Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

A SZÉPSÉG FOKOZÁSA BELÜLRŐL, TERMÉSZETESEN, ÉRTÉKES HATÓANYAGOKKAL

Nagyszerű hírünk van - és Te is fogod szeretni! 

Bővült a Blnce kutatás-fejlesztés program saját kollagéntermelést fokozó, továbbá a természetes és egészséges szépséget megcélzó, értékes, szuperhatóanyagokban gazdag fejlesztéseinek palettája. 

Mára már egy komplex, belsőleges szépség rutinnal büszkélkedhetünk, amelyek egymás hatásait erősítve gondoskodnak bőrünk, hajunk, csontjaink és sejtjeink egészségéről és szépségünk maximalizálásáról: 

1. Beautyshake 5in1 

2. Beauty kapszula hialuronsavval és spirulinaalgával B12 vitaminnal

3. Beauty olaj "kvintesszencia" az egészséges Omega 3-6-9 egyensúlyért

 

A szépség és az egészség csak kéz a kézben tud együtt járni

Mi, a blnce-nél elkötelezetten hiszünk abban, hogy a testi és lelki egészség és teljesség hozza magával a szépséget, a harmóniát, és, hogy mindezek kéz a kézben tudnak, egymást támogatva létezni hosszú távon. Az egészséges, rugalmas bőr, a puha és csillogó, dús hajkorona, az erős körmök, tónusos izmok sokkal többet jelentenek a puszta esztétikumnál.


Azt jelzik, hogy minden rendben, jól és megfelelően működik belül a immunrendszertől kezdve, a hormonházatrtáson át, az anyagcseréig - minden mindennel összefügg.
Ha bárhol hiba keletkezik, előbb utóbb a szervezet jelzéseit kivűlről is érzékeljük, ha figyelünk rá, de mellé társulnak az olyan fizikális tünetek, mint a fáradtság, fejfájás, rossz közérzet, így érdemes már az apró jeleket is komolyan vennünk, és tenni ellene.
A boldog, egészséges és elégedett ember a szép, energiát sugárzó, inspiráló, független a genetikai adottságoktól, hiszen a szégség belülről fakad. Ép testben, ép lélek, ahogy mondani szokás.

 

Nem kötünk kompromisszumot! 

Mivel a szépség-egészség rendszere komplex, amelyhez az egészséges és tudatos életmódon keresztül vezet az út, ezért olyan fejlesztéseket igyekszünk elhozni, amiben nem használunk semmilyen állati eredetű, húsipari mellékterméket; bőrt, csontokat és egyéb az úgynevezett kollagén termékekhez használt összetevőket, mesterséges ízesítőket, színezőanyagokat, édesítőszereket, tej és tejszármazékokat. 

Ellenben igyekszünk felkutatni azokat az értékes, különleges és eredményesen alkalmazható hatóanyagokat, mint a vegán hialuronsav, a növényekből kinyert antioxidánsok és flavonoidok, vitaminok. 

Fejlesztéseink során bátran nyúlunk a nyomelemekben gazdag köleshez, vagy csíráztatott lenmaghoz, felhasználjuk a természetes vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó gránátalmát, homoktövist, vörösáfonyát, vagy a paradicsom és uborkamagot, a petrezselyem vértisztóhatásáról ismert olaját és még sok olyan összetevőt, amik természetesen járulnak hozzá a külső és belső szépséghez és egészséghez. 

A Beauty-termékek fejlesztésének célja a szép, tápanyagokkal, rugalmasságot biztosító komponensekkel ellátott, egészséges bőr és bőr alatti (szubkután) kötőszövetek elérése. A védelmet több oldalról igyekeztünk megtámogatni, ezért bővítettük fejlesztéseinket az eredmények érdekében. 

 

 

 

Első lépés - Beautyshake 5in1, a bázis

A Beautyshake 5n1 tekinthető a bázisnak, ezt szántuk a védelem alapjának, amire ráépül a másik két, új innováció. A shake többféle csíráztatott mag lisztjét, gyümölcs-szuperkoncentrátumokat, vegán hialuronsavat, C-vitamint, élesztőben szervesen kötött nyomelemeket és probiotikus kultúrákat (1 milliárd sejt/adag), emellett béta-glükánokat (zab), kovasavat (köles), előnyös lignánt (lenmag), gamma-amino-vajsavat (GABA) és oryzanolt tartalmaz. A termék szelénben, cinkben, rézben és élelmi rostban gazdag, fehérje-, mangán-, vas-, C- és B1-vitamin-forrás.

 

 

Második lépés - Vegán hialuronsavas kapszula a belső hidratáltságért

A Beauty Hialuronsav kapszula támogatja a további hialuronsav és C-vitamin bevitelt, valamint B12-vitamint (450%/db), zöld algát és csalánport hordoz, így napi 1 adag Beautyshake mellett (legalább 5 óra eltolással) egy kapszula igen előnyös a bőr védelme terén, így szinte mndig lesz hialuronsav utánpótlás a szervezetben, még éjjel is, amikor a szövetek regenerálódnak. A Beauty shakeket javasolt első étkezéshez elfogyasztani, a kapszulát pedig este, lefekvés előbb bevenni - így alvás, pihenés, regenerálódás közben szépülhetünk, támogatva a saját kollagéntermelés fokozását!

 

Harmadik lépés - "Egy olaj mindenekfelett"

Különleges, ritka növényi olajokkal és esszenciákkal a szépségért, a bőr és hajszálerek védelmében


A Beauty olaj szintén hiánypótló innováció, gyümölcsmag-, zöldségmag-, fűszermag- és gyógynövény-olajok egyedi keveréke, igen jó omega-3-omega-6 aránnyal. A termék célja értékes esszenciális zsírsavak bejuttatása a szervezetbe, számos gyökfogó, oxidatív stresszt csökkentő zsíroldékony vegyülettel együtt (az előző két termék inkább vízoldékony antioxidánsokat ad). 


Egyedi magkivonatokkal a védelemért

Az olajok kérdéskörének van egy alig ismert fejezete, ez pedig az egyedi magolajok, magkivonatok területe, amelyek forrásai a gyümölcsök, a zöldségfélék, valamint a fűszer- és gyógynövények aprómagjai. Nem „olajos magvakról” van tehát szó (a szó szoros értelmében), és ezek a magok döbbenetesen kis térfogatban hihetetlen értéket sűrítenek. Még a képzeletünket is túlszárnyalja az a védőanyag-arzenál, ami egy ilyen magolaj-keverék néhány cseppjében megtalálható, ezért ezekből 1000-1500 mg, azaz 1-2 gramm közötti mennyiség elegendő naponta és legjobb, ha nem is kiskanállal, hanem pipettával adagoljuk, annyira tömények (akár a szájba is cseppenthetők, 40-50 csepp/nap, két részre elosztva, reggel és este).


Tulajdonképpen szakmai értelemben véve „terápiás vagy gyógyolajoknak” számítanak, bár nyilván az élelmiszerek között kerülnek forgalomba és egészségre vonatkozó állítások terén még további kutatások vannak hátra.

Annyit már lehet tudni, hogy az érfalakat védik, a koleszterinszintet szabályozzák és példátlan tárházát nyújtják az antioxidáns polifenoloknak és szabályozó, vezérlő (karmester) anyagoknak. Ez utóbbiakról ismert, hogy már 10-100 mikrogrammnyi mennyiségük is hatásos és ezek a biokémiai „szoftverek” nagy védőrendszerek működésében vállalnak oroszlánrészt (iniciátorok vagy promóterek). Külsőleg és belsőleg is használhatóak, a külső hatásosságukról (bőrvédelem, natúrkozmetikumok) bőségesen vannak szakirodalmak, de ma már felismerték, hogy a belső rendszerek szabályozásában is segítenek az aprómagvak kivonatai.


A gyártáskor az egyes magvakat kíméletesen, hidegen préselik, majd hidegen szűrik, amely az illóanyagok megtartása és az érzékenyebb antioxidánsok miatt is fontos. Az így kapott olajos kivonat fénytől és oxigéntől védett módon tárolandó, a piaci értékük igen magas, mivel bizony sok aprómag szükséges akár egyetlen csepp kivonathoz. Bár egy növény olaja is különleges, a kutatási programunkban mégis átolvastuk a szakirodalmat és olyan keverékeket alkottunk, amelyek egymás hatását tovább erősíthetik (szinergencia).

A magesszenciák keverékei mint a természet “kvintesszenciái” - egy újabb kutatási program

Az olajtartalmú, természetes esszenciák (hidegen préseléssel előállított kivonatok) között nem ismerünk töményebb, értékes anyagokban gazdagabb anyagokat, mint a gyümölcs-, fűszer- és gyógynövényolajok. Kategóriájukon belül a bolygó legtöményebb anyagai között tartják őket számon, mivel térfogategységükben hihetetlen mennyiségű védőanyag, illókomponens található.
Mindegyik magesszencia más-más vegyületeket hordoz, így például a paradicsom magjában lévő védőanyagok különböznek a zeller, a kék szőlő, az uborka, a meggy, a fekete ribiszke, a fűszerpaprika vagy a csipkebogyó magjában lévő olajok karmestereitől. Olyan tudományos munkáról van tehát szó, amivel ismét hiánypótló protekciót tudunk megvalósítani, és ezt a szervezet mindig meghálálja.
A kutatásunk eredményét hazai laboratóriumban bemérettük és pontos zsírsav-profilt kaptunk, amelynek igen kedvező az omega-3-omega-6 profilja is, ez lényeges szempont a sokféle bioflavonoid mellett, a citokin folyamatok visszaszorítása miatt.

 



A kutatási program első gyöngyszeme: a Beauty olaj

Mindezek után a témával kapcsolatos konkrét kutatásról említenénk pár szót. Ez a Beauty olaj, amely a korábban jelzett növényi aprómagvak hidegen sajtolt polifenolos kivonatait hordozza, mégpedig a szép bőr elérése érdekében, belsőleges használatra.
Magasra tettük a mércét, amit az összetételi lista is mutat: paradicsommag-olaj, kékszőlőmag-olaj, feketecsalánmag-olaj, chiamagolaj, feketeribizlimag-olaj, máriatövismag-olaj, argánolaj, ligetszépeolaj, feketeköménymag-olaj, bio-lenmagcsíraolaj, meggymagolaj, extra szűz olívaolaj, uborkamagolaj, csipkebogyómag-olaj, fűszerpaprikamag-olaj, petrezselyemolaj, E-vitamin. Tehát nem kevesebb, mint 16-féle növény széles spektrumú hatóanyagairól van szó, egyetlen készítményben, pipettás adagolás és pontos lipid-profil ismerete mellett. Fontos, hogy nem alkalmaztunk a termékhez ún. hordozóolajat, ami növelné a tömeget (és hozzá kell tenni, gazdaságossá is teszi), gyakran az ilyen jellegű olajoknál ezt a módszert alkalmazzák, mi maradtunk a tömény esszencia mellett, emiatt is elegendő csak igen kis napi mennyiség adása.
Az egyes zöldségek, fűszer- és gyógynövények, gyümölcsök magjából, valamint a csíráztatott lenmagból és a chiamagból kíméletes préselési eljárással kinyert olajokat szakirodalmi adatok alapján párosítottuk, a kivonatokban és az argán-, a petrezselyem-, a máriatövismag- valamint a ligetszépeolajban lévő polifenolokkal, bioflavonoidokkal, fitokemikáliákkal ma már számos kutatás, szakirodalom foglalkozik, különös tekintettel a bőrszövet állapotára. Az említett esszenciák a hajszálerekben, kapillárisokban is haladnak és ott védelmi folyamatokban vesznek részt, majd a bőrszövet felé veszik útjukat.
A fejlesztés E-vitaminban, telítetlen zsírokban és omega-3 zsírsavakban gazdag. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. O3:O6:O9 arány: 1:3:3,5. Omega-3 (alfa-linolénsav, ALA) zsírsav-tartalom: 10%.

 



A termék alkalmazása: (belsőleges): napi 2 x 25 (2 x 750 mg) csepp olajkeveréket adunk az étkezések előtt bevéve, vagy ételhez, italhoz keverve. Sütni-főzni nem ajánlatos. Egy üveg keverék 3-4 hétre elegendő a javasolt adagolás mellett. Kúraszerűen is ajánlott. (Allergén információ: szezámmagot és dióféléket is felhasználó üzemben készül.)
Várandós és szoptatós anyukáknak nem ajánlott, mivel a sokoldalú, védőhatású karmester-vegyületek ilyen jellegű hatásait nem ismerjük még pontosan. Gyerekeknek 12 éves kortól adható.
Cianidokat nem tartalmaznak a gyümölcsmag-kivonatok (a meggymagolaj sem, bemérettük).

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 3768 KJ/900 kcal, zsír: 100 g, ebből telített: 16,9 g, egyszeresen telítetlen: 37,7 g, ebből omega-9: 37 g, többszörösen telítetlen: 41,4 g, ebből omega-3 (ALA): 10,4 g, omega-6: 31 g, szénhidrát: 0 g, ebből cukor: 0 g, fehérje: 0 g, só: 0 g. E-vitamin: 1000 mg.

Tápérték a napi adagban, azaz 1500 mg-ban (NRV%):
energia: 56 KJ/13 kcal (0,6), zsír: 1,5 g (2,1), ebből telített: 0,25 g (1,2), egyszeresen telítetlen: 0,57 g, ebből omega-9: 0,56 g, többszörösen telítetlen: 0,62 g, ebből omega-3 (ALA): 0,16 g (160 mg), omega-6: 0,46 g, szénhidrát: 0 g (0), fehérje: 0 g (0), só: 0 g (0). E-vitamin: 15 mg (125)
(NRV%: Felnőttekre vonatkozó napi beviteli, táplálkozási referenciaérték)

Bízunk abban, hogy ezzel az új hazai kutatási iránnyal tovább támogathatjuk a hazai egészségi állapot javulását, a jó életminőség fenntartását.

A kutatómunkában külön köszönet Németh-Ambrus Orsolyának, aki szaktudásával, kreatív ötleteivel, gyakorlati tanácsaival és a közös műhelymunkával segítette, sőt lehetővé tette az innováció létrejöttét.

Tisztelettel: Tóth Gábor


Alkalmazási javaslatra példák:

Reggel Beautyshake 5in1 + 25 csepp Beauty olaj, este 1 Beauty kapszula + 25 csepp Beauty olaj
Reggel 1 Beauty kapszula + 25 csepp Beauty olaj, du-este Beautyshake 5in1 + 1 Beauty kapszula

 

Szeretnél kiokosodni velünk szépségből?

Töltsd le az ingyenes Beauty kisokosunkat itt!