X

Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Immunkalauz

Immunkalauz

Immunkalauz

  • Készlet információ:Készleten
  • 2 490 Ft

Konkrétumokban bővelkedő, tartalmas ismeretterjesztő irodalmat tart kezében az olvasó. Az immunrendszeri folyamatok étkezési összefüggéseiről sok helyen lehet olvasni, azonban ez a kötet más. Az alapismeretek mellett felvonultatja a növényi alapanyagok és vegyületek széles palettáját, neveikkel, élettani hatásaikkal, biológiai szerepükkel együtt. Szó esik mikrobiomról, pre- és probiotikus étkezésről, antioxidánsokról, vitaminokról és nyomelemekről, szuperélelmiszerekről, gyógynövényekről, huminanyagokról, méhészeti termékekről, gyógygombákról és számtalan újonnan felfedezett fitonutriensről. Segítséget kaphatunk a mindennapi menü összeállításával, a konyhatechnikával és az étrend-kiegészítők használatával kapcsolatosan. Emellett az életmód egyéb területei is előkerülnek, például a bőrvédelem, az aromaterápia, a melatonin szerepe, a sport és a stressz. 

Számtalan újdonságot, titkot, gyakorlati útmutatást is elrejtett Bio Gabi a kötetben, miközben az élelmiszertudomány szerteágazó világában kalauzol bennünket. 

Nagy merítésű a tartalmi rész: informatív és izgalmas információk, meglepő tények, új kutatási eredmények, ok-okozati összefüggések, motiváló tanácsok és elgondolkodtató következtetések – így lehet jellemezni lakonikus tömörséggel a könyvet. Kívánunk jó utazást az immuntámogató táplálkozás korunkban kétségtelenül nagy érdeklődésre számot tartó univerzumában!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó