Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

Veres Anita

Vegán aktivista és Content Creator

Az "Új életmód a BLNCE csapatával" zárt Facebook csoport szakértője.

 

Bemutatkozás

Majdnem 4 éve lettem vegán, egyik napról a másikra. Eredetileg az etikai okok motiváltak, így nem is volt kérdés, hogy az állati eredetű élelmiszerek kizárva a jövőben. Az első évben a már épp csillagos koleszterin és vércukor értékeim normalizálódtak, és a krónikus fáradtságom is enyhült. A következő évben, már törekedtem arra, hogy junk foodokat, erősen feldolgozott ételeket is kizárjak, és felhagytam a korábbi low carb-ra törekvő étkezési elvvel. Ekkor vezettem be a Blnce Slim Flash étkezés helyettesítőjét az étrendembe, melyel a reggelit vagy épp a vacsorát váltottam ki, emellett sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztottam.

Körülbelül 3-6 hónap alatt leszálkásodtam, minden testsúly felesleg lement
koplalás, kalóriaszámlálás nélkül. Ezt azóta is tartom, energikus és terhelhető vagyok mind fizikálisan, mind szellemileg, lelkileg kiegyensúlyozott. A hajam erős és egészséges, megszünt a gyulladás, korpa, egyáltalán nem hullik. A bőröm is sokkal egészségesebb, üdébb, feszesebb.

Az elmúlt években szinte minden könyvet elolvastam és filmet megnéztem a témában, a legtöbb vegán csoport és a hazai vegán aktivizmus tagjaként, amit csak lehetett elsajátítottam, és folyamatosan képzem magam és informálódom naprakészen.

Mivel saját magamon is megtapasztaltam a vegán életmód szó szerint csodával határos változásait, így szeretnék másoknak is segíteni legyen szó fogyásról, vagy teljes életmód és szemléletváltásról. Ennek remek helyet biztosít a Blnce zárt csoportja, ahol közösen vagy akár privát beszélgetések keretében közelebb tudok kerülni egyéni sorsokhoz, történetekhez és megtisztelő, hogy a részese lehetek ezeknek a változásoknak.

« Többi szakértőnk