Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Bio Tönköly Crunchy

„Több, mint müzli”

Különleges, egyedi technológiával gyártott, csíráztatott, ropogós bio tönkölymagok, amik még egészségesebbé teszik a reggeliket! Csíráztatott ropogós bio tönkölybúza pehely, Lactobacillus casei-vel fermentált, stabilizált bio barnarizs korpa, szerves nyomelemek és élő bifodobaktériumok hozzáadásával, bio almaszirupban 42 fok alatt szárítva. Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.

Bio Lenmag Crunchy

Almaszirupban szárított ropogós lenmagok

Különleges, egyedi technológiával gyártott, csíráztatott, ropogós bio lenmagok, amik még egészségesebbé teszik a reggeliket! Kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzáadása mellett. A termékhez a gyártás során szerves kötésű nyomelemek -szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek. Omega-3 zsírsavakban, fehérjében és élelmi rostban gazdag, B1 vitamin forrás. Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.

Bio tönköly crunchy, csokis

„Több, mint müzli”

Csíráztatott, ropogós bio tönkölybúza pehely, 42 C alatt szárítva, Lactobacillus casei-vel fermentált bio barnarizs korpa, bio rizsszirup, szerves nyomelemek és bifidobaktériumok hozzáadásával. Élelmi rostban, cinkben, rézben, szelénben gazdag, fehérjeforrás. A termék adagonként 1×109 CFU élő csíraszámú Bifidobacteriumot tartalmaz.

Bio hajdina crunchy, almás

Almaszirupban szárított ropogós hajdinapehely

Csíráztatott, ropogós bio hajdinapehely, 42 C alatt szárítva, bio almaszirup hozzáadásával. Élelmi rostban gazdag, fehérjeforrás. A termék hazai kutatói bázis révén, egyedi eljárással gyártott fejlesztés, amelynek alapja a reformtáplálkozásból ismert, igen értékes álgabona, a hajdina.