Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Életmódváltás


Fogyókúra vagy immunerősítés, itt találod a megoldást!

 

Életmódváltás egyszerűen!

Ha amellett döntöttél, hogy 2021-ben életmódot váltasz, akkor olvass tovább. Ha nem akarsz életmódot váltani, de egy kúra erejéig kipróbálod magad, akkor még inkább olvass tovább.
 
Normál esetben az életmódváltás sokszor fogyást jelent. Erre a célra való a csokis és gyümölcsös csomagunk, fő fogyókúrás termékünkkel a Slim Flash-el. Használata egyszerű, a vacsorádat cseréld le Flashre, és egy hónap alatt 2-4kg-t fogyhatsz! Egy csomagban 12 vacsorát tudsz helyettesíteni, ha hosszabb időszakra tervezel, érdemes pluszban rendelned Slim Flasht-t. Részletekhez kattints a csomagokra.
 
Most nem normális időszakot élünk, ezért az is cél lehet, hogy immunrendszeredet erősítsd! Erre való az áfonyás és extra csomagunk, benne az eddigi legjobb immunvédő termékünkkel az Immunshake 5in1-el. Egy doboz Immunshake 20 adagot tartalmaz. A csomag célja a tápláltsági állapot fenntartása melletti immunvédelem, szív- és érvédelem, hasznosanyag-bevitel, bélrendszeri támogatás, vércukorszint-szabályozás, új szokások kialakításának segítése.
 
Az életmódváltó csomagokat különböző ízekben és némileg eltérő élettani célokkal hoztuk létre. Céljuk az általános tápláltsági állapot megtartása, fokozása mellett például a szív- és érvédő (omega-3, színanyagok), bélregeneráló (inulin, élelmi rostok, polifenolok), vércukorszint-szabályozó anyagok (GABA, inulin, ballasztanyagok), valamint értékes aminosavak bejuttatása a szervezetbe, egyben a rendszerszemlélet támogatása, az életmódreform jegyében. A termékek mindegyike hazai szakmai fejlesztés; laktatók, ám nem nehezen emészthetők. Lassan, alaposan megrágva ajánlott fogyasztani őket, bőséges folyadékbevitel mellett. 

Extra immunvédő csomag
Akció

Extra immunvédő csomag

29 950 Ft24 900 Ft

29 950 Ft24 900 Ft

Áfonyás immunerősítő csomag
Akció

21 740 Ft18 500 Ft

Csokis életmódváltó  csomag
Akció

Csokis életmódváltó csomag

21 740 Ft18 500 Ft

21 740 Ft18 500 Ft

Gyümölcsös életmódváltó  csomag
Akció

21 740 Ft18 500 Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)