Iratkozzon fel TÓTH GÁBOR hírlevelére!

Calcium + Magnesium 2:1 60 db étrend kiegészítő tabletta

Calcium + Magnesium 2:1 60 db étrend kiegészítő tabletta

Calcium + Magnesium 2:1 60 db étrend kiegészítő tabletta

Holistic Pharma

  • Készlet információ:Készleten
  • 4 490 Ft

    4 040 Ft

CALCIUM + MAGNESIUM 2:1

A normál csontozat fenntartásáért, az izomzat és az idegrendszer normál működéséhez*

Teljes értékű élelmiszer-kalcium, növényi forrásból.

Azon felül, hogy a test kiválóan tudja hasznosítani, a Marine Magnéziumot tovább gazdagítja a tengervízben elérhető tel- jes ásványi anyag profil, az emberi szervezet számára opti- mális felszívódáshoz szükséges arányokban.

Amint erről a szakirodalom is beszámolt, ha egy ásványi anyag izolálva kerül étrend-kiegészítőbe, képtelen elérni ugyanazt a hatást, mint más, kiegészítő ásványokkal együtt. Sőt, azt is kimutatták, hogy ezen egyedülálló, tengervízből ki- vont magnéziumforrás meghaladja más, szintetikus források- ból származó magnézium csontegészség-megőrző és -javító paramétereit (csonterősség és csontsűrűség).

Összefoglalva, az Aquamin Marine Magnézium egy természe- tes eredetű, kiváló biohasznosulású magnéziumforrás – egy létfontosságú ásványi anyag, ami esszenciális jelentőségű az egészség és az emberi jólét megőrzése érdekében.

ÖSSZETEVŐK:

Kalcium-karbonát
corallioides Vörösalgából kivont kalcium és magnézium}), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), magnézium- hidroxid (Marine Magnesium®), csomósodást gátló (magnézium-sztearát).

Ajánlott napi adag: 3 x 1 tabletta, étkezés előtt.

12 éves kortól.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó