Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

„Love Body” csomagjainkkal könnyen elérheted célodat
Érezd jól magad a bőrödben és szeresd azt, aki vagy!
Csomagjaink akár 20% kedvezménnyel kaphatók!

Mit kínálnak a Love Body csomagok?

Akár vékony, akár teltebb vagy, akár nő, akár férfi, akár idősebb, akár fiatal, fontos, hogy szeresd a tested – hogy hálás légy mindazokért a pillanatokért, amelyeket átélsz! És ha ezt úgy mutatod ki, hogy tudatosan törődsz a testeddel, még jobban fogod magad érezni bőrödben és még több pozitív élményed lesz… szerintünk ez egy remek körforgás.

A komplex termékcsomagok alapanyagai:

100%-ban
növényi eredetűek

teljes értékűek

fenntartható gazdálkodásból
származnak

egyedi értéknövelő
technológiával,

természetes eredetű
összetevőkből készültek

Love your body

Váljon szokássá, hogy szereted tested! És ehhez segítségül hívhatod a tudomány eredményeit: tudatos döntésekkel segítheted a tested olyankor is, amikor a szemed kíván egy (és még egy… és még egy…) finom falatot vagy a „fáradtság” úgy dönt, hogy inkább majd holnap sportolsz.

És hogy mit jelent a tudatosság a mi termékeink esetében? Csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy személyre szabott megoldásokat és tartós megoldásokat kínáljanak a táplálkozással kapcsolatosan, ezért ezek:

• méregtelenítenek,
• megszabadítanak a makacs zsírpárnáktól,
• sejtszinten építenek,
• regenerálnak: az emésztőrendszertől kiindulva, a vércukorszint beállításon keresztül a haj, a köröm és a bőr állapotát is javítják

Milyen jótékony hatásai vannak
a LOVE BODY csomagoknak?

Slim Body és Slim Body Max – beállítják az ideális súlyodat: azt a súlyt, amivel Te(!) elégedett vagy

Izomfejlesztő – segítenek, hogy javuljon teljesítményed és elérd azt az izomzatot, ami esztétikusnak látsz és a hétköznapokba is hatékony

Immuntámogató – visszatér a vitalitásod, jobban ellenállsz a stressznek és egyszerűen jobbak a napok, ha az immunrendszered erős

Senior 50+ – idősebb korban más tápanyagokra van szüksége a szervezetednek, hogy hatékonyságát megőrizze, ezek ideális arányát kínálja csomagunk

Beauty csomag – támogatja a hajad, a bőröd, a körmöd és a kötőszöveteid állapotát, pótolja a vegán hialuronsavat, C- és B12-vitamin társaságában

Akár 20% kedvezmény minden csomagra!

„Nagyon szeretem [...], hogy lehet variálni az ízeket, így nem lehet megunni.
Elsősorban az egészségem miatt választottam ezeket a termékeket, szuperek az összetevők és nincs az a nagyon erős édesítő ízük, mint “más” hasonló jellegű termékeknek!”

- Nóra

Kipróbálom én is!

LOVE BODY FILOZÓFIA

A Love Body nem csak program: nem mindenkire érvényes receptet árulunk a tökéletes testhez, inkább azt valljuk, hogy szép az, amiben jól érzed magad. Így fejlesztéseink és filozófiánk fókuszában az áll, hogy Te jól légy magaddal – mi pedig csupán biztosítjuk, az amire ehhez szükséged lehet, legyen az akár tartós súlycsökkenés, javuló energiaszint, életminőséged és vitalitásod, vagy éppen erősebb immunrendszer, normális működésű bélflóra és mikrobiom.

Love Body by blnce

Csomagjaink értékes és ideális mikro- és makrotápanyagok mellett rostokkal, antioxidánsokkal és élő kultúrákkal látják el szervezetedet. Termékeink fenntartható gazdálkodásból származó, 100%-ban növényi és teljes értékű természetes eredetű összetevőkkel készülnek.

Szakértői csapat

Tudományra alapozunk, nem megérzésekre vagy szájhagyományra. Ami laboratóriumi körülmények között, kellő alapossággal mérve, ellenőrizve és újraellenőrizve működik, azt kínáljuk. Ami nem, azt soha. Ismerd meg őket lent!

Fejlesztéseinkért BioGabi kezeskedik

Sokat hallottad már BioGabi nevét? Ismerd meg Tóth Gábort, aki élelmiszeripari technológusmérnök, minőségszabályozó okleveles élelmiszeripari mérnök (egyetemi, MSc.), táplálkozáskutató, termékfejlesztő és élelmiszer-tudományi tanácsadó, és több mint huszonöt éve foglalkozik élelmiszer- és táplálkozástudománnyal.


Maradjunk kapcsolatban
Iratkozz fel hírlevelünkre az ingyenes Blnce Love Body Ebook-ért!
Értesülj elsőként kedvezményeinkről, híreinkről, újdonságainkról!
Szeretettel várunk zárt Facebook csoportunkban, ahol közösen veszünk részt a programban, lelkesítve és inspirálva egymást!

Csatlakozom!

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Csomagjaink akár
20% kedvezménnyel!

Slim Body

24.470 Ft20.470 Ft

Tovább a csomaghoz

Slim Body Max

41.940 Ft32.940 Ft

Tovább a csomaghoz

Izomfejlesztő

43.450 Ft34.450 Ft

Tovább a csomaghoz

Immuntámogató

33.470 Ft27.470 Ft

Tovább a csomaghoz

Senior 50+

27.470 Ft21.470 Ft

Tovább a csomaghoz

Beauty csomag

27.970 Ft22.970 Ft

Tovább a csomaghoz