Fókusz formula 250 g

Fókusz formula 250 g

Fókusz formula 250 g

Színes bogyós gyümölcsök héját, gyümölcshúsát és magját tartalmazó őrleménykeverék

  • Gyártó:Mix
  • Készlet információ:Készleten
  • 1 350 Ft

A blnce Fókusz formula olyan, szakirodalmi adatok alapján összeállított színes őrleménykeverék, amely a különböző növényi őrlemények: a vörösszőlőmag- és vörösszőlőhéj-, piros- és feketeribiszke-, homoktövishús- és homoktövismag-őrlemény hatását egyesíti.

A kutatások során mind a bogyósok héjrészeiben, mind a magjukban különböző flavonoidokat és fitokemikáliákat találtak. Az egyes bogyós termések külön-külön is bioflavonoid-források, azonban más-más anyagokat hordoznak, együttesen alkalmazva pedig hatásaik összeadódnak. A keverék a bogyós termések héjrészeit és magját együttesen tartalmazza (pozitív szinergencia).

Az őrleménykeverék a magok hidegen történő sajtolása után visszamaradó értékes anyagokat és élelmi rostokat hordozó nyers növényi szárazanyagok őrölt, majd fényvédő csomagolásba kiszerelt formája.

Ajánlott 2 x 1 teáskanál (10g) őrlemény keverék fogyasztása nyersen, pépes ételbe, főzelékbe, kásafélékbe vagy turmixba, folyadékba keverve. Rostos jellegénél fogva nem oldódik vízben, ez hatását nem befolyásolja. Főzni-sütni nem ajánlatos.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó