Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

A BLNCE KUTATÁSI ÉS FEJLESZTÉSI PROGRAM 12 PILLÉRE

A Blnce célja az egészség megőrzése. Egyedülálló termékeink természetes, növényi alapanyagokból, a legkorszerűbb technológiával, a legnagyobb gondossággal készültek, amit Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök és doktori teamünk garantál.

12 pontban összeszedtük a  Blnce kutatási és fejlesztési program 12 pillérét:

1. Testtömeg-beállítás segítése

A speciálisan testtömeg-csökkentés segítésére kifejlesztett Slim Flash shakealapok és szeletek (GABA, rostok), illetve a vércukorszintet stabilizáló natúr- és almás csicsókasűrítmények (inulin) által.


2. GABA-bevitele (gamma-amino-vajsav) és rövid szénláncú zsírsavak képzése (mikrobiom révén)

A GABA elsődleges neurotranszmitter, többek között csökkenti a gyulladást és segít a vércukorszint beállításában. A Slim Flash, Immunshake 5in1, Beautyshake 5in1, Seniorshake 5in1, natúr- és almás csicsókasűrítmények és a lenmag-Crunchy mind tartalmaz GABA-t.


3. A mikrobiom normál állapotának támogatása

Minden probiotikus kultúrával rendelkező termék (shake-ek, crunchy-k), csicsókasűrítmények (inulin), és a lenmag-Crunchy (arabinoxilánok, AX) jótékony hatással vannak a bélrendszer működésére.

 

healthy gut


4. Immunrendszer normál működésének segítése

A probiotikus kultúrákkal rendelkező termékek (shake-ek, crunchy-k), Immugenin Max és a Regeneráló kapszula (D, C, B6, B12, szelén, cink, réz, élő kultúrák által) hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.


5. Normál koleszterinszint fenntartása

A lenmag-Crunchy alfa-linolénsav tartalma-, az Algaolaj pedig a DHA által segít a koleszterinszint szabályozásában.


6. Növényi flavonoidok és gyógygomba-poliszacharidok bevitele

A Shield kapszulában levő flavonoidok, színanyagok, a Regeneráló kapszula proantocianidjai, a Beauty-olaj flavonoidjai, illetve Süngomba Mix és Cordyceps Mix gyógygomba-poliszacharidjai többek között gyulladásellenes és vércukorszint-szabályozó tulajdonsággal is bírnak.

 

berries


7. Izomzat és csontozat normál működésének fenntartása, valamint kötőszöveti védelem (kollagéntermelés, ezen keresztül a bőr és a fogíny normál működésének támogatása)


A protein-shakek és a hialuronsav- és C-vitamin tartalmú termékek (Beautyshake 5in1, Beauty kapszula) elősegítik a kötőszöveti kollagéntermelést.


8. Szellemi működés, normál pszichológiai és idegrendszeri funkciók támogatása

Minden shake és crunchy termék, Immugenin Max és Mg-olaj (B1, B6, B12, C, magnézium, réz) hozzájárul az agyi funkciók megtartásához.


9. Anti-aging folyamatok támogatása, sejtek oxidatív stressz elleni védelme, beauty-célok (azaz a haj, a köröm, a bőr és a kötőszövetek normál állapotának fenntartása, regeneráció)


A Beautyshake 5in1, Beauty kapszula, Beauty szépségszelet, Shield, Immugenin Max, Regeneráló kapszula és Algaolaj belsőleg; a Blnce Cosmetics termékek pedig külsőleg támogatják a bőr egészségét (C- és E-vitamin, mangán, cink, réz, növényi színanyagok, natúrkozmetikai hatóanyagok által).

 

strong, young and healthy girl


10. Normál tápláltsági állapot biztosítása, vitaminok, nyomelemek, fitonutriensek (színanyagok), fehérjék, esszenciális zsírsavak bevitele, gyermekkortól az idős korig


Minden shake és crunchy, a Proteinek, Immugenin Max, Shield, gyógygombák, Regeneráló kapszula, Beauty kapszula, Beauty olaj, és Algaolaj segít a normál tápláltsági állapot fenntartásában.


11. Normál anyagcsere-folyamatok támogatása (szénhidrát-, fehérje- és zsíranyagcsere)


Minden shake és crunchy, illetve a csicsókasűrítmények (B1, B2, B6, B12, magnézium, mangán, inulin, probiotikus kultúrák, GABA által) biztosítják a normál anyagcsere-folyamatokat.


12. Egyéb funkciók támogatása

A pajzsmirigyműködés, termékenység, vörösvérsejt- képződés, nyálkahártyák állapota, DNS-szintézis és sejtosztódás, sav-bázis egyensúly, kifáradás csökkentése, homocisztein-anyagcsere, oxigénszállítás, stb. támogatásához minden shake és crunchy, illetve az Immugenin Max (szelén, cink, vas, C, B6, B12 által) is hozzájárul.

 

healthy and happy girl


(A 432/2012/EU rendelet, az élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állítások jegyzékének felhasználásával.)