Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

Te is szeretnél új életet kezdeni januártól? Vagy csak kicsit ráncba szedni a régit? Tarts velünk! 

Miért más a “Blnce 2023 Több, mint fogyás” életmódváltó program?  Mert egy komplex, tudatos növényi étrenddel kombinált program, ami nem csak méregtelenít és segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, hanem szó szerint sejtszinten épít és regenerál, az emésztőrendszertől kiindulva, a vércukorszint beállításon keresztül a haj, köröm, bőr állapotáig.    

Önmagában lefogyni sok féle módszerrel lehet, de a legtöbb módszer vagy nem tartható fent hosszú távon, és/vagy nem támogatja az egészséget, hiszen egy időszakos kúraként tekintünk rá, a motivációnk pedig annyi, hogy beleférjünk nyáron a fürdőruhánkba.  A kezdeti sikereket így - ami valójában víz és némi izomszövet fogyása - sokszor éhezés, fásultság, kudarc majd jojo effektus, majd lelkiismeret furdalás és depresszió követi.  

Nálunk a fogyás "csak" a mellékhatás!  Mi egy olyan programot készítettünk el, amivel az energiát, az életminőséget és a vitalitást, az immunrendszert, a bélflórát, azonbelül a mikrobiomot is egyensúlyba hozzuk. Segít a magasvérnyomás, a koleszterinszint, a vércukor, illetve a hormonális egyensúly helyreállításában, és nem mellesleg pozitív "mellékhatásaként" megszabadulhatunk könnyen súlyfeleslegünktől, és segít fenntartani ezt az állapotot éveken vagy akár egy egész életen át.  

A klasszikus fogyókúrák sok esetben felesleges éhezéssel és  tápanyaghiánnyal járnak, míg a blnce életmódváltó programok szó szerint az értékes és ideális mikro és makrotápanyagok mellett rostokkal, antioxidánsokkal és élő kultúrákkal látják el szervezetünket, miközben, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva csak zsírból fogyunk, izmainkat, erőnlétünket pedig megtartjuk, sőt, növeljük. 

Iratkozz fel még ma a blnce hírlevelére: itt ahol részletes tájékoztatást kapsz a program indulásáról, továbbá várunk szeretettel zárt facebook csoportunkban is: itt

Fogyás csak zsírból, izommegtartással, sőt növeléssel, most 1.000Ft kedvezménnyel

Doktori team által fejlesztett, napi egy vagy két étkezést helyettesítő vegán szuperfood

10 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ csomag, 4.000Ft kedvezménnyel

Lélegezz fel a halászlé és a bejgli után és tehermentesítsdszó szerintszervezeted 10 nap alatt- és ha tetszik, gyere és folytasd tovább velünk! Vitalitás, erőnlét, emésztőrendszer és immunrendszer támogatás 100%-ban növényi alaponFogyás csak zsírból - izom megtartással - éhezés nélkül!

21 napos ÉLETMÓDVÁLTÓ csomag, 6.000Ft kedvezménnyel

Számos pozitív tapasztalat és megerősítés igazolja, hogy 21 napra van szükségünk egy-egy helyes új szokás rutinná váláshoz. Ebben segít a blnce 2023 több, mint fogyás 21 napos programja, miközben egyszerre tölti fel és segít regenerálni sejtjeidet, beállítani az ideális vércukorszintet, serkenteni az emésztést. 

30 napos ALL-IN ÉLETMÓDVÁLTÓ csomag, 10.000Ft kedvezménnyel

Újulj meg komplex életmódváltó csomagunk segítségével 30 nap alatt. Egy átfogó tisztító-méregtelenítő, sejt feltöltő program édes reggelikkel, sós vacsorákkal, kisétkezésre fehérje shake-kel.

Black Friday 2022