Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

VILÁGSZINTŰ INNOVÁCIÓK TELJES ÉRTÉKŰ SUPERFOODSHAKE-EKBE ZÁRVA


Támogasd bélflórád és a mikrobiom egyensúlyát értékes, élő kultúrákat is tartalmazó, teljes értékű rost bevitellel, tested védekező rendszerének hatékonysága és a tavaszi fáradtság elkerülésének érdekében.
                     
A Blnce Immunrange 5in1 termékcsalád minden tagja - Immunshake 5in1, Seniorshake 5in1, Beautyshake 5in1

magas vitamin, ásványianyag és fehérje tartalommal, 100% növényi összetevőkből, értékmegőrző és értéknövelő technológiával előállított tápanyagforrás.
                     
Ráadásul február 27-éig mind 20% kedvezménnyel rendelhető meg, így csak 7.590 Ft-ért!

BEAUTYSHAKE 5in1

A Beautyshake 5in1 hozzájárul a bőr saját KOLLAGÉNTERMELÉSÉHEZ,  cinkkel, C-vitaminnal, probiotikus kultúrával és VEGÁN HIALURONSAVVAL. A termékben lévő összetevők és nyomelemek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy működéshez, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.

Emellett támogatják a normál látás, a csontozat, valamint a normál szellemi működés fenntartását, a normál vörösvérsejt- és a hemoglobin- képződést, a megfelelő kollagénképződést, ezen keresztül a bőr, a porcok és a fogíny normál állapotát.

Kimondottan hölgyeknek fejlesztve. Egy doboz 24 adag.

1 adag csak 316 Ft

IMMUNSHAKE 5in1

ÁFONYÁS VAGY NARANCSOS-CSOKIS ÍZBEN

A legjobb immunvédő termékünk, 30%-os fehérjetartalommal, vitaminokkal, nyomelemekkel. A jövő immunvédő vegán élelmiszere, amelyhez az értékes, teljes gabonákat csíráztattuk és tejsavasan fermentáltuk, ezáltal egy magas biológiai értékű, immunvédő és bélflórát is támogató hatástérhetünk el, természetesen. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostban gazdag.

1 doboz = 600 g = 20 adag

1 adag csak 379Ft

SENIORSHAKE 5in1

A Seniorshake a legjobb fermentált rostmixünk, az immun- az ideg- és a bélrendszer védelméért az 50 év feletti korosztály számára. Csíráztatott és fermentált magvak és magkorpák őrölt keveréke, banánporral, nyomelemekkel, D3- és B12-vitaminnal, valamint steviával. 

550 g = 1 doboz = 22 adag

1 adag csak 345 Ft

BIOGABI ELMAGYARÁZZA

Az említett új generációs fejlesztések között kiemelkednek a csíráztatott és tejsavasan fermentált teljes értékű magvak, amelyek meglepően komoly szakmai eredményeket hoztak az elmúlt években. A cereáliák között különösen értékes a barna rizs, a köles, a teljes zab és a quinoa, emellett az olajosmagvak körében a lenmag és földimandula, amelyekben elindítva az aktivációt (csíráztatás, biokatalizáció, enzimatikus "élet"), kitűnő táplálékot adnak a hasznos tejsavbaktériumoknak. A különleges biokémiai átalakulások során igen értékes biomassza (biológiailag aktív mátrix) áll elő, amelyben szaporodó és sokasodó lakto- és bifodobaktériumok, emellett prebiotikumok vannak jelen. (A lenmagban egy speciális anyag, az arabinoxilán is képződik, ami bélflóratápláló, említhető még az almamagház-őrlemény, a cukorréparost, a csicsókapor, a fermentált barnarizs-korpa, a földimandula, az útifűmaghéj és a banánpor is itt.) Ezek együttesét nevezzük szimbiotikumoknak. Ha ehhez a rendszerhez szervesen kötött nyomelemeket (cink, réz, szelén), valamint flavonoidban gazdag szuperkoncentrátumokat (pl: gránátalma, bodzabogyó, homoktövis, áfonya) adunk, komlex védőélelmiszereket kapunk, amelyek egyedi élettani hatásokkal bírnak. Ezek az élelmiszerek hiánypótlónak számítanak jelen korunk üres és "lebutított" élelmiszer-kínálatában, hiszen a technológia során nem csökken, hanem ellenkezőleg: többszörösére növekszik a kiindulási magvak - eredetileg sem csekély - értéke.


Készítményeink sokszorta többet tudnak tápértékben, mint a teljes (de nem csíráztatott és nem fermentált) gabonák, ezen felül a termékeink vegyszermentesek. Az emberek jó része ugye finomított gabonákon él (junk foods), ezek még a teljes gabonákkal sem vethetők össze.

Azaz jelenleg a világon termékeink a legmagasabb, teljes értékű gabonaalapú készítmények, amelyek természetes technológiával készülnek, ráadásul élő kultúrákat is hordoznak. Köszönhető ez a csíráztatásnak (bioszintézis) és fermentálásnak (biokatalizáció), no meg a bio, kiemelt alapanyagoknak.

Immunvédelem