Szemléletmód és hitvallás

Made in Earth

Munkánk és tevékenységünk célja az információadás, a szemléletformálás és termékfejlesztés, illetve a funkcionális-, a bio- és a reformélelmiszerek közreadása, elérhetővé tétele a közforgalomban.

Tevékenységünk több síkon zajlik. Részben fontos a fogyasztói oldal motiválása, és az ok-okozati összefüggések feltárása, akár helyi szinten (előadások, programok), akár az internetes közösségi oldalak és a média segítségével. Az információ sokakat hozzásegít ahhoz, hogy tudatos döntéseket hozhasson.

A másik oldal az ipari, kisüzemi, gyártói-fejlesztői oldal. Sajnos nem várhatjuk, hogy az élelmiszeripar főbb csapásirányai megváltoznak, így belevágunk a szakmai munkába, tudósokkal, szakemberekkel, dietetikusokkal, mesterszakáccsal kisüzemekkel és fejlesztő-laboratóriumokkal. Elsősorban a termékek beltartalmi értékére, összetevőire koncentrálunk, ezért a natúr jelleg dominál a fejlesztéseknél. Természetesen tudjuk, hogy a kellemes íz, az élvezhetőség is fontos, ezért igyekszünk a tápérték mellett az ízeket is fejleszteni, természetes alkotók révén.

Bízunk abban, hogy elnyerik a tetszését szakmai reform- bio- és sporttudományos termékeink.

Tisztelettel: a blnce fejlesztőcsapata nevében: Tóth Gábor