Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Blnce gyógygombák

A Blnce kutatás-fejlesztési program magában foglalja a gyógygombákkal kapcsolatos keverékek szakmai kialakítását és gyártását is. Hazai, vegyszermentes családi gazdaságból származó gyógygombák (shiitake, pecsétviasz-, sün- és tintagomba) liofilizálással (fagyasztva szárítással) vízmentesített őrleményeiből, valamint gyógygomba-kivonatokból (pecsétviasz-, bokros-, hernyó és júdásfüle gomba) egyedi keverékek (céltermékek) készülnek, amelyek vegán kapszulákba kerülnek.
A gyógygombákkal kapcsolatos ismeretanyag évezredes tapasztalatokra vezethető vissza a Távol-Keleten, a nyugati kultúrkör a civilizációs betegségek növekedése kapcsán kezdte kutatni – nem kis eredménnyel. Ma már ez a tudományos ismeretanyag bevonult az európai és amerikai kutatási témák közé, különös tekintettel a gyógygombák értékes és sokoldalú poliszacharidjaira. Minden gombafaj egy külön „világ”, a maga számos hatóanyagával, emellett 2-3 gyógygombát együtt alkalmazva egymás hatását erősítő (szinergens) formulák állnak elő. A kivonatok a gyógygombák hatóanyagait koncentráltan tartalmazó készítmények.

A termékek és összetevőik:

1. Süngomba Mix: szárított shiitake-, pecsétviasz- és süngombapor egyedileg összeállított keveréke, magyar vegyszermentes gazdaságból. 90 db vegán kapszula.

2. Hernyógomba Mix: hernyógomba-kivonat, júdásfülegomba-kivonat, szárított pecsétviaszgomba por egyedileg összeállított keveréke. 90 db vegán kapszula.

3. Defense Mix: mandula- és pecsétviaszgomba kivonat és szárított bokros- és pecsétviaszgombapor-keverék. 90 db vegán kapszula.

4. Kontroll Mix: mandulagomba kivonat, szárított bokrosgomba- és tintagomba por keveréke. 90 db vegán kapszula.

5. Sport Mix: hernyógomba- és pecsétviaszgomba kivonat, valamint szárított pecsétviaszgomba por keveréke. 90 db vegán kapszula.


A kívánt hatás megfelelő mennyiségű hatóanyag bevitelével érhető el, a szakirodalmakban szereplő kutatók által alkalmazott hatóanyagokkal. A gyógygombák használata nem helyettesíti az egészséges táplálkozást és életmódot.

Próbálja ki gyógygombapor
keverékeinket!