Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

SlimFlash - Man

A SlimFlash Man teljes értékű táplálék, férfiak számára fejlesztve, amely napi egy vagy két étkezést tud helyettesíteni. Jellemzően nem alakul ki éhségérzet, mert folyamatosan biztosítja a minimális energia szükségletet és a komfortérzést a fogyókúra során. Tekintettel a férfi szervezett szükségleteire, a termék megemelt, közel 50% fehérjetartalommal (nagyobb arányú kendermagfehérjével) rendelkezik a SlimFlash-hez képest.

Egy adag energiatartalma úgy lett beállítva, hogy ne kelljen mellette vízen kívül más tápanyagokat tartalmazó folyadékot bevinni az adott étkezés során. Természetesen, gyümölcslével és növényi eredetű tejekkel is fogyasztható, ez esetben az adott folyadék energiatartalmát is figyelembe kell venni. Napi egy étkezésének SlimFlash-el való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömegcsökkenést követően. A fogyókúrát három hetenként tanácsos egy hetes megszakítással végezni.

Csíráztatott barna rizs (GABA) liszt, fermentált rizskorpa és növényi fehérjék keverékéből, vitaminok és szerves nyomelemek hozzáadásával. Vasban, magnéziumban, foszforban, cinkben, rézben, mangánban, szelénben gazdag, B1-, B6-, B12-, C-, D-, E-vitamin és kalcium forrás. Fehérjében és élelmi rostban gazdag. A kendermag-, a rizs- és a borsófehérje aminosavprofilja hatékonyan kiegészíti egymást.

A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és a normál csontozat fenntartásához. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Az organikus (szerves) formában jelen lévő szelén, a cink és a réz hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szelén támogatja a pajzsmirigy működését, a szelén és a cink hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a normál látás, a csontozat és a bőr, valamint a normál szellemi működés fenntartásához. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Nem tartalmaz állati eredetű termékeket, ezért vegetáriánusok és vegánok is használhatják.

Felhasználási javaslat: egy doboz termék 12 adagot tartalmaz, amelyből egyszerre 50 grammot javasolunk. Ez megfelel 3 lesimított mérőkanálnyi (3 x 17 g) mennyiségnek (mérőkanál a dobozban). A terméket legalább 2,5 dl folyadékban kell elkeverni vagy mixelni. A termék könnyen elegyedik és azonnal fogyasztható. Egy adag elfogyasztása után 15 perccel tanácsos további folyadék bevitele. Két teljes adag elfogyasztásánál több nem ajánlott egy napon belül.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Hatékony eredmény általános kalóriaszegény étrend mellett érhető el a nap folyamán. A táplálkozás részét képezik a kalóriaszegény ételek, nyers és párolt zöldségfélék, salátafélék, zöldséglevek, krémlevesek. A testsúly-csökkentés után is figyeljünk a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra és egészséges életmódra.