba tudtok a segítségével belevágni.

Az étkezés viszont csak egyik fontos pillére a programoknak, emellett egyéb életmód tanácsokat, praktikákat, edzés ötleteket is biztosítunk szakértők támogatása mellett zárt Facebook csoportunkban.

Nem vagy még tag? Csatlakozz még ma!

 

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSED ÉS TE IS BELEVÁGNÁL A BLNCE BEACHBODY 2022 PROGRAMOKBA, KATTINTS A KÉPRE, ÉS IGÉNYELD MEG AZ INGYENES BB E-BOOKOT!