Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

START! ELINDULT A VÁRVA VÁRT BEACHBODY PROGRAM - VEGÁN ÉLETMÓD SZAKÉRTŐK AKTÍV KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

A NÖVÉNYI ÉTREND MÁR BIZONYÍTOTT - NEM HISZED? 

ISMERD MEG SZAKÉRTŐNIK TÖRTÉNETÉT - ÉS KÖVESD ŐKET!

Még mindig vannak, akik szkeptikusak a növényi étrenddel kapcsolatban, és visszatartják őket a hozzá nem értők vélt aggodalmai, mítoszok a fejekben, így szeretnénk mindezeket a kérdéseket és területeket valódi, a témában igazán jártas szakértőkkel körüljárni, akik nemcsak, hogy 5-10 éve élnek eszerint, de tanulmányaiknak köszönhetően szakmailag is felkészültek.

A tavalyi, hihetetlenül nagysikerű Beachbody program után az idén emeljük a tétet, és szeretnénk még professzionálisabb támogatást nyújtani nektek, így 3 okleveles vegán életmód és táplálkozási szakértővel bővítettük szakértői csapatunkat.

Ismerjétek meg Dórit, Katát és Picabo-t - bár talán már nem is szükséges bemutatni őket - munkásságukat, szerepüket a Beachbody 2022-es programban, és kedvenc receptjeiket, amiket nektek is feltétlenül javasolt kipróbálni a programok során.

Annyit elárulhatunk, hogy mindhárom szakértőnk gyermek/fiatalkori súlyproblémáját megoldotta a növényi étrend, és egytől egyig remek egészségnek örvendenek.

Szeretnék most nektek is átadni ezt a pozitív energiát - gyertek, tartsatok velünk, és ismerjétek meg őket közelebbről!

 

PINTÉR DÓRA - A DÓRA VEGÁNÉLETMÓD MEGALKOTÓJA ÉS BLOGGERE

Okleveles vegán életmód tanácsadó, közgazdász és blogger vagyok, több mint 5 éve táplálkozom növényi alapokon. Dóra Vegán Életmód néven vezetek blogot, mellyel célom az, hogy segítsek másoknak a helyes és tudatos életmódváltásban.

Ez az életmód és a növényi alapú étrend valóban egy külön szakmát érdemel, mert sok szempontból szakít a hagyományos táplálkozási irányelvekkel, miközben egy fenntartható, szuper egészséges étrend, ami még a krónikus betegségekre is gyógyírt jelent, és igen, még a tartós fogyásban is segít, szóval erőteljesen támogatja a BeachBody formát!

Évekig volt számomra probléma, hogy a sok edzés ellenére nem mennek le azok a fránya plusz kilók, aztán jött a növényi étrend, és elég gyorsan megoldotta ezt a kérdést, a Blnce pedig abban segít, hogy ez a hétköznapokban még könnyebben és profibban kivitelezhető legyen, ami a hasznos tápanyagok bevitelét, a súlykontrollt és a formálódást illeti.

A Blnce csapatához tavaly csatlakoztam, mert nagyon boldog voltam, hogy van végre egy márka, amelyik nem csak arra figyel oda, hogy növényi alapú legyen minden terméke hanem nagyon minőségi is legyen minden szempontból!

Kedvencem a Beautyshake 5in1, de imádom még a banános Slim Flasht is jó csokisan. 

Szenvedélyem lett a vegán életmód és a növényi étrend, mert nagyon sok szuper tapasztalatom lett róla az évek során. Az ember ez idő alatt kitapasztalja a csínját-bínját. A blogomon sokat olvashattok erről, és a nemsokára elkészülő honlapomon is, illetve itt a csoportban is igyekszem a megosztásaimmal támogatni a csapatot!

Szeretnél még többet tudni?
Kövesd Dórit a Facebookon és Instagram oldalán is:
📌 Instagram
📌 Facebook
📩 E-mail: info@doraveganeletmod.hu

 

Dóri kedvenc BB recepje, ha valami igazán különleges desszertre vágysz

Fitt vegán "túrógombóc” (Kölesgombóc)
tejmentes, tojásmentes, gluténmentes, cukormentes

Hozzávalók:
A gombócokhoz: (kb 7-8 db)
▪️150 g bio köles
▪️450 ml tisztított víz
▪️pici bio kókusztej/szójatej (100 ml)
▪️0,5-1 bio citrom leve és reszelt héja, 2-3 csipet fahéj (ízlés szerint)
▪️stevia kivonat
▪️kókuszreszelék
Az öntethez :
▪️bio szójajoghurt, stevia kivonat, fahéj összekeverve
▪️gyümölcsöntet: bogyós gyümölcsök, pici tisztított víz, stevia kivonat összefőzve

Elkészítés:
Áztasd be a kölest, majd mosd át és friss tisztított kétszeres mennyiségű (egy csipet sóval ízesített) vízben tedd fel főni.
Miután megfőtt, mehet bele egy kis növényi tej (pótolhatod is főzés közben vele a folyadékot, ha szükséges), 0,5-1 kisebb bio citrom leve és reszelt héja, stevia kivonat, tehetsz bele egy kevés fahéjat is.
Miután kihűlt, formázz belőle gombócokat, és forgasd őket kókuszreszelékbe.
Tálald fahéjas, édesített bio szójajoghurttal és/vagy gyümölcsöntettel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

 

 

SZÜLE PICABO - A PICABIO OLDAL SZAKÉRTŐJE, AKI TÖBB, MINT 10 ÉVE ÉL NÖVÉNYI ÉTRENDEN

Szüle Picabo vagyok, vegán életmód és táplálkozási tanácsadó, a Blnce szakértői csapatának tagja.
Nagy öröm számomra, hogy együtt dolgozhatok ilyen kiváló szakemberekkel és Emberekkel, mint akiket megismertem a az együttműködésünk által.

Egész gyermekkoromban túlsúlyos voltam, mely mentén kialakult a testképzavarom és megszállottja lettem a kilóimnak, narancsbőrömnek külső megjelenésemnek (sajnos). Folyton szorongtam, ha valahova menni kellett, esetleg könnyedebb ruhát kellett felvenni. Ez és kialakuló étel intoleranicáim sarkalltak arra, hogy megtaláljam a saját utam, segítsek másokon a történetemmel, gyógyulásommal, tudásommal.

Így találkoztam a növényi étrenddel és a teljes értékű növényi étrenddel, mely szerves részét képezi a mindennapjaimnak és a tanácsadói munkámnak is. Gondolhatnád, hogy akkor biztos mindent is tökéletesen tudok csinálni, ha étkezésről és testmozgásról van szó… nos, korántsem.

Bár már egy ideje mondhatom, hogy nem ingadozik túlzottan a súlyom, inkább csak normál keretek között, mégis a sok órányi ülőmunka, túlhajszolt hétköznapok, “nincs időm semmire” periódusok, meglátszanak a testemen, kiegyensúlyozott táplálkozás ide vagy oda.
Ezért úgy érzem itt az ideje, hogy én is gatyába rázzam magam és új lendületet nyerjek és adjak a kihívás során.

Idén új csapattagként én is részt veszek a BeachBody Programban, mely nagy megtiszteltetés számomra. :)
Mint program résztvevő és a szakértői csapat tagja én így támogatlak majd téged a programban:
én is ugyanazokkal a feltételekkel csinálom végig a programot, mint mindenki más, egyenlő esélyekkel indulunk, nincs csodafegyverem :)
recepteket osztok meg a termékekhez kapcsolódóan - reggelik, kiegészítő étkezések, vacsorák
receptekkel segítelek, mit egyél ebédre
naplózom a tapasztaltakat, heti összefoglalók formájában
készülök számodra előtte-közben-utána képekkel
támogatlak a program teljes ideje alatt, legyen szó étkezésről, testmozgásról vagy motiválásról
megválaszolom minden felmerülő kérdésed

Tarts velünk Te is! Lendüljünk formába együtt, alakítsunk ki új szokásokat! Mindezt éhezés mentesen igazi szakemberek hozzáértő támogatásával!

Ha még nem tetted, kövesd Picabio szakmai munkásságát az alábbi módon:

📌 Instagram
📌 Facebook
📩 weboldal

 

Picabo BB reggelije, amit garantáltan nem fogsz megunni

Trópusi granola-bowl
-fél banán
-3 ek ananász
-fél mangó
-2 ek Beauty Shake 5in1
-1 ek Slim Flash banános

Topping:
-Blance trópusi gyümölcsös granola
-Blance lenmag crunchy
-szárított trópusi gyümölcsök (cukormentes)
-kókuszreszelék (natúr)

 

 

SZÖKRÖNYÖS KATALIN - VEGAKATA, SOKSZÍNŰ VEGÁN SÉF

Vegán séf, táplálkozási tanácsadó, valamint a Blnce egyik szakértője vagyok és szívesen osztom meg receptjeimet és tapasztalataimat az egészséges életmód iránt érdeklődőkkel.

Gyerekkorom óta vagyok vegetáriánus, aztán áttértem a növényi étrendre. Hízékony típus, jó étvágy, amivel rendelkezem.
A táplálkozásomnak hála, nem csúsztam szét, de ha nem mozgok rendszeresen és eleget, pikkpakk jönnek azok a pluszok...és hát a BeachBodym-ig is van még dolgom.

Nagyon szeretem az  "ÚJ ÉLETMÓD A BLNCE CSAPATÁVAL"  zárt facebook csoportot, igazi online közösség jött létre az elmúlt hónapokban, és öröm volt látni, hogy betekintést engedtetek a mindennapjaitokba, értékes gondolataitokat valamint szuper receptjeiteket is megosztottátok, és egy-egy kérdést közösen igyekeztünk megválaszolni.
Olyan jó hasonló gondolkodású emberekkel közösségében lenni, még ha online is!
Mindig reménykedem, hogy összejön egy személyes találkozó is hamarosan!
A januári Blnce Életmódváltó program kezdetekor is volt egy bemutatkozásom, aztán a program végén a férjemmel írtunk egy beszámolót arról is, hogy mi történt velünk a 42 nap alatt.
Aki nem olvasta, ajánlom szeretettel.🤗


Abból kiderül, hogy a fél éves mozgásszegény időszakom után a lábtörésem ellenére sikerült a januári Blnce programmal a célsúlyt elérnem, viszont még hátra volt a formásodás.

A Blnce termékek a program után is jelentős szerepet játszottak a mindennapjaimban, a láb regeneráció után elkezdtem mozogni és szép lassan alakultam is, viszont azt vettem észre, hogy hastájékon elég makacs mamahájjal és ragaszkodó úszógumival van dologom. Nem nagy vész, de zavar, na!
Elkezdtem utánajárni, és az első vizsgálat után nagyon úgy néz ki, hogy bizony van eltolódás és ösztrogén dominanciàm van. Tipikus ilyenkor a hasi párnásodás, a narancsbőr, a nehezített súlycsökkenés, hajhullás és még jó pár tünet, amiről írtam egy összefoglalót az csoportban, ugyanis azóta egy Ösztrogén Dominancia képzésen is részt vettem.

Nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen észrevegyük a tüneteket és szelìd, természetes módszerekkel segítsük a testünket, hogy helyre állhasson az egyensúly. Sajnos vagy inkább nem sajnos, de ez esetben is alternatív és természetes megoldásokban kell gondolkodnunk, általában az orvosok nem foglalkoznak ilyen szinten az emberekkel. (természetesen tisztelet a kivételnek!)

Tehát a Blnce BeachBody Programban nekem a célom a hasi zsír csökkentése -hormonrendezés mellett-és a még több mozgás. A januári programhoz képest most még kevesebb időt töltünk a konyhában, hála a szuper termékeknek, így több idő marad mozogni! De azért ìgy is jövök pár jó recepttel és szó sem lesz sanyargatásról! Ennyire én sem vagyok hiú...szeretek finomakat enni! Szóval kalandra fel, együtt sikerülni fog!


 

Nézzük meg, hogy Vega Kata mit ajánlj a BB program során, ha már unjuk az édes ízvilágú superfood turmixokat! 

 

Mexikói feketebab saláta


Hozzávalók

A képen látható arányban:

LILAHAGYMA
KÁPIA VAGY PRITAMIN PAPRIKA
KOKTÉL PARADICSOM
UBORKA
KUKORICA
FEKETE BAB/VÖRÖSBAB
AVOKÁDÓ

PETREZSELYEM VAGY KORIANDER ZÖLD

🥑Öntet: Lime, Só, Chili pehely





További Vega Kata receptekért kövesd szakmai oldalait és keresd a zárt facebook csoportunkban.

📌 Instagram
📌 Facebook

TE IS KEDVET KAPTÁL A BEACHBODY 2022 CHALLENGE PROGRAMOKHOZ? 


NEVEZZ BE 10 VAGY 30 NAPOS CSOMAGJAINKKAL!