Különleges, egyedi technológiával gyártott, csíráztatott, ropogós bio tönkölymagok, amik még egészségesebbé teszik a reggeliket! Csíráztatott ropogós bio tönkölybúza pehely, Lactobacillus casei-vel fermentált, stabilizált bio barnarizs korpa, szerves nyomelemek és élő bifodobaktériumok hozzáadásával, bio almaszirupban 42 fok alatt szárítva. Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.
A termék egyedi eljárással gyártott fejlesztés, amelyben a tönkölybúzaszemek beáztatása, csíráztatása és pelyhesítése után szerves nyomelemek és bifodobaktériumok, majd bio almaszirup kerül a szemekre, amiket a fejlesztőüzem kíméletesen beszárít, majd csomagol. Az eljárásnak köszönhetően a készítmény kellemes ízű és ropogós lesz, ám nyers marad, így mind az enzimek, mind a jó baktériumok aktív formában jelen vannak a késztermékben.
A tönköly crunchy-t használhatjuk önmagában is növényi tejekbe téve, egyszerű reggeliként gyümölcsökkel, olajos magvakkal, de alkalmas főzött kásákhoz és müzlifélékhez adva is, értéknövelés céljából. Főzni-sütni nem ajánlatos.
Miért több, mint egy általános gabonapehely?
A tönköly crunchy-hoz adott fermentált bio rizskorpa speciális rostforrás, emellett a hozzáadott nyomelemek és élő kultúra növeli a termék értékét. Ropogós jellege miatt rágásra ösztönöz, fenntartja a teltségérzést.
Hazai kutatói bázis révén fejlesztett, 100%-ban vegán, E-mentes, ökológiai gazdaságból származó készítmény. Glutént tartalmaz.
Felhasználási javaslat: Ízlés szerint önmagában vagy édes ízű ételekhez, müzlihez, joghurthoz keverhető, napi 12 g (1-2 ek) mennyiségben. Bőséges víz fogyasztása javasolt.
Különleges, egyedi technológiával gyártott, csíráztatott, ropogós bio lenmagok, amik még egészségesebbé teszik a reggeliket! Kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzáadása mellett. A termékhez a gyártás során szerves kötésű nyomelemek -szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek. Omega-3 zsírsavakban, fehérjében és élelmi rostban gazdag, B1 vitamin forrás. Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.
A speciális, csíráztatáskor aktiválódó enzimeknek köszönhetően a lenmagot körülvevő emészthetetlen nyálkaburok lebomlik, eközben az emberi szervezet számára hasznos arabinoxylan-oligoszacharidok szabadulnak fel. A lenmagban található tápanyagok és vitaminok, a mag csíráztatott állapotában, sokkal könnyebben felhasználhatóvá válnak a szervezet számára, mint a nyugalmi állapotban lévő mag fogyasztása esetében.
Az alfa-linolénsav (ALA), mint omega-3 zsírsav, hozzájárul a vér megfelelő koleszterinszintjének fenntartásához. Pozitív hatások érhetők el napi 12 g termék (1-2 evőkanál) rendszeres bevitelét követően. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet töltenek be számos biológiai folyamat során. A természetes szelén, cink, és réztartalom támogatják immunrendszerünk megfelelő működését. A cink és réz megvédi a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. A termék a csíráztatott lenmagokban található értékes lignánt, ásványi anyagokat (foszfor, kalcium, magnézium, vas, mangán), ballasztanyagokat, arabinoxylan-oligoszaharidokat, E-, C-, B-vitaminokat és emésztést segítő enzimeket tartalmaz.
Felhasználási javaslat: Ízlés szerint önmagában vagy édes ízű ételekhez, müzlihez, joghurthoz keverhető, napi 12 g (1-2 ek) mennyiségben. Bőséges víz fogyasztása javasolt.
Csíráztatott, ropogós bio tönkölybúza pehely, 42 C alatt szárítva, Lactobacillus casei-vel fermentált bio barnarizs korpa, bio rizsszirup, szerves nyomelemek és bifidobaktériumok hozzáadásával. Élelmi rostban, cinkben, rézben, szelénben gazdag, fehérjeforrás. A termék adagonként 1×109 CFU élő csíraszámú Bifidobacteriumot tartalmaz.
A termék hazai kutatói bázis révén, egyedi eljárással gyártott fejlesztés. A tönkölybúzaszemek beáztatása, csíráztatása és pelyhesítése után bio kakaópor, tejsavbaktériumokkal fermentált rizskorpa, szerves nyomelemek és bifidobaktériumok kerülnek a szemekre, amelyeket a fejlesztőüzem bio rizsszirupban kíméletesen beszárít, majd csomagol. Az eljárásnak köszönhetően a készítmény kellemes csokis ízű és ropogós lesz, ám nyers marad, így mind az enzimek, mind a jótékony baktériumok aktív formában jelen vannak a késztermékben.
A csokis ízű tönköly crunchy-t használhatjuk önmagában is növényi tejekbe téve, egyszerű reggeliként gyümölcsökkel, olajos magvakkal, de alkalmas főzött kásákhoz és müzlifélékhez adva is, értéknövelés céljából. Főzni-sütni nem ajánlatos.
Miért több, mint egy általános gabonapehely?
A csokis bio tönköly crunchy-hoz adott fermentált bio rizskorpa speciális, feltárt rostforrás, emellett a hozzáadott, jól felszívódó nyomelemek és élő kultúra növeli a termék értékét (több funkciót betölt egy időben). Ropogós jellege miatt rágásra ösztönöz, fenntartja a teltségérzést.
Hazai tudományos munka révén fejlesztett, 100%-ban vegán, E-mentes, ökológiai gazdaságból származó nyers készítmény, élő, hasznos kultúrákkal.
Glutént tartalmaz, valamint szezámmagot felhasználó üzemben készült.
Csíráztatott, ropogós bio hajdinapehely, 42 C alatt szárítva, bio almaszirup hozzáadásával. Élelmi rostban gazdag, fehérjeforrás. A termék hazai kutatói bázis révén, egyedi eljárással gyártott fejlesztés, amelynek alapja a reformtáplálkozásból ismert, igen értékes álgabona, a hajdina.
A hajdinaszemek beáztatása, csíráztatása és pelyhesítése után a fejlesztőüzem bio almaszirupban kíméletesen beszárítja, majd csomagolja a ropogós szemeket. Az eljárásnak köszönhetően a készítmény kellemes, almás-karamelles ízű és ropogós lesz, ám nyers marad.
A hajdina crunchy-t használhatjuk önmagában is növényi tejekbe téve, egyszerű reggeliként gyümölcsökkel, olajos magvakkal, de alkalmas főzött kásákhoz és müzlifélékhez adva is, értéknövelés céljából. A termék nyers, a főzés és sütés kismértékben csökkentheti az értékét (enzimek inaktívvá válnak, stb.)
Magas rosttartalma és ropogós jellege miatt rágásra ösztönöz, fenntartja a teltségérzést.
Hazai tudományos munka révén fejlesztett, 100%-ban vegán, E-mentes, ökológiai gazdaságból származó nyers készítmény.
Gluténtartalmú nyersanyagokat és szezámmagot felhasználó üzemben készült.