Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

PhD: Debreceni Egyetem, Egészségtudományi Kar, Egy Egészség Intézet, Klinikai Módszertani Munkacsoport, Szolnok Campus

Végzettség:

PhD
2010-2014 Debreceni Egyetem, Egészségügyi Kar Ápolás és beteg ellátás alapszak, BSc ápoló
2014-2016 Debreceni Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Táplálkozástudományi MSc2017 Debreceni Egyetem, Munkahelyi Állatjóléti Bizottsága (MÁB), Állatkísérletek elmélete és gyakorlata tanfolyam
2016-
2021 Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság,- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola keretében „A methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus fertőzöttség vizsgálata haszonállatokban és élelmiszerekben MALDI-TOF MS technika alkalmazásával” című doktori témában tudományos fokozatszerzés (Ph.D)

Foglalkozás, munkakör:

Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar adjunktus munkakör, oktatási és adminisztrációs tevékenységek végzése az Ápolási és Szülésznői Tanszéken

Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar Szolnok Campus, Klinikai Módszertani Munkacsoport-vezető beosztás, továbbá oktatási és oktatásszervezési feladatok ellátása.

Skill Szimulációs Munkacsoport

DE-ETK Egészségtudományi Kutatóműhely, „Táplálkozási magatartások és a covid-19 fertőzés sportteljesítményre gyakorolt hatásának felmérése a magyar igazolt sportolók körében” című kutatási munkában.

Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar Egy Egészség Intézet oktatási és kutatási feladatok végzése
Debreceni Egyetem iDEa│bUDs Innovációs Ötletfejlesztési Program – termékfe
jlesztés gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedő betegek részére

Tanítsunk Magyaraországért Mozgalom – oktatási tevékenység

SZAKMAI TAPASZTALAT

2010-2014 Nyíregyháza, Jósa András Oktatókórház és Karcag,Kátai Gábor Kórház (szakmai gyakorlat)

  • 2015 Szolnok, Béres Gyógyszergyár Zrt. (gyártástechnológia gyakorlat)

  • 2015.11.09.2016.06.02. Karcag, Kátai Gábor Kórház, Élelmezési osztály csoportvezető beosztás

  • 2016. 2017. Debreceni Egyetem MÉK, Élelmiszertechnológia alapjai I. II. és IV. tantárgy oktatása

  • 2017. – 2018. Debreceni Egyetem MÉK, témavezetői és társ-témavezetői tevékenység angol és magyar nyelven

  • 2017. 12.01. 2020. 08.01. Budapest, WESSLING Hungary Kft. (jelenleg Eurofins Analytical Services Hungary Kft.) élelmiszervizsgáló mikrobiológiai laboratórium, MALDI-TOF MS vizsgálatok végzése mikroorganizmusok identifikálása és az antibiotikum rezisztencia feltérképezése céljából

  • 2017. 12.01. – 2020.08.01. Gödöllő, Biomi Kft., molekuláris biológiai vizsgálatok végzése (spa, mecA gén, multilókusz szekvencia tipizálás) humán és élelmiszerekből izolált baktérium törzseken

  • 2017. 12.01. – 2020.08.01. Budapest, MikroMikoMed Kft. humán diagnosztikai laboratórium, klasszikus mikrobiológiai és antibiotikum rezisztencia vizsgálatok végzése humán baktériumok törzseken

  • 2020. „Új Nemzeti Kiválóság Program” nyertes ösztöndíj a „Betekintés az élelmiszerláncban előforduló baktériumok antibiotikum rezisztenciájába szabványos és alternatív módszerekkel” című pályázati munkával

  • 2021. Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar tanársegédi munkakör, oktatási feladatok és adminisztrációs tevékenységek végzése az Ápolási és Szülésznői Tanszéken

  • 2022.01. - 2023.09.01. Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar adjunktus munkakör, oktatási és adminisztrációs tevékenységek végzése az Ápolási és Szülésznői Tanszéken

    OKTATÁSI TEVÉKENYSÉG
    BSc képzésekben nappali és levelező tagozaton:

  • Táplálkozástan I.-II.

  • Élelmiszernyersanyag ismeret

  • Élelmiszerkémia

  • Élelmiszerhigiénia

  • Mikrobiológia

  • Funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők

  • Az egészségügy és az ápolás általános alapelvei I.-II.-IV.-V.

  • Szakápolástan VI. (Neurológiai szakápolástan) BSc képzésen angol nyelven:

Microbiology I. Témavezető / konzulens:

Szakdolgozat témavezetések angol és magyar nyelven az élelmiszertudományok és az egészségtudományok területén