Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

BEMUTATKOZIK A BLNCE COSMETICS

Szerzők: N. Ambrus Orsolya és Tóth Gábor

Szerkesztő: Merrill Tímea

 

Fejlesztéseinkért N. Ambrus Orsolya és BioGabi kezeskedik. Orsi kozmetikai vegyész, aki 10 éves tapasztalatának köszönhetően (is) a kozmetikumok elismert szakértőjévé vált, és jó néhány hazai márka születésénél segédkezett már. Nem „csak” szakmája, de szívügye is, hogy kizárólag környezetbarát, vegán alapanyagokból készülő termékek létrehozásában vegyen részt, amelyeket nem teszteltek állatokon sem az Európai Unióban (ahol tilos), sem azon kívül.

A blnce élelmiszer-fejlesztői munka a legkorszerűbb, védelmet és megelőzést szolgáló (protektív és preventív) szemléletet vallja. Ezen a nyomvonalon halad a Blnce Cosmetics innovatív tevékenysége is.
Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban, néhány pontban összefoglaljuk.

 

Természetes modellek

A növényi alapú hatóanyagok előnyösebbek a bőr számára a szintetikus alapanyagokkal szemben, éppen úgy, ahogy a szervezetünknek is jobb, ha minél kevesebb mesterséges adalékanyag jut be a táplálékkal. Ezért a kozmetikumok terén is előnyben részesítjük a növényi kivonatokat és a natúr alapanyagokat.

 

Magyar tudományos fejlesztői munka

A blnce élelmiszerek mind hazai és egyedi kutatómunka eredményei, egyetemi és klinikai szakirodalmak alapján. Hasonlóan minden formula magyar kozmetikai vegyész innovatív munkájaként áll elő, a legújabb szakmai ismeretek figyelembevételével, tudományos publikációk, ajánlások hátterén.

Munkánk során összekötöttük az élelmiszer-tudományi és a kozmetikai elveket,
eredményeket, hiszen a táplálkozás és a bőrvédelem szervesen összekapcsolódik.

  • Természetes alapú, tudományos modellek hazai fejlesztőtől
  • Egyénre szabott megoldások, célra tartás, jól érthető formulák
  • Az emésztőrendszer és a bőr összefüggéseinek feltárása, hasznosítása a kutatásban
  • Súlykontroll (cellulit), immuntámogatás, női egészség és tisztítás a fókuszban
  • Magolajok, flavonoidok, polifenolok, növényi kivonatok és természetes illóolajok alkalmazása
  • Rizs-, zab-, argán, feketekömény-olaj és vegán hialuronsav használata
  • Állati eredetű termékektől mentes innovációk

A belső és külső természetes védőanyagok alkalmazása révén még teljesebb támogatást érhetünk el, ez vezette és motiválta a blnce hazai élelmiszer-kutatói és kozmetikai innovatív tevékenységét.

 

Letisztult, jól érthető formulák

A blnce élelmiszer-tudományi üzenetei jól érthetők: súlybeállítás, immuntámogatás, női egészség, sporttáplálkozás, időskori szükségletek fedezése, tápanyagellátás. A kozmetikumok terén is szeretjük az érthető megoldásokat, ezért átlátható, könnyen értelmezhető formulákban gondolkodunk, ami hatásos, egyben jól tolerálható.


Mentes termékek

Az élelmiszerek terén nem használunk allergén jellegű anyagokat, a termékek tejszármazék-, laktóz- és szójamentesek, legtöbbjük gluténmentes. A kozmetikumok sem tartalmaznak állati eredetű alapanyagot és külön figyelünk az érzékenyebb bőrű emberekre is.

 

Személyre szabott hatóanyagok

A blnce szépségápolási vonala követi az élelmiszer-tudományi szemléletet, azaz összehangoltuk a hatóanyagokat is az egyes termékcsaládokban, hogy a vásárlók a lehető legjobb eredményt kaphassák az egyéni célok érdekében. A kozmetikai termékek is egy-egy probléma megoldására fókuszálnak, hogy személyre szabottan és célzottan lehessen alkalmazni őket.

 

 

Micellás arclemosó gél uborka kivonattal

Minden bőrtípus szeretni fogja a Blnce uborka kivonatot tartalmazó micellás arclemosó géljét, de különösen zsíros, kombinált vagy dehidratált bőrre ajánljuk.

Azonnali hidratálást biztosít, szulfátmentes formulájának köszönhetően kíméletesen, de alaposan tisztít. Zöld árnyalatát a zöld növényi részekben megtalálható klorofill adja a szintetikus színezékek helyett, az uborka kivonat pedig frissíti és ragyogóvá teszi a fáradt bőrt.   

 

 

Citrus szappan rizsolajjal

Végre egy vidám szappan rizsolajjal, mandulaolajjal, citrom- és édesnarancs illóolajjal.! Tudtad, hogy a citrusfélék illóolajait előszeretettel használják kedélyjavító hatásuk miatt? A Blnce Citrus szappanjával élmény lesz minden zuhanyozás, igazi felüdülés testnek és léleknek. A rizsolajat azért szeretjük, mert egy nagyon könnyű, jól tolerálható, minden bőrtípusra alkalmazható olaj, tele olyan értékes bőrápoló hatóanyagokkal, mint a fitoszterolok és telítetlen zsírsavak. 

 

 

Citrus kétfázisú arctisztító száraz bőrre

Ápoló, hidratáló, és lemosó egyben, csipkebogyó- és homoktövis magolajjal, édesnarancs illóolajjal.

A Blnce Citrus kétfázisú arctisztítója hatékonyan távolítja el az olajban és vízben oldódó szennyeződéseket egyaránt. Bőrbarát pH értékével támogatja a savköpeny működését, vitalizáló homoktövis- és csipkebogyó olajai és antioxidáns növényi színanyagai pedig táplálják és hidratálják az arcbőrödet. Kíméletes összetevői élettel töltik meg a száraz, érzékeny bőrt, a valódi édesnarancs illóolaj enyhe, édesen citrusos illata pedig jó hangulatot varázsol.

Gyönyörű narancssárga színét az antioxidáns karotinoidokban gazdag Orleánfa-kivonatnak köszönheti, amely segítséget nyújthat bőrödnek az oxidatív stressz és a fotoöregedés elleni küzdelemben.

 

 

Black pórustisztító szappan feketecsalán olajjal és aktív szénnel

Problémás, pattanásos, zsíros arcbőr? Próbáld ki az aktív szénnel és feketecsalán olajjal készült mentolos szappanunkat, amely krémes habjával kíméletesen, de hatásosan tisztítja a pórusokat. A Blnce hazai fejlesztésű, hagyományos eljárással készült natúrszappanjában a nem hidrogénezett kókuszolaj, a tápláló ricinusolaj, és az extra szűz olívaolaj gondoskodnak arról, hogy a bőröd hidratált maradjon, miközben az egyik legerősebb természetes nedvszívó anyag, az aktív szén segít eltávolítani a felesleges faggyút, méreganyagokat és szennyeződéseket a bőr felszínéről. A frissességről pedig az utánozhatatlan természetes mentol aromája gondoskodik.

 

 

Blnce Black pórustisztító krémpakolás aktív szénnel

Ez a krémpakolás neked való, ha problémás, zsíros, pattanásos vagy mitesszeres bőrrel küzdesz, de ajánljuk azoknak is, akik szeretik a mélytisztító kezelések utáni friss, tiszta érzést. Aktív szénnel, feketekömény olajjal és ausztrál teafa illóolajjal.

Az aktív szén az egyik legerősebb természetes nedvszívó anyag, amely segít eltávolítani a felesleges faggyút, méreganyagokat és szennyeződéseket a bőr felszínéről, ezáltal a pórusok végre “fellélegezhetnek”. 

Az ausztrál teafa illóolaj jellegzetesen frissítő, füves-fás illata mellett méltán közismert antibakteriális, vírusellenes hatásáról.

 

 

Blnce Anti-cellulit masszázsolaj

A narancsbőr kialakulása elleni küzdelem egyik kulcseleme a nyirok- és vérkeringés élénkítése, ez ugyanis segít a bőrszövet alatt felhalmozódott zsírréteg fellazításában és eltávolításában. 

A Blnce cellulit elleni masszázsolaját 100 % natúr alapanyagokból készítettük, olyan hatóanyagokkal, amelyek a masszázs során szabályozzák a mikrokeringésthelyreállítják a kötőszövet sejtjeiben lezajló anyagcserét, vízelvezető hatást fejtenek ki. Ráadásul striák ellen is bevethető.  Ázsia gázló kivonattal, fekete nadálytő kivonattal, fahéj-, feketebors-, és édeskömény illóolajokkal.