Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

UNOD AZ ÉDESET? FOGYJ A SÓSSAL! MEGÉRKEZETT A ZÖLDBORSÓKRÉMLEVES SLIM FLASH

Veres Anita írása

 

TI KÉRTÉTEK - MI KIFEJLESZTETTÜK!

Egy igazi kuriózum a testsúlycsökkentő termékek kínálatában a blnce újdonsága.

Étkezést helyettesítő, teljes értékű vegán súlykontroll fejlesztés ideális makro tápanyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel, csíráztatott és tejsavasan fermentált eljárással!

Leteszteltük az új, borsókrémleves Slim Flasht és azóta nem engedjük el!

 

MIÉRT PONT SLIM FLASH?

Biztos már sokan ismeritek a Slim Flash sikerstory történetét, hogy szerettünk volna egy olyan étkezést helyettesítő, súlykontroll fejlesztést életre hívni, ami többet ad annál, mint, hogy segít lefogyni.

A blnce csapata mindig is komplex módon tekintett a túlsúlyra és az elhízásra, nemcsak okozatként és egy esztétikai problémaként, amitől gyorsan és bármilyen áron meg kell mihamarabb szabadulni. Azt tapasztaltuk magunk körül, hogy bár rengeteg ember fogyókúrázik állandóan, mégsem sikeresek ebben valamiért, elfogy a lelkesedésük, abbahagyják, és sok esetben még több túlsúlyt növesztenek magukra az évek alatt, mint amivel indultak.

Azt is megfigyeltük, hogy sokan önhibájukon kívül nem az egészséges utat és megoldásokat keresik és választják, és bár a fogyás mechanikája viszonylag egyszerű (miszerint kevesebb kalóriát vigyél be, mint amit el tudsz égetni), mégis sokan nem látják át vagy nem tudják átültetni a gyakorlatba.

Gyakori hiba a koplalás, drasztikus kalória - azon belül is szénhidrát - megvonás, hashajtás, illetve túlzott tejsavófehérje vagy tojás fogyasztással történő módszerek.

Tudjuk, hogy fogyni eleinte könnyű így, vizet és izmot veszíteni, ami kilogrammokban mérhető ugyan viszonylag hamar, de nem ez az egészséges fogyáshoz, a karcsúsághoz vezető út. A tápanyag megvonás sok esetben megbosszulja magát gyengeséggel, tompasággal, ingerlékenységgel, hormonális és pajzsmirigy problémákkal. A cél nem ez.

Hanem a zsírszövetből való fogyás (zsigeri, nem látható) izommegtartással, hogy erősek, energikusak és egészségesek legyünk, és hogy ne essünk vissza. A kulcs nem az éhezés, hanem épp az éhezés mentesség, a falási rohamok és a vércukorszint kordában tartása.

Minden elhízásnak, túlsúlynak megvan a maga története és oka, ami lehet fizikai vagy lelki eredetű, stressz vagy épp hormonok, depresszió által kialakult, így a megoldásnak is érdemes komplexnek lennie szakértelemmel, minőségi, ökológiai termesztésből származó összetevőkkel, olyan értékmegőrző és értéknövelő technológiák használatával, amik segítségével úgy segítjük elő a fogyást, hogy nem éheztetjük, nem sanyargatjuk, nem tesszük tápanyaghiányossá a szervezetet.

 

Így született meg a teljes értékű, könnyen emészthető, mégis rostokban gazdag, csíráztatott és tejsavasan fermentált, élő kultúrákban, vitaminokban és nyomelemekben gazdag 100% növényi eredetű, felesleges adalékoktól mentes csoda, a Slim Flash!

Segítségével kialakul az egészséges teltségérzet, megszűnik az édesség utáni vágy, és segíthet a falásrohamok leküzdésében is. Mindez fenntartható hosszútávon, mivel használhatjuk kúraszerűen intenzíven, vagy alkalmanként folyamatosan, egy egész életen át is az eredmény megtartása érdekében.

A Slim jött, látott és győzött! Nagyon megszerettétek, és sorra kaptuk a visszajelzéseket arról, hogy hogyan olvadtak le rólatok a kilók, és ami még fontosabb, hogy az eredményt hónapokkal, évekkel később is meg tudtátok tartani.

 

MIÉRT PONT BORSÓS?!

Mi sem gondoltuk volna, hogy a diétázók, életmódváltók egyszer csak jelzik felénk, hogy “Hogy csináltátok ezt?! Elmúltak a falásrohamok, a sóvárgás, sőt egyszerűen van, hogy az ember már annyira telítődik az édes ízzel, hogy bárcsak sós lenne”.

Igyekeztünk nektek első körben januárban, illetve most nyáron a nagy sikerű BeachBody keretében olyan életmód programokat tervezni, ahol az édes reggeli és vacsora közé be tudtok építeni egy általatok elkészített sós, teljes értékű növényi fogást, majd Bio Gabi és a blnce fejlesztőcsapata gondolt egyet!

Miért ne lehetne a sikeres Slim Flash családnak egy sós, krémleves jellegű alternatívát kifejleszteni?

Hiszen mi is ajánljuk a könnyű zöld leveseket vacsorára, még jobb ha kombináljuk a kettőt, és lehet felváltva sós és édes ízvilágú étkezés helyettesítőt.

Így született meg a sós Slim Flash, előszőr gondolatban, majd az ötletelést tettek követték, és a kitartó munka meghozta az eredményét.

 

“Az új Slim Flash borsókrémlevest már nagyon vártuk. Érdemes megerősíteni, hogy itt sem egyszerű krémlevesről van szó, hanem közel 48 órán át csíráztatott, és 72 órán keresztül tejsavasan fermentált bio zöldborsóról, amelyhez számos más értékes csíráztatott mag lisztje került (lenmag, kendermag, tökmag, napraforgómag), vitaminok, nyomelemek és - második beoltásként - újabb tejsavbaktériumok társaságában. A hüvelyesek csíráztatása és laktofermentálása révén az esetleges puffasztó hatás jelentősen csökken, az emésztést zavaró anyagok és gázképzők elbomlanak, a nyersanyag biológiai értéke többszörösére emelkedik és nyersen is fogyaszthatóvá válik (enzimaktív), ami komoly fegyvertény a borsófélék esetében. A nagyobb héjrészeket szitákkal eltávolítják a keverékből. Egy adagban egymilliárd hasznos élő sejt található, négyféle jótékony kultúra tagjaiból, illetve minden vitamin és nyomelem tekintetében a napi szükséglet legalább 30%-át fedezi, azaz napi egy vagy két teljes és kiadós főétkezést pótló funkcionális élelmiszerről, innovációról van szó. Az új Slim Flash fejlesztés szintén az ún. kétszer fermentált szimbiotikus mátrixok kiemelt szakmai kategóriájába tartozik, immár sós ízjelleggel. Köszönet újra a kutatócsoportnak!” Bio Gabi

 

HA MÁR MEGSZÜLETETT LE KELL TESZTELNI - AVAGY A LEVES PRÓBÁJA A KANALAZÁS

E cikk írója nagy leveses hírében áll, már régóta fente a kanalát erre az úgynevezett “svájci bicskára” ami nemcsak, hogy gyors, teljes értékű rostokban és élő, értékes bacikban és vitaminokban (tele van a B vitamin család minden tagjával, de de A, D, E és C vitaminokat is tartalmaz ám!) és nyomelemekben (Cink, Szelén, Réz, Mangán, Vas, Kálcium, Kálium, Foszfor és Magnézium) gazdag, hanem még pénztárcabarát is!

Egy adag 835 forint.

Hol és hogy kapok ilyen áron egy 5 perc ráfordítással elérhető, ízletes, diétás vegán vacsorát, amely az összes fontos vitamint, nyomelemet és aminosavat tartalmazza, ezen felül egymilliárd élő hasznos tejsavbaktériumot is hordoz?

Ha 2 főre számolom 1.670 forint, miközben sajnos ennek minimum a dupláját szoktuk elkölteni ha megvásároljuk az alapanyagokat egy könnyű nyári vacsorához, - ha pedig étteremben szeretnénk elfogyasztani, akkor a 3x-osát - ráadásul még időt is spóroltunk vele!

 

ELSŐ PRÓBA: NÉZZÜK MEG NATÚRAN, LANGYOS VÍZZEL

Fontos! Mivel a fejlesztés értékes élő kultúrákat tartalmaz, ezért nem szabad hagyományos levesként kezelnünk, tehát nem forrázzuk, nem főzzük, nem használhatunk hozzá forró folyadékot, csak kizárólag 42 celsius fok alattit.

Érdemes első körben natúran langyos vízzel kikeverni a megadott 3 púpozott evőkanállal shakerben vagy turmixgépben.

Mit tapasztalunk? Kellemes, abszolút fogyasztható, nem darabos, ízletes, eteti magát.

Majd meglepő módon ellentétben más levesekkel, rá 1-2 órára egyáltalán nem leszünk éhesek.

A hagyományos borsókrémlevesekkel, borsólevessel ellentétben könnyen emészthető, nem okoz puffadást, hasfájást, szeleket, rá pár órával az alvás pihentető és mély.

 

MÁSODIK PRÓBA: GOURMET VÁLTOZAT - FÜGGŐSÉG!

Megihletett a leves, ezért elkezdtem kísérletezgetni vele. A 2,5 dl langyos víz felét kicseréltem krémes állagú, cukrozatlan mandulatejre, majd a folyadékhoz kevertem 1-1 teáskanál vegantéria fűszerkeveréket és sörélesztő pelyhet, és így mentek szépen mindannyian a turmixgépbe.

Egy gyors keverést követően a tálkába kiöntve hagymás zöldfűszeres crutonnal koronáztam meg a keverékemet. Nem viccelek, valami mennyei!

Tökéletesen lezárja a napot, kellemesen eltelít, az evés öröme sem veszik el, az alvásom tökéletes, nincs éhség, nincs gyomorkorgás.

A párom is rákapott - lassan elfogy az első doboz!

Nem baj, utánrendeljük!