Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása


Okleveles vegán életmód tanácsadó, közgazdász és blogger vagyok, több mint 5 éve táplálkozom növényi alapokon. Dóra Vegán Életmód néven vezetek blogot, mellyel célom az, hogy segítsek másoknak a helyes és tudatos életmódváltásban.

Ez az életmód és a növényi alapú étrend valóban egy külön szakmát érdemel, mert sok szempontból szakít a hagyományos táplálkozási irányelvekkel, miközben egy fenntartható, szuper egészséges étrend, ami még a krónikus betegségekre is gyógyírt jelent, és igen, még a tartós fogyásban is segít, szóval erőteljesen támogatja a BeachBody formát!

Évekig volt számomra probléma, hogy a sok edzés ellenére nem mennek le azok a fránya plusz kilók, aztán jött a növényi étrend, és elég gyorsan megoldotta ezt a kérdést, a Blnce pedig abban segít, hogy ez a hétköznapokban még könnyebben és profibban kivitelezhető legyen, ami a hasznos tápanyagok bevitelét, a súlykontrollt és a formálódást illeti.

A Blnce csapatához tavaly csatlakoztam, mert nagyon boldog voltam, hogy van végre egy márka, amelyik nem csak arra figyel oda, hogy növényi alapú legyen minden terméke hanem nagyon minőségi is legyen minden szempontból!

Kedvencem a Beautyshake 5in1, de imádom még a banános Slim Flasht is jó csokisan.

Szenvedélyem lett a vegán életmód és a növényi étrend, mert nagyon sok szuper tapasztalatom lett róla az évek során. Az ember ez idő alatt kitapasztalja a csínját-bínját. A blogomon sokat olvashattok erről, és a nemsokára elkészülő honlapomon is, illetve itt a csoportban is igyekszem a megosztásaimmal támogatni a csapatot!