Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

MEGÉRKEZETT AZ IMMUNSHAKE5IN1 ÉS A KORÁBBI SENIOR50+ NAGY TESTVÉRE, A SENIORSHAKE5IN1

KORTALAN ÉLETERŐ, ENERGIA 50 ÉVES KOR FELETT? LEHETSÉGES!

Bár az idő kereke vissza nem fordítható, de sehol nincs előírva, hogy 50 éves kor felett ne érezzük magunkat fiatalosnak, energikusnak testileg és lelkileg. Ebben segíthet nekünk a megfelelő és tudatos étrend, a káros szenvedélyek mellőzése, a mozgás, és a blnce legújabb fejlesztése; a Seniorshake5in1 superfood shake, amelyet kifejezetten az 50+ os korosztály igényei - idegek, emésztőrendszer, mozgásszerv, immunrendszer - hívtak életre.

Ismerkedjünk meg közelebbről ezzel a fantasztikus készítménnyel.


MI TÖRTÉNIK A TESTTEL 50 ÉVES KOR UTÁN, ÉS HOGYAN TÁMOGATHATJUK A SENIORSHAKE5IN1-EL? 

Ha úgy vesszük, valójában már a születésünk pillanatától kezdve öregedni kezdünk, de hivatalosan 25 éves korunk környékén kezd el a kollagén termelésünk, a hialuronsav szintünk, és a sejtanyagcserénk lassulni, melynek első látható és érezhető jeleit 35-40 évesen kezdjük el megtapasztalni.

Az élet velejárója tehát az idővel lassuló regeneráció, fáradékonyság, lassuló anyagcsere, az izomszövetek csökkenése, memória problémák vagy épp küzdelmünk a túlsúllyal.


Sajnos az életkor előrehaladtával egyre több betegségnek is ki vagyunk téve, a legegyszerűbb bakteriális vagy vírusos fertőzésektől kezdve, a komolyabb, krónikus megbetegedésekig, mivel immunrendszerünk is fárad, egyre nehezebben bírkózik meg az oxidatív stresszel.

Így nem is kérdés, hogy még időben kapcsoljunk, vegyünk kezünkbe az egészségünk feletti kontrollt, és tegyünk meg mindent, amit csak lehet önmagunkért az életmódváltás eszközeivel, mint például a friss zöldségekben és gyümölcsökben (rostokban) gazdag táplálkozás, a minimum 8 óra alvás, stresszkezelés, káros szenvedélyekről való leszokás vagy épp a mindennapi mozgás beiktatása rendszeresen.

 

 

EZT MÉG LEHET FOKOZNI.... ISMÉT NAGYOT ALKOTOTT A BLNCE ÉS A DOKTORI TEAM BIO GABI BEVONÁSÁVAL!

TALÁN ISMERŐS LEHET A NÉV, DE NEM CSAK ÁTÖLTÖZTETTÜK, HANEM HOZZÁADTUK AZ IMMUNSHAKE5IN1 LEGJAVÁT IS! 

Sokak által kedvelt volt az első Senior fejlesztésünk, de szerettünk volna még többet adni…

A Senior 50+ kis shake (250 g, 10 adag) nagy átalakuláson ment át az elmúlt hónapok szakmai munkájának és a fejlesztői csapathoz érkező igényeknek, megkereséseknek köszönhetően, mivel viziónkban egy olyan komplex élelmiszer szerepelt, amelyben a Senior 50+ és az Immunshake5in1 jótékony hatásai kiegészítik egymást, és még annál is többet ad.

Így örömmel jelenthetjük be, hogy megérkezett a “nagy testvér”, mely egy igen komoly és elismerésre méltó élettani értékkel bír, a kutatói munka jelentős eredménnyel járt, és a mérések is ezt igazolják . Így egy világszintű, idősebb korosztálynak szóló immun-, ideg- és bélvédő táplálékot tudunk kézbe adni.
A Seniorshake 5in1 alapvetően egy magas biológiai értékű élelmiszer, amely az 50 év feletti korosztály tápláltsági állapotát és a vastagbél fermentációs folyamatait támogatja, rendszeres használat mellett, továbbá a haj, a köröm, és a bőr minőségét is javíthatja.


-A szelén, a réz, a cink, valamint a B6-, a B12- és a D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, emellett - az említett nyomelemek és a mangán - a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

-A szelén támogatja a pajzsmirigy működését, a szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.

-A cink hozzájárul a normál látás, a csontozat és a bőr, valamint a normál szellemi működés fenntartásához, a mangán pedig a normál csontozat és kötőszövet képződéséhez.

-A B1-, a B6- és a B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

-A B6- és B12-vitamin hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

-A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a B6-vitamin részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében és hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

-A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartásához. (A 432/2012 EU rendelet szerint.)

-A készítmény természetes módon tartalmaz kovasavat (köles, vadköles), előnyös lignánt (lenmag), gamma-amino-vajsavat (GABA) és oryzanolt (barna rizs).

 


A korábbi termékhez képest az összetétel kibővült mennyiség és minőség szempontjából is, olyan különleges hozzávalókkal, mint a köles, vadköles, lenmag (sárga és barna), napraforgómag (lisztje), quinoa, földimandula, gyömbér, kurkuma - természetes gyulladásgátló superfood fűszerek - és nyolcféle tejsavbaktérium törzs, valamint jelentős D- és B12-vitamin került a termékhez, a barna rizs és kendermag mellett.

Ez - nem csak - vegán életmód mellett két, olyan létfontosságú vitamin, melyet külön már nem szükséges kapszula formában pótolni.

A doktori team az emésztőrendszer, azon belül is az egészséges bélflóra fenntartása érdekében a korábbihoz képest sokkal több értékes alapanyagot vetett alá csíráztatásnak és tejsavas erjesztésnek, emellett megnövelte a használt kultúrák számát és felhasznált egy saját keverésű rostmixet is.

Említésre méltó még a speciális cukorréparost, az almamagház-őrlemény, a csicsókainulin és az útifűmaghéj is, melyek szintén szabályozzák a bélműködést (prebiotikus rostok), a vércukor- és koleszterinszintet, illetve a jóllakottság és éhségérzet egyensúlyát, így segítenek a fogyásban, súlykontrollban.
Ez a különösen az idős korra jellemzőbb anyagcsere-problémák megelőzését is hivatott segíteni, ezen felül a vitaminokat, nyomelemeket, rostokat, fitokemikáliákat, fenolos vegyületeket, GABA-t is biztosítanak a szélesebb spektrumú tápanyagbevitel és a biológiai érték érdekében.
Sajnos szintén az idősekre jellemző a tápanyag és vitamin hiány, étvágytalanság, válogatósság, így nehezen tudják a friss és változatos étkezésből biztosítani mindezeket.

 

MI A HELYZET A MAKRÓKKAL? AZAZ HOGY ALAKUL A FEHÉRJE,SZÉNHIDRÁT ÉS ZSÍR ARÁNYA A TERMÉKBEN?

Kevesebb zsír, kevesebb szénhidrát és kevesebb cukortartalom az új fejlesztésben!

Az egy adagra vonatkoztatott energia- (63 kcal), rost- (9 g) és fehérjetartalma (3 g) nagyjából megmaradt, a zsiradék- (2 g) és szénhidráttartalma (6 g) kevesebb lett, természetes cukortartalma mindössze 1,5 g /adag (egy adag 25 g).

Nem étkezés helyett, hanem mellett!

Használatát a normál mindennapi étkezés kiegészítéseként javasoljuk, értékes, új vegyületeket ad hozzá megszokott étrendi modellekhez. (Fehérjeforrásnak minősül, de egy adagban csekély mennyiség található ezért mellette a fehérje adása is javasolt!)

 


Hogyan használjuk?

Egy doboz termék (550 g) 22 adagot tartalmaz, melyből egyszerre 25 grammot javasolunk (2 evőkanál). A terméket hozzátehetjük kész müzlihez, kásához, főzni-sütni nem ajánlatos. Önmagában fogyasztva, legalább 2,5-3 dl folyadékban, gyümölcslében, növényi tejben lehet elkeverni (szuszpendálni) vagy mixelni. A magas rosttartalom miatt jelentős vízfelvevő-képessége lehet. Egy adag elfogyasztása után 35-45 perccel tanácsos további folyadék bevitele.

(A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.)

A terméket szintén hazai kutató bázis segítségével valósítottuk meg, tudományos számítások, az EU vonatkozó rendeletei, a legújabb szakmai eredmények, megfigyelések, tapasztalatok és korszerű géppark segítségével.

1 doboz 22 adag, így 1 adag 432.-