Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

A VÉRCUKORSZINT IS A HELYÉRE KERÜLT! - VEGA KATA BESZÁMOLÓJA A 30 NAPOS BLNCE 3IN1 PROGRAMRÓL

EGYRE TÖBB TERÜLETEN BIZONYÍT A BLNCE!

Azt már eddig is tudtuk, hogy játszi könnyedséggel tudunk fogyni éhezés nélkül a Slim Flash-sel, főleg szervezett program keretében, vagy, hogy lemondás és hiányérzet nélkül segítenek átállni a tudatos növényi étrendre a Blnce fejlesztései, de még nekünk is tudott újat mondani szakértőnk, Szökrönyös Katalin, alias Vega Kata, aki 1-es típúsú cukorbeteg férjével vágott bele közösen a januári Diéta3in1 programba, és csinálták végig becsülettel a 42 napot. 

Ez lehetséges volna, hogy az inzulinrezisztencia vagy akár a cukorbetegség mellett javuljon a közérzetünk és a vércukor eredményeink?

Bio Gabi is megerősítette, hogy IGEN, a teljes értékű növényi étrend megtámogatva a magas rost és vitamintartalmú, nyomelemekben és élő kultúrákban gazdag fejlesztésekkel, egymás hatását képesek erősíteni, és hozzájárulni az egészséges bélflórához, ezáltal az erősebb immunrendszerhez, jobb közérzethez, súlykontrollhoz, a helyes vércukorszint beállításához, a sóvárgás és éhségérzet csökkentéséhez. 

 VEGA KATA DIÉTA 3IN1 NAPLÓJA ELSŐKÉZBŐL

A Blnce Diéta 3in1 Veganuár programmal olyan jó tapasztalataink vannak, hogy akár élethosszig bírnánk tartani!

Igazából nekem, mint a Blnce egyik szakértőjének, illetve férjemnek is, a termékek használata eddig is mindennapos volt. Évek óta könnyítik meg a mindennapjainkat a Blnce shake porok: gyors és tápanyagdús reggelijeinket biztosítják.

 

A kép nem illusztráció - Vega Kata végtelenféleképpen tudja variálni a Blnce "bázis reggeli"-ket

 

Én szinte teljesen növényi étrendet folytatok, a férjemet nem tudom milyen kategóriába soroljam (nem is szeretem ezeket a címkéket….), de itthon vega, viszont vendégségben és a munkahelyi étkezdében mindenevő. 

Mindkettőnk gyengéje a délutáni nassolás, gyakorlatilag csoki-és édességfüggőség. Én igyekeztem tudatos lenni e téren is, és egészségesebb opciókat választani, de azért így is plusz kalóriákról van szó...

A másik gyenge pontunk, hogy az elmúlt időszakban nagyon minimálisra csökkent a sport az életünkben. Mindkettőnknek a munkánk miatt. Részemről ez pont a Blnce program előtti héten, január elején változott meg, és kikerülhettem abból a munkakörből, ami nem volt rám jó hatással. Sajnos a mozgás nem oldódott meg ettől, mert az utolsó napomon lábtörést szenvedtem. Gipsz helyett szerencsére elég volt a lábrögzítő, de így is 5 hétig tartott a gyógyulás.

A vacsoráink korábban elég hektikusak voltak, bár én igyekeztem lightosra fogni: levesek, saláták főleg, néha kenyér, illetve időszakosan (főként nyáron) SLIM FLASHT vacsoráztam, mert azt már tapasztaltam, hogy nagyon hatékony és egyben kényelmes megoldás. A férjem inkább a kenyeres vacsorákat preferálta, de még ha húsmentes is volt a feltét, meg teljesőrlésű, magos a kenyér, estére hát…az sem túl alakbarát, főleg ha nincs mellé rendszeres testmozgás.

Mindketten azt éreztük, hogy nem érezzük elég jól magunkat a bőrünkben, hogy jól jönne egy kis odafigyelés, megújulás. A legjobbkor érkezett a program az életünkbe!

Nem sok, de azért pár kg plusszal és nem túl feszesen indultunk neki az új évnek és megbeszéltük, hogy 30 napot bevállalunk a Blnce Diéta 3in1 Veganuár programból, amit végül kimaxoltunk, így a leghosszabb, vagyis 42 nap lett.

A program szerint nálunk változtatni abban kellett "mindössze", hogy egyáltalán nem eszünk édességet, nincs nassolás, és a vacsora csak Slimflash, Attinak pedig, hogy nincs hús, sajt, stb. házon kívül sem :) !

Ennyit az előzményekről. Aztán belevágtunk! Talán kicsit tartva attól, hogy mennyire leszünk kitartóak, nem vágtuk-e túl nagy fába a fejszénket, nem-e túl komoly a vállalás. 

Az elmúlt 42 napról mindketten és egyöntetűen el tudjuk mondani, hogy játszi könnyedséggel tartottuk be a programot, semmi hiányérzetünk nem volt.

Ami pedig a gyenge pontjainkat illeti, hogy nincs csoki, nassolás… hát, eszünkbe sem jutott! Nem lemondásnak éltük meg, hanem csak egymásra néztünk minden nap és csak csodálkoztunk, hogyhogy nem hiányzik ebéd után egy kis édesség?? Sem délután, sem este??

 

Amikor így indul a nap, egyszerűen nincs is szükség kommersz cukros, bolti édességekre
 

Hála a profin összeállított programnak, a szuper termékeknek, a csicsókának (mi korábban ezt nem is fogyasztottuk…) -és persze fejben is eldöntöttük, hogy végigcsináljuk-nagyon jól éreztük magunkat a program során és nagyszerű eredményeknél tartunk most.

Azt kell tudni, hogy a férjem I-es típusú (vagyis inzulinos) cukorbeteg, de mindig jó karban volt, tizenévesen versenyszerűen sportolt is. Az elmúlt időszak miatt viszont úgy érezte, ideje kézbe vennie az egészségét, nem akarja elhagyni magát.

 

MOST PEDIG JÖJJENEK A KONKRÉT TAPASZTALATOK

1.hét - Kezdés. Nincs éhezés, sem lemondás!

Könnyen tartottuk a diétát, finom, tartalmas növényi ételeket ebédeltünk, a férjem vitte be magával a munkahelyre a smoothiekat, granolával crunchyval, és a  növényi ebédeket amiket készítettem. Jóllaktunk, nem voltunk éhesek sem, de túltelítődést, kajakómát sem tapasztaltunk. Nem kívántuk az édességet, nassolást ebéd után és délután, vacsorára elég volt a Slimflash.

A férjem vércukor értékei az első napoktól fogva már ébredéstől egész nap tökéletesek voltak, annak ellenére, hogy a reggeli édes volt és sok gyümölcsöt tartalmazott általában.

Emésztési problémáink eddig sem voltak, ezután sem lettek - sok vegán panaszkodik az átállásra - nem volt puffadásunk, jó lett az emésztésünk, mert annyira már tudatosan táplálkoztunk mindketten, hogy ezzel eddig sem volt gondunk.

Nincs éhezés - a blnce reggelik és vacsorák közti ebédek 100% növényi alapúak, de kiadósak

 
2.hét - Energia

Azt éreztük, hogy többet szeretnénk mozogni, Atti meg is tudta tenni, és felemelte az addigi heti 1 sportot (foci) heti 3 alkalomra!

Én a sérült lábammal is folyamatosan próbáltam valamit mozogni, hasizom, felsőtest edzések, jóga gyakorlatok óvatosan.

Súlycsökkenés: -2kg mindkettőnknél

3. hét - Bekopogtatott a Covid, de mi mentünk tovább!

Benyaltam a covidot, 3-4 nap gyengeség volt, pár enyhe tünet. 1 napot voltam ágyban, akkor nem is ettem nagyon. Másnaptól pedig gyümölcsös Blnce immunshaket kívántam reggel, ebédre és vacsorára főként pirítóst, tökmagolajos savanyú káposztával, rengeteg lilahagymával.

Súlycsökkenés: én nem mértem, Attinál stagnált, és el is keseredett, de kitaláltuk, hogy több vizet fog inni.

4.hét - Nem adtuk fel! Megyünk tovább!

Visszatértem a diétához, egyre jobban gyógyult a lábam (amúgy a vegánok hamarabb regenerálódnak, ez már kezd köztudott lenni ), már tudtam nagyobbat sétálni a friss levegőn.

A férjem kérte, hogy adjak az ebéd mellé több zöldet, mert az nagyon jól esik neki.

5-6. hét - pici stagnálás után újabb súlycsökkenés! Nem a kiló a lényeg, hanem amit a tükör mutat!

Megindult a további súlycsökkenés Attinál, folytattunk mindent, én rákaptam a jógára, azt nagyjából bírta a lábam.

Nálam maradt a -2kg viszont már a 2. héten elértem a célomat, mert kg-ban csak az volt a lényeg, hogy 60kg alá kerüljek. Ez épphogy, de sikerült. 60kg vagyok, vagy alatta picivel. De azt gondolom, most, hogy megerősödik és már szinte teljesen terhelhető a lábam és elkezdem az intenzívebb kardió mozgásokat (futás, túrázás, ugri-bugri torna gyakorlatok), tartani fogom, vagy még lejjebb megy, majd meglátjuk. De jelenleg nagyon jól érzem magam a bőrömben! 

 

Kata és Ati remek formában vannak!

 

Azt láttam magamon, hogy a súlyom már nem is változott az utolsó hetekben, de a testem látványosan átrendeződött, feszesedett, izmosodott. És ez volt a célom, szóval nagyon elégedett vagyok!

Attinál -5kg súlycsökkenés történt a 6 hét alatt ami az ő esetében azt jelenti, hogy elérte ő is az ideális testsúlyát.

Előtte-utána fotót nem csináltunk és nagyobb méréseket sem, de mindkettőnknek volt az utolsó héten valamilyen egészségügyi mérése.

Attinál február végén volt pont egy ingyenes állapotfelmérés a munkahelyén, ahol szakemberek felmérték a koleszterin, zsigeri zsír, izomtömeg, vízmegtartó képesség paramétereket és nagy dicséretet kapott, mert minden értéke szuper volt, az eredményeit egy dietetikus hölgy ki is elemezte, akinek Atti elmondta milyen diétát folytat jelenleg ( kiderült, hogy a hölgy is Blnce termék fogyasztó :)) és azt mondta, nem tud (és persze nem is akar) belekötni sem az értékeibe, sem az életmódjába, folytassa csak így tovább!

Elmondta, hogy azért fontosak ezek a mérések, mert sok embernél tapasztalják, hogy bár vékony vagy normál testalkatú mondjuk a BMI-je rendben van, de megmérik a zsigeri zsírját, koleszterinjét és kiderül, hogy el vannak zsírosodva a belső szervei, ereiken lerakódások…. de Attinál kívül, belül minden dicséretes lett! 

Én pedig vérvételen voltam, és szintén rendben vannak az értékeim: koleszterinem, triglicerid, stb. sőt B12-őt is nézettem, és bőven határértéken belül van az is. Minden szuper, a vasam van kicsit határérték alatt, de pont a ciklusom végén voltam és hát nekem elég erős napjaim vannak, úgyhogy tapasztalataim szerint ha rákapcsolok a céklalére, akkor visszahozom azt is.

Összegezve nagyon boldogok és elégedettek vagyunk az elért eredményekkel. Új lendületet és fittebb külsőt kaptunk! Az egyik legjobb élmény az volt, hogy együtt csináltuk végig! A változtatásaink meghozták az eredményt belsőleg és külsőleg is. Nagyon úgy néz ki, hogy a bevezetett új szokások a termékek használatával 42 napon túl is fognak tartani, nekünk nagyon bejött az Új Életmód a Blnce-al. 

 

Inspirált Katáék története? Te is belevágnál? 

A nagy sikerre való tekintettel a Diéta 3in1 30 napos csomagot határozatlan időre megtartottuk!