Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Szállítási díjak és információk

Árak

Az árak forintban értendők, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Egyes termékeink a fentiektől eltérően 18%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Egyes termékeink a fentiektől eltérően 5%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

 

Fizetés

Vásárló a vásárolt áru és szolgáltatás ellenértékét: 

-        elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel vagy átutalással, a megrendelés leadásakor

-        utánvétellel a Futárszolgálat munkatársának az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel

 

A Futárszolgálat a készpénz átvételéről bizonylatot ad. Eladó részteljesítést nem vállal, a futárszolgálat munkatársa részteljesítést nem fogadhat el. 

 

 Fizetési módok

-        Bankkártyás fizetés a rendelés leadásakor, a CIB Bank Zrt. szigorúan ellenőrzött rendszerén keresztül

        -        Banki átutalás az Eladó CIB Bank Zrt –nél vezetett folyószámlájára, melynek száma: 10701520-69964956-51100005

        -        Utánvétel, amennyiben a rendelés ellenértékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, ez esetben a Futárszolgálat munkatársának készpénzben átadhatja, bankkártyával kiegyenlítheti melynek díja + 300,- Ft

 

Átvételi lehetőségek:

         -     Futárszolgálat (GLS) általi kiszállítás: a Futárszolgálat a Vásárló által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át melynek díja bruttó 1.290,- Ft, amennyiben az utánvételes fizetési módot választotta, úgy ennek extra költsége + bruttó 300,- Ft


Szállítási költségek:

Az Eladó részére a megrendelés összegétől függetlenül bruttó 1.290,- Ft csomagküldési átalánydíjat kell fizetni. Ez csak részben tartalmazza a bérmentesítési/szállítási és a csomagolás díjat, a fennmaradó részt az Eladó vállalja át. A szállítási költség bruttó 20.000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes.

Utánvételes fizetési mód választása esetén + bruttó 300,- Ft fizetendő.

Kivételes esetben előfordulhat, hogy magasabb szállítási díjat kell az Eladónak kiszámláznia. Ilyen esetben a díjról részletes kimutatást készít és arra a megrendelés előtt felhívja a Vásárló figyelmét.

Amennyiben a megrendelést követően technikai vagy logisztikai okból több lépésben kell a megrendelést kiszállítani, a szállítási költségeket természetesen csak egyszer számítja fel az Eladó.