Kosár

A kosár üres

Vásárlás folytatása

E KÉT NAGYÁGYÚ EGYÜTT SZUPERERŐS

Miért pont ők? Az étrend-kiegészítők új generációja

Elveszel a reklámok és igéretek tengerében?
Hallottál már az új generációs, egymás hatását erősítő hatóanyagokról?
Hazai fejlesztésű és vegán immunvédelmet keresel?
Az Immugenin Supreme és az Immunosan Forte együttes használatával még jobb immunvédelem érhető el, mivel egymást hatékonyan támogatják, kiegészítik.

 

Megfelelő hatóanyag-párosítások, új kutatások

Az étrend-kiegészítőkben is lehetnek nem megfelelő, egymás hatását gyengítő (antagonista) hatóanyagok. Ezért fontos, hogy az ilyen termékek összeállítását tudományos, élelmiszer-kutatói és gyógyszerészeti munka kísérje, melyben mind a párosítások, mind a hatóanyagok mennyisége jól van beállítva. Ezen felül a „normál” vitaminok és nyomelemek mellett ún. fitokemikáliákkal is éljünk (szinergensek), melyek megsokszorozzák az előbbiek hatásait.

Az újabb hatóanyagok terén Bio Gabi szakértelmére hagyatkoztunk, aki tudományos munkatársaival együtt azon dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy a lehető legértékesebb hatóanyagokat gyűjtse egybe 1-1 készítményben. Kértük őt, hogy állítsa össze az őszi-téli "túléléshez" szükséges receptet a legmegfelelőbb készítményekből és magyarázza el, hogy miért pont ezeket javasolja.

 

fejlesztés

Miért pont az Immugenin Supreme?

Az Immugenin Supreme nevű készítmény Bio Gabi és a Holistic Pharma Kft. (új nevén My Vital Hungary Kft.) doktori csapatának közös munkája az étrend-kiegészítők körében.

Apigenint, rezveratrolt, bioflavonoidokat, vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő, növényi kapszulás formában. Az értékes C-, A-, és B-vitamincsalád mellett cinket és szelént is tartalmaz.

Különleges összetevői az apigenin, a rezveratrol és a citrus-flavonoidok, amelyek - a szakirodalmak szerint - az oxidatív folyamatok visszaszorításában és a szabad gyökök semlegesítésében játszanak szerepet. A termék támogatja az immunrendszer és az idegrendszer normál működését, valamint a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartását. Vegán termék.

Az Immugenin Supreme összetevői: citrus-bioflavonoid keserűnarancs (Citrus aurantium) kivonatból (250 mg kivonat/kapszula), C-vitamin (L-aszkorbinsav), apigenin kamillavirág-kivonatból (102 mg kivonat/kapszula), rezveratrol ártéri japánkeserűfű-kivonatból (Polygonum cuspidatum), mikrokristályos cellulóz (térfogatnövelőszer), cink-oxid, béta-karotin, nikotinamid, kalium-d-pantotenát, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), cianokobalamin (B12-vitamin), piridoxin, riboflavin, tiamin-monohidrát, nátrium-szelenit, folsav, D-biotin. (Kapszula héj: hidroxipropil-metilcellulóz). Nem tartalmaz titán-dioxidot.

A napi adag (2 x 1 kapszula) tartalmaz

 

 

Megnevezés

Mennyiség

NRV%

C-vitamin

160 mg

200

A-vitamin (mint béta karotin)

0,1 mg

100

B1-vitamin

1,1 mg

100

B2-vitamin

1,4 mg

100

B3-vitamin

16 mg

100

B5-vitamin

6 mg

100

B6-vitamin

1,4 mg

100

B12-vitamin

2,5 mikrogramm

100

Folsav

200 mikrogramm

100

Biotin

50 mikrogramm

100

Cink

20 mg

200

Szelén

110 mikrogramm

200

Rezveratrol

100mg

n.m.

Apigenin

100 mg

n.m.

Citrus-bioflavonoid

150 mg

n.m.

 

 

 

NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek számára

 

 

n.m.: nincs meghatározva


A napi adag (2 x 1 kapszula) tartalmaz
NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek számára

60 db vegán kapszula (30 napos adag)


Miért pont az Immunosan Forte?

Az Immunosan Forte szintén immunvédő étrend-kiegészítő, magyar fejlesztés, vegán termék, az immunrendszer normál működéséért. (60 db étrend-kiegészítő tabletta, nettó tömeg: 31,2 g 30 napos adag)

Huminsavat és fulvosavat, valamint a béta-glükánt tartalmazó immunvédő étrend-kiegészítő tabletta.


A szelén, a cink, a D-vitamin és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, továbbá a szelén, a cink és a C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez.

Világszerte csak néhány huminsavalapú készítmény érhető el, annak ellenére, hogy antibakteriális, antitoxikus és gyulladáscsökkentő hatásai orvosilag alátámasztottak és ezek jól dokumentáltak. A huminsav alapú készítmények olyan specifikus limfocita-termeléshez kapcsolódó funkciókat támogatnak, amelyek hozzásegítik a szervezetet az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez és a különböző fertőzésekhez való ellenállás megerősítéséhez.


A napi adag (2 tabletta) tartalmaz:

Tápérték

Név, Tömeg/2 tabletta, NRV%*

1,3-1,6 Béta-glükán 200,0 mg

C-vitamin 160,0 mg 200 %

D3-vitamin 50,0 µg 1000 % (2.000 NE)

Cink (Zn) 15,0 mg 150 %

Szelén (Se) 55 µg 100 %

huminsavak: 100 mg

- ebben: huminsav 87,5 mg

- ebben: fulvolsav 12,5 mg

*: % NRV az aktív összetevő mennyisége a felnőtt napi beviteli referencia-érték százalékában

 

Miben egészíti ki egymást a két fejlesztés?

Az Immugenin Supreme és az Immunosan Forte együttes használatával még jobb immunvédelem érhető el, mivel egymást hatékonyan támogatják, kiegészítik.
Mindkét készítmény hazai doktori munka eredménye, friss innováció. Mindkettő titán-dioxidtól mentes.

Vannak azonos összetevők, amelyekből sosem lehet eleget bevinni, ezek a következők: C-vitamin, cink és a szelén, melyek mennyisége összeadódik, hatásaik jól kifejeződnek.

 

C vitamin

Az izgalmasabb terület, a különbségek

Az Immugenin Supreme-ben apigenin, rezveratrol, citrus-flavonoidok, béta-karotin, a B-vitamin család tagjai (folsav, biotin és B12 is) testesítik meg a kiegészítő hasznosságot, míg az Immunosan Forte-ban a béta-glükán, a D3-vitaimin, valamint a szintén hiánypótló humin- és fulvosavak (Hymato F-10 formula).


Ebből adódóan a két készítmény együtt igen hatékony védelmet tesz lehetővé. Használhatók egyidőben bevéve (mindkettő reggel és este, étkezéssel együtt, ez esetben 30 napra elegendők), vagy külön is: például reggel Immugenin, este pedig Immunosan. Ez utóbbi esetben is a hatások jól kifejeződnek, és 60 napos kúrára elegendők.