Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

Érezd jól magad a bőrödben
Nem véletlenül mondjuk arra, aki jól érzi magát, hogy jó bőrben
van! Termékeink segítenek, hogy ez így legyen: megadhatod
bőrödnek mindazt, amire szüksége van, és nem kell bevinned
semmit, ami árthat neki.

Mit kapsz a Blnce Cosmetics termékektől?


Előnyben részesítjük a természet erejét:

  • a növényi kivonatokat,
  • a natúr alapanyagokat,
  • az egyszerű formulákat, amelyek a hatóanyagok
    szinergiáit használják kiFormuláinkat a tudomány erejére támaszkodva alkotjuk meg:

  • kozmetikai vegyész fejlesztésével,
  • a legfrissebb szakmai ismeretek figyelembevételével,
  • tudományos publikációk és kutatások alapján.

„Megunhatatlan élmény számomra, ahogy a különböző, alapos mérlegelés után kiválasztott alapanyagok új életre kelnek egy krém vagy egy arcápoló formájában. De a legnagyobb öröm az, ha ezek a kozmetikumok jobbá teszik a hétköznapokat, vagy segítenek egy bőrprobléma elleni küzdelemben.”

- Orsi

„Számomra az a legjobb a fejlesztésekben, hogy úgy tisztítanak, hogy közben a bőr természetes működése, védőrétege megmarad, és tudom: csak természetes és kíméletes anyagokat tartalmaznak, amelyek magyar kutatómunka eredményei.”

- Gábor

Én is választok terméket!

Természet. Tudomány. Neked.

A Blnce Cosmetics alapértéke, hogy nem akarunk annál jobbat kitalálni, mint amit a természet már megalkotott egyszer. Amit ehhez hozzáadunk, hogy létrejöjjön az ideális formula, az a tudomány: a természet leghatékonyabb receptúráinak megtalálása és ezek hatásának fokozása.

Teljes körű megoldás

A Blnce Cosmetics követi meglévő termékeink iránymutatását: amennyire lehet, összehangoltuk a hatóanyagokat is az egyes termékcsaládokban, hogy a lehető legjobb eredményt kaphasd. Termékeink mindegyike egy adott probléma megoldására fókuszál, hogy személyre szabottan és célzottan kombinálhasd őket.

Fejlesztéseinkért N. Ambrus Orsolya és BioGabi kezeskedik

Orsi kozmetikai vegyész, aki 10 éves tapasztalatának köszönhetően (is) a kozmetikumok elismert szakértőjévé vált, és jó néhány hazai márka születésénél segédkezett már. Nem „csak” szakmája, de szívügye is, hogy kizárólag környezetbarát, vegán alapanyagokból készülő termékek létrehozásában vegyen részt, amelyeket nem teszteltek állatokon sem az Európai Unióban (ahol tilos), sem azon kívül.Sokat hallottad már BioGabi nevét? Ismerd meg Tóth Gábort, aki élelmiszeripari technológusmérnök, minőségszabályozó okleveles élelmiszeripari mérnök (egyetemi, MSc.), táplálkozáskutató, termékfejlesztő és élelmiszer-tudományi tanácsadó, és több mint húsz éve foglalkozik élelmiszer- és táplálkozástudománnyal.

Citrus szappan rizsolajjal

Megnézem

Black pórustisztító szappan feketecsalán olajjal és aktív szénnel

Megnézem

Black pórustisztító krémpakolás aktív szénnel

Megnézem

Citrus kétfázisú arctisztító száraz bőrre

Megnézem

Micellás arclemosó gél uborka kivonattal

Megnézem

Anti-cellulit masszázsolaj

Megnézem